Jump to content
Dogomania

Mimi- sznaucerek miniaturka w DS :))))))))))))))))).

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie odpoczywam...

Nie dadzą poleżeć spokojnie...

Najlepiej i najbezpieczniej śpi się przytulając się do nogi mojej pańci....

I jeszcze tak sobie łapkę pod główkę podkładam żeby było wygodniej spać:-)

Posted

ale ona fajniutka jest!

Mariola tak teraz sobie pomysłam - Koelka wspominała, że jej znajomi chcą adoptowac jakiegoś małego pieska, nie znam szczegółów - może spełniliby twoje oczekiwania jako dom dla Mimi?

Posted

Kajusza napisał(a):
ale ona fajniutka jest!

Mariola tak teraz sobie pomysłam - Koelka wspominała, że jej znajomi chcą adoptowac jakiegoś małego pieska, nie znam szczegółów - może spełniliby twoje oczekiwania jako dom dla Mimi?

Ja to nie wiem czy jest w ogóle taki dom :lol: ;)
Domek musi wiedzieć, że o futerko tego pieska trzeba dbać, czesać często (jak już odrośnie), chodzić do fryzjera.

Posted

No właśnie, na miejscu to byśmy ją doglądały :)
Ale ja nie wiem kto tu teraz decyduje o domku, bo już jacyś zainteresowani byli. Toyota jak z tym domkiem jest??

Posted

Generalnie to ja nie lubię adopcji "do znajomych" bo można potem nie mieć juz tej znajomości ;-) Jak na razie tylko Karlos zamieszkał u mojego kolegi i jego dziewczyny a kilku udało mi sie odwieść od tego pomysłu ...

Posted

Nie, nie, nie, nie mogę czytać tych postów związanych z adopcją Mimi:shake: To ponad moje siły:-(:-(:-(. Dajcie Ciotki jeszcze chwilę Mimi aby dojść do siebie a mi nacieszyć się nią:placz::placz::placz:.

Posted

Sara2011 napisał(a):
Nie, nie, nie, nie mogę czytać tych postów związanych z adopcją Mimi:shake: To ponad moje siły:-(:-(:-(. Dajcie Ciotki jeszcze chwilę Mimi aby dojść do siebie a mi nacieszyć się nią:placz::placz::placz:.

Im dłużej będzie z Tobą, tym trudniej będzie Ci się rozstać :( Musisz dokonać wyboru. Wiem, ze Cie kusi, żeby ją zostawić, ale pomyśl ile psich istnień czeka szansę, którą mogłabyś im dać.

Posted

kasjas napisał(a):
No właśnie, na miejscu to byśmy ją doglądały :)
Ale ja nie wiem kto tu teraz decyduje o domku, bo już jacyś zainteresowani byli. Toyota jak z tym domkiem jest??

Ten domek bardzo by chciał adoptowac Mimi.
Zglosił się jako pierwszy, jeszcze na fb. Pani chciałby od ręki pokryć znaczną część kosztów (sterylizacja , transport itp.). Domek ma 2 małe wielorasowe psiaki, jeden ze schroniska, drugim Pani zajęła się po śmierci swojej Mamy. Domek ma rekomendację wolontariszek z Konina, które były na wizycie poadopcyjnej chyba w maju. Jest to domek z ogródkiem. W tym domu jest dwoje małych dzieci, które są nauczone szacunku do zwierząt.

Posted

Ulubioną zabawą Mimi jest maltretowanie skarpetek Pańci. Niech tylko jakas spadnie na podłogę czy leży w łazience do prania-Mimi natychmiast ją przechwyca. Inne części garderoby czy kapcie ją nie interesują -ale skarpetki to jest to:diabloti:.
Oto dowody zbrodni z dzisiejszego poranka:mad:.

Posted

I jeszcze jedna porcja fotek-Mimi asystująca podczas kąpieli. Drzwi od łazienki nie można zamknąć bo rozpacz pod drzwiami.

Asysta Mimi

No wyłaź wreszcie!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
Dziewczyny a co z fakturą za sterylkę??? wysłana do mnie? bo czas leci

Kasjas ma fatury. Jak wejdzie na wątek to na pewno napisze czy już je wysłała.

Posted

Kajusza napisał(a):
hahahah ale Uszolka :-) Dopiero przy Sarze widać, jaka ona malutka jest ... a jak ranka, wszystko ładnie się goi?

Tak, ranka ładnie się goi. Ale ciągle się o nią boję bo Mimi biega jak szalona. Normalnie chyba na te 10 dni powinnam ją uczepić żeby siedziała na tyłku:-).

Posted

malawaszka napisał(a):
Dziewczyny a co z fakturą za sterylkę??? wysłana do mnie? bo czas leci

Dzisiaj poszła fakturka tak jak kciałaś :)

Świetną masz Sara asystentkę :lol: Teraz jak na nią patrzę, to już mi nic nie sterczy na uszach ;) Ale ona musi mieć słuch dobry hehehe