Jump to content
Dogomania

Mimi- sznaucerek miniaturka w DS :))))))))))))))))).

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko jest ok. Mimi pozdrawia ze szpitalnego łóżka ;)

Taka bida..

Łapki zgolone, więc teraz to taki dziwny pinczerek ;)

Sterylka wyniosła całe 94zł ze wszystkim, na fakturę przelewową. Ubranko w cenie.
Około 17 Sara przyjedzie po stęsknioną niunię.

Posted

Gmina dofinansowała połowę, a specjalnie dla fundacji 20zł taniej. Ale generalnie ceny mają konkurencyjne w porównaniu do Gorzowa pełna sterylka suni do 10kg 216zł - 20zł dla fundacji.

Posted

kasjas napisał(a):
Gmina dofinansowała połowę, a specjalnie dla fundacji 20zł taniej. Ale generalnie ceny mają konkurencyjne w porównaniu do Gorzowa pełna sterylka suni do 10kg 216zł - 20zł dla fundacji.

aaa to w takim razie wielkie brawa dla Ciebie, że tak to zorganizowałaś :klacz: no to nadal mój wet nie do pobicia :D za małą sunię 120-130 zł płacimy

Posted

Wydawało mi się ze wet jak ją wazył ostatnio to ważyła 4,7 kg a dzisiaj 4kg???/. Mi się wydawało ze ona lekko się zaokrągliła, ze już nie czuć tak kręgosłupka jak się ją głaszcze. Zadzwoniłam do weta zeby zapytac o tę wagę bo nie dawało mi to spokoju. Ważyła 3,7 kg wtedy, kiedy ją ważyłam, ja dodałam jej 1 kg.
A dzisiaj do tego taka bidulka po tej sterylce. Leży taka beż życia. Nie wymiotuje , siku już też zrobiła.

Posted

Sara2011 napisał(a):
Wydawało mi się ze wet jak ją wazył ostatnio to ważyła 4,7 kg a dzisiaj 4kg???/. Mi się wydawało ze ona lekko się zaokrągliła, ze już nie czuć tak kręgosłupka jak się ją głaszcze. Zadzwoniłam do weta zeby zapytac o tę wagę bo nie dawało mi to spokoju. Ważyła 3,7 kg wtedy, kiedy ją ważyłam, ja dodałam jej 1 kg.
A dzisiaj do tego taka bidulka po tej sterylce. Leży taka beż życia. Nie wymiotuje , siku już też zrobiła.

3,7?? Szok!! Jutro juz będzie lepiej.

Posted

Cioteczki, Mimi jest straaaaaaaasznie głodna. Ale chyba jej jeść nie będę dawała dzisiaj, dopiero jutro rano. Tak mi jej żal że nie mogę jej nakarmić.

Posted (edited)

Mimi dzisiaj nadal "osowiała", jest taka biedniutka ale juz lepiej niż wczoraj. Wieczorem troszkę zjadła, była strasznie głodna ale dostała tylko troszkę do zjedzenia. Dzisiaj rano już zjadła normalnie, dostała też antybiotyk. Siku robi normalnie ale koo jeszcze nie zrobiła, zobaczymy jak będzie na spacerku w południe. Po zjedzonym śniadanku powinna już coś zrobić.
Mimi non stop próbuje drapać sobie rankę, muszę mieć na nią ciągle oko.
Dzisiaj rano zajrzałam pod kubraczek do ranki ale jest bardzo ładna (o ile ranka może byc ładna:-)), sucha, nic się nie sączy.

Edited by Sara2011
Posted

wilczy zew napisał(a):
moja 2 dni tak miała i jeszcze nie miała apetytu,będzie dobrze

Na spacerku Mimi zrobiła piękną kupkę:-). Teraz bawi się piszczącą zabawką. Jest weselsza.Wraca już do siebie:-). A z apetytem Mimi wcale nie było problemu, już wczoraj w dniu sterylki miała ogromny apetyt, z tym ze wczoraj z jedzonkiem trzeba było być ostrożnym. A dzisiaj rano pochłaniała tak śniadanko, jakby od tygodnia nic nie jadła.