Sara2011 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Ale śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: to się ucieszyłaś!!! :) a Sarunia poznała byłą współlokatorkę? :cool3: Cioteczka kolejna kobietka jak zwykle niezawodna i odwiedza strasze, zapomniane juz trochę wątki:-). Bardzo się ucieszyłam z odwiedzin, do tej pory ja kilka razy byłam u Mimi w domku a teraz niunia pierwszy raz mnie odwiedziła. Sarunia poznała Mimiśkę, ona ją bardzo lubiła i nadal lubi bo zaraz wystartowały do zabawy i ganiały razem za gumową kością:-). A Mimi jest przesłodka, cukiereczek po prostu:-). Przekochany mały stworek. Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (edited) Widać, że się dziewczynki bardzo lubią :) tak zerknęłam na fb na pierwsze zdjęcia małej jeszcze w schronie, aż mi się łezki zakręciły w oczach, matko jak ona wyglądała :shake: :-( a teraz takie życie!!! :loveu: czuję smutek pomieszany z wielką radością, jednak widok tak zabiedzonego psiaka pomimo takiej zmiany nadal mnie strasznie porusza. Edited July 1, 2013 by kolejna kobietka Quote
Sara2011 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 sybisia napisał(a):Cudne psiaczki :lol: :loveu:. Jak dobrze Mimiśka trafiła! Szczęścia i radości - Pieseczku! Cudne, nieprawdaż? Quote
toyota Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Ależ Mimi jest śliczna. Te jej oczy :loveu: !!! Quote
Recommended Posts