kolejna kobietka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 super zdjatka! :) ale jej wspanialy domek znalazlas! :loveu: Quote
Kajusza Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Sara pozwolę sobie zaprosić na bazarek ... [quote name='Kajusza']"DLA KOBIETY ..." czyli bazarek dla przerażonej Dejzi serdecznie zapraszam :-) proszę kupować, reklamować, podnosić Quote
Kajusza Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239147-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-na-przera%C5%BCon%C4%85-Dejzi-do-15-02-2013-do-20-00 zapraszam na sesje foto - może Mariola sprawisz sobie z Sarą? Quote
beataczl Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 oj cudne te zdjatka z ds...:multi::loveu: zawsze sie przezywa jak piesek opuszcza dt ,:-( no u mnie juz nie opuscil , nie dalam rady;):oops: Quote
Sara2011 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Kajusza']http://www.dogomania.pl/forum/threads/239147-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-na-przerażoną-Dejzi-do-15-02-2013-do-20-00 zapraszam na sesje foto - może Mariola sprawisz sobie z Sarą? Kurczę, tak dawno nie wchodziłam na ten wątek i nie widziałam Twojego wpisu Kajusza i zaproszenia na bazarek, Szkoda bo chętnie bym zrobiła Sarze profesjonalne fotki. Następnym razem proszę o zaproszenie na PW. Quote
Sara2011 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) A do mnie właśnie zadzwoniła Pańcia Mimi i martwi się że zapomniałam o Mimi bo nie odwiedzam jej. No ale jak ja mogłabym zapomnieć o Mimi, codziennie o niej myślę. I serce nadal boli, boję się że jak ją zobaczę to będą ją chciała zabrać:-(. Umówiłam się na następną sobotę, będą zdjęcia:-). Mimiśka była w zeszłym tygodniu u fryzjera, Pańcia żałuje że się pośpieszyła bo mrozy powróciły ale podobno mała była już bardzo zarośnięta. A ja tak chciałam zobaczyć Mimiśkę kudłatą:mad:. Ciekawe czy została ostrzyżona na sznaucerka, zapomniałam zapytać:p. Mimiśka kochana, słodka, wspaniała - tak mówi jej Pańcia. No ale to ja bardzo dobrze wiem:roll:. Tak w ogóle to ściągnęłam myślami dzisiaj domki stałe moich byłych tymczasowiczów, dziesięć minut po tym jak skończyłam rozmawiać z Pancią Mimi zadzwonił inny domek stały od suni którą wyadoptowałam przed Mimi. Państwo przeszczęśliwi,zakochani w suni- też zapraszają koniecznie w odwiedziny . Szczęśliwy dzień dzisiaj mam i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moje maleństwa:loveu:. Edited March 14, 2013 by Sara2011 Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 to tylko potwierdza, że wspaniałe domki im znalazłaś :) już się nie mogę doczekać zdjęć Mimuni :loveu: Quote
Sara2011 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 (edited) Byłam, widziałam i moja miłość do Mimi tylko się pogłębiła, znowu będę o niej non-stop myślała:-(:-(:-(. Co to za cudowna sunia, brak słów żeby to opisać!!!!!! Zazdroszczę jej Pańci że ją ma:mad:. Mimi wygląda przepięknie, oczywiście na moich zdjęciach tego nie widać bo aparat beznadziejny ale Mimiśka jest cudna. Futerko jej ordrosło i została obcięta na sznaucerka, sierść błyszcząca i pachnąca, nabrała jeszcze ciałka, sunia ideał. Poznała mnie, wylizała, wyprzytulała. Pani Iza i cała jej rodzina baardzo ją kocha. A oto Mimiśka-100% sznaucer:diabloti:. Edited March 23, 2013 by Sara2011 Quote
kolejna kobietka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ale śliczności!!! :loveu: a na te dwie foteczki nie mogę się napatrzeć! Quote
toyota Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Zupełnie niepodobna do tej Mimi, która była u Ciebie Saro ;). Gdyby nie te jej cudne oczy to bym jej nie poznała. Quote
Sara2011 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 toyota napisał(a):Zupełnie niepodobna do tej Mimi, która była u Ciebie Saro ;). Gdyby nie te jej cudne oczy to bym jej nie poznała. No, mimi to teraz sznaucer "pełną gębą" :-). Jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna!!!!!! Quote
Sara2011 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ciekawe czy Cioteczki poznają kto mnie odwiedził:-). Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ale śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: to się ucieszyłaś!!! :) a Sarunia poznała byłą współlokatorkę? :cool3: Quote
sybil Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Cudne psiaczki :lol: :loveu:. Jak dobrze Mimiśka trafiła! Szczęścia i radości - Pieseczku! Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 jak u siebie, chyba powróciły niuni wspomnienia :) http://i43.tinypic.com/o8cgmh.jpg Quote
Recommended Posts