Jump to content
Dogomania

Mimi- sznaucerek miniaturka w DS :))))))))))))))))).

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=century gothic][SIZE=6][FONT=comic sans ms]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam wszystkim Dogomaniakom najszczersze życzenia.
radosnych czterech łapek w Waszej codzienności,
mordek kochanych zaczynających dzień gorącym buziakiem,
wspaniałych spacerów i wspólnej zabawy,
cudownych domków dla wszystkich zwierzaków które go nie mają
radości na co dzień w całym Nowym Roku 2013.[/FONT]

[/FONT]
[FONT=century gothic][/FONT][FONT=arial]Mimi i Sarunia pozdrawiają
[/FONT]

Posted

Jak się wyszukuje ciotki z Zielonej Góry? Potrzebne jest zrobienie wizyty PA w Zatoniu (10 km od Zielonej Góry). Napisałam do dwóch Ciotek z ZG oraz na wątku zielonogórskim ale bez odzewu.

Posted
Posted

Sara2011 napisał(a):
Jak się wyszukuje ciotki z Zielonej Góry? Potrzebne jest zrobienie wizyty PA w Zatoniu (10 km od Zielonej Góry). Napisałam do dwóch Ciotek z ZG oraz na wątku zielonogórskim ale bez odzewu.

jak nikogo nie znajdziesz to daj znać ... przyjaciółka mojej koleżanki jest wolontariuszką w ich schronie i chyba mogłaby taką wizytę zrobić

Posted

Kajusza napisał(a):
jak nikogo nie znajdziesz to daj znać ... przyjaciółka mojej koleżanki jest wolontariuszką w ich schronie i chyba mogłaby taką wizytę zrobić

Dzięki Kajusza, jak się nikt nie odezwie to dam znać. Do sprzwdzenia byłby domek w Zatoniu k/Zielonej Góry i domek w samej Zielonej Górze.

Posted (edited)

Tak sobie odpoczywam po śniadanku.....

Po odpoczynku czas trochę pobiegać.... Zabrałam chłopakom piłkę i już nie oddam:diabloti:.

Edited by Sara2011
Posted

kolejna kobietka napisał(a):
jak dziewczynki zniosly sylwestra?

Mimi całkiem znośnie. Przy wystrzalach nastawiała uszy do pionu ale zaraz zajmowała się zabawą, głównie miętoleniem kuraka i turlaniem piłeczki oraz podgryzaniem pańci:crazyeye: Sara natomiast wtulała się we mnie ze strachu, ona strasznie się boi wystrzałów, musiałam ją przytulać i cały czas do niej mówić wtedy się uspokajała:shake:.
Miałam okazję teraz w końcu "pobyć" z dziewczynkami bo było 11 dni wolnego, więc spędzały ze mną praktycznie cały czas. A wczoraj kiedy poszłam do pracy to Mimi chyba ze złości że je zostawiłam znowu same ściągnęła gazety ze stolika i poszarpała je na drobniutkie kawałki i porozrzucała po całym mieszkaniu. Kiedy syn przyszedł ze szkoły do domu to w pierwszej chwili myślał ze ktoś się włamał do domu, podłoga była cała w papierach a dosłownie - cała w konfetti:-). Nie kłamiąc cały worek 60 litrowy na śmieci nazabierałam tego konfetti przygotowanego przez Mimi. Taki to mały szkodniczek z naszej kochanej Mimi:diabloti:.