Jump to content
Dogomania

Mimi- sznaucerek miniaturka w DS :))))))))))))))))).

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Mimi nadal w schronie czy jest ktoś chętny zabrać ja do DT/DS? Jeśli nie ma chętnego, ja mogę ją zabrac na DT. Szkoda żeby maleństwo marzło w schronie i jeszcze niedaj boze zostało pogryzione.

Posted (edited)

W dodatku ja nie mogę jej adoptować. Jeśli adoptuje ją osoba z fb, to wtedy nie mam możliwości by spisać z nią umowę i czegokolwiek wymagać. Myślałam o tym, żeby adoptowała ją jakaś fundacja, sunia mogłaby isć od razu do DT, ale przerejestrowanie danych byłoby po przedstawieniu zaświadczenia o sterylce u weta i ewentualnie jeszcze po wizycie poadopcyjnej.
Niestety nie mam chętnej fundacji, Mikropieski się miały określić, ale nie bardzo im to pasuje.

Sara2011, szkoda, że jesteś tak daleko !

Edited by toyota
Posted

[quote name='malawaszka']z Konina chyba wolontariusze robią/załatwiają wizyty
to są dziewczyny stamtąd:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/84161-martka1982[/URL]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/68098-Karolcia_ko5[/URL]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/103573-Ag_konin[/URL][/QUOTE]

Wysłałam pytanie do wszystkich wolontariuszek, żeby się dowiedzieć, czy może któraś z nich była tam na wizycie PA.

Posted

[quote name='Sara2011']Szkoda bo chętnie bym to maleństwo zabrała do siebie.[/QUOTE]

Saro, a Ty jako DS czy DT ?

Sprawdziłam do Gorzowa Wlk. jest 280 km. Miałabym teraz dla niej transport do Poznania, to już tylko 140 km.

Posted

O kurczę.... Z Poznania do Krzyża pociągiem co tydzień jeżdżą moje córki - studentki. Mogłyby małą przytachać do nas na wieś. A od nas do Gorzowa już jest dużo bliżej- 70 km...

Tylko mogłaby być u nas króciutko naprawdę, bo mam w domu 5 szczekliwych kajtków :D Urwanie głowy i Farmer by mnie oskubał jakby doszedł na pokład[B] SZÓSTY [/B] ;)

Posted

Dziewczyny a nie lepiej sprawdzić ten domek, lub jeśli był sprawdzany i nadal jest chętny to dać ją od razu tam - to w Poznaniu jest tak? ten piesek którego ta pani już adoptowała jest wykastrowany?
Szkoda tak przerzucać małą przez tyle miejsc jak jest chętny domek.

Posted

[quote name='toyota']Saro, a Ty jako DS czy DT ?

Sprawdziłam do Gorzowa Wlk. jest 280 km. Miałabym teraz dla niej transport do Poznania, to już tylko 140 km.[/QUOTE]

U mnie DT, bezpłatny, płatne tylko koszty weta.

Posted

[quote name='toyota']Ale w Poznaniu nie ma chętnego domku, tylko stamtąd bliżej do Gorzowa do Sary do DT;). Chętny domek jest w Kole k/ Konina.[/QUOTE]

a to skąd ta pani z fb? nie z Poznania? czy zrezygnowała?

Posted (edited)

Ta Pani z fb jest z Koła k/Konina. W Poznaniu nie było żadnego chętnego domu, tylko, że bliżej jest do Gorzowa do Sary2011.

Edited by toyota
Posted

[B]Sara[/B] kochana, przecież wiesz, ze w Gorzowie sznupki są moje ;) :*

Jak malutka nic nie znajdzie do 24/25 to ja jestem w Bydgoszczy w tych dniach, jak ktoś małą podrzuci, to zabiorę do Gorzowa... ale do siebie ;)