Sara2011 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='malawaszka']a domki??? są chętni???[/QUOTE] Mam 3 zainteresowane domki ale wizyty PA dopiero po świętach, zobaczymy.... Quote
Sara2011 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [FONT=century gothic][SIZE=6][FONT=comic sans ms]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam wszystkim Dogomaniakom najszczersze życzenia. radosnych czterech łapek w Waszej codzienności, mordek kochanych zaczynających dzień gorącym buziakiem, wspaniałych spacerów i wspólnej zabawy, cudownych domków dla wszystkich zwierzaków które go nie mają radości na co dzień w całym Nowym Roku 2013.[/FONT] [/FONT][FONT=century gothic][/FONT][FONT=arial]Mimi i Sarunia pozdrawiają [/FONT] Quote
kolejna kobietka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Dziewczynki jak odświętnie! ślicznie :) Cieplutkich, spokojnych i radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku! ps. trzymam zatem kciuki za domek, oby jeden z nich okazał się tym wymarzonym dla Mimi :) Quote
toyota Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Jak ona jest śliczna :loveu:!!!! Quote
malawaszka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 rozkoszna :loveu: mam nadzieję, że któryś z domków wspomnianych będzie tym najlepszym dla małej :kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 przesliczna! :loveu: i z nierozlacznym kurakiem :lol: Quote
Sara2011 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Kto zgadnie gdzie jest Mimi???? Czemu mnie budzisz tym pstrykaniem nad uchem!!!!! Chwili spokoju nie ma.... Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 hihihi ja!!!!!!!!!!!!! widze UCHO!!! :lol: Quote
Sara2011 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Jak się wyszukuje ciotki z Zielonej Góry? Potrzebne jest zrobienie wizyty PA w Zatoniu (10 km od Zielonej Góry). Napisałam do dwóch Ciotek z ZG oraz na wątku zielonogórskim ale bez odzewu. Quote
malawaszka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Sara2011 napisał(a):Jak się wyszukuje ciotki z Zielonej Góry? Potrzebne jest zrobienie wizyty PA w Zatoniu (10 km od Zielonej Góry). Napisałam do dwóch Ciotek z ZG oraz na wątku zielonogórskim ale bez odzewu. http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1356689478-197cc99e1d35977124dd7bf39f1a3287f4cba1d7&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Zielona+G%C3%B3ra&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
Kajusza Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Sara2011 napisał(a):Jak się wyszukuje ciotki z Zielonej Góry? Potrzebne jest zrobienie wizyty PA w Zatoniu (10 km od Zielonej Góry). Napisałam do dwóch Ciotek z ZG oraz na wątku zielonogórskim ale bez odzewu. jak nikogo nie znajdziesz to daj znać ... przyjaciółka mojej koleżanki jest wolontariuszką w ich schronie i chyba mogłaby taką wizytę zrobić Quote
Sara2011 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Kajusza napisał(a):jak nikogo nie znajdziesz to daj znać ... przyjaciółka mojej koleżanki jest wolontariuszką w ich schronie i chyba mogłaby taką wizytę zrobić Dzięki Kajusza, jak się nikt nie odezwie to dam znać. Do sprzwdzenia byłby domek w Zatoniu k/Zielonej Góry i domek w samej Zielonej Górze. Quote
Sara2011 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) Tak sobie odpoczywam po śniadanku..... Po odpoczynku czas trochę pobiegać.... Zabrałam chłopakom piłkę i już nie oddam:diabloti:. Edited December 30, 2012 by Sara2011 Quote
kolejna kobietka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 hihi a to urwis maly :evil_lol: ale slodka fotka!!! :) Quote
Kajusza Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ale ona przytulanka jest :-) ja bym chyba nie mogła mieć takiej malizny bo bym ją zamęczyła hihihihih Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 jak dziewczynki zniosly sylwestra? Quote
Sara2011 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 kolejna kobietka napisał(a):jak dziewczynki zniosly sylwestra? Mimi całkiem znośnie. Przy wystrzalach nastawiała uszy do pionu ale zaraz zajmowała się zabawą, głównie miętoleniem kuraka i turlaniem piłeczki oraz podgryzaniem pańci:crazyeye: Sara natomiast wtulała się we mnie ze strachu, ona strasznie się boi wystrzałów, musiałam ją przytulać i cały czas do niej mówić wtedy się uspokajała:shake:. Miałam okazję teraz w końcu "pobyć" z dziewczynkami bo było 11 dni wolnego, więc spędzały ze mną praktycznie cały czas. A wczoraj kiedy poszłam do pracy to Mimi chyba ze złości że je zostawiłam znowu same ściągnęła gazety ze stolika i poszarpała je na drobniutkie kawałki i porozrzucała po całym mieszkaniu. Kiedy syn przyszedł ze szkoły do domu to w pierwszej chwili myślał ze ktoś się włamał do domu, podłoga była cała w papierach a dosłownie - cała w konfetti:-). Nie kłamiąc cały worek 60 litrowy na śmieci nazabierałam tego konfetti przygotowanego przez Mimi. Taki to mały szkodniczek z naszej kochanej Mimi:diabloti:. Quote
farmerka63 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Złodzieje to raczej nie marnotrawią czasu na prasówki ;) Quote
kolejna kobietka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 hihi a to maly urwisek :lol: to dobrze, ze Mimi sie nie boi, zdarzaja sie takie psiaki, moj tak jak twoja Sara niestety :sad: Quote
toyota Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Śliczna jest Mimi i taka maleńka, szkoda, że żadna dogociotka jej nie chce adoptować :(. Quote
Kajusza Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Sara mogę zaprosić na bazarek dla Gadzinki - MARKOWE SPODNIE I SWETERKI (odbiór niestety nie jest możliwy w Gorzowie) Quote
Recommended Posts