fona Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Udalo się, wątek znów otwarty, będę mogła kopiowac wieści od Tundry :) Quote
brazowa1 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ciesze sie :) tez chetnie sie dowiem,jak charakterne pierniczki sie czuja :) Quote
fona Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 I w samą porę wątek przywrócony. Żaba ma dom :) :) :) :) Quote
brazowa1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 badz szczesliwa Zabko,z nowymi ludzmi :) Quote
fona Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 a dokładnie sprawa wygląda tak :) Zaba zostala pensjonariuszka domu starcow. ale takiego troche lepszego. Jej pani ma tam wlasny apartament i dochodzaca opiekunke. i Smarta, którym czasami jezdzi( tylko nie noca :-) ) A latem może wybiora się razem na Majorke. Zaba przyjęła ta przeprowadzke najpierw krytycznym pomrukiwaniem, ale kiedy pani zaserwowala jej świeżo ugotowanego kurczaczka zaczela sobie opuszczac. " Dogadamy się" cieplo zamknęła sprawe pani- I chyba się dogadaja.:-) a ile milych ludzi tam mieszka. o Nele pytaja na razie same nieciekawe typy- wiec sobie czeka. Quote
tanitka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no to superowo!!:multi::multi::multi::multi: Quote
hankag Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no to Zaba doczekala sie europejskiej starości :evil_lol: ... Quote
marola Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 fona napisał(a):a dokładnie sprawa wygląda tak :) Zaba zostala pensjonariuszka domu starcow. ale takiego troche lepszego. Jej pani ma tam wlasny apartament i dochodzaca opiekunke. i Smarta, którym czasami jezdzi( tylko nie noca :-) ) A latem może wybiora się razem na Majorke. Zaba przyjęła ta przeprowadzke najpierw krytycznym pomrukiwaniem, ale kiedy pani zaserwowala jej świeżo ugotowanego kurczaczka zaczela sobie opuszczac. " Dogadamy się" cieplo zamknęła sprawe pani- I chyba się dogadaja.:-) a ile milych ludzi tam mieszka. o Nele pytaja na razie same nieciekawe typy- wiec sobie czeka. Aż mi łezki poleciały. Cudowna wiadomość. no to Żabcia suuuper trafiła :lol: Żeby jeszcze Nelce się tak udało. Trzymam kciuki. A może nowa Pani Żabki ma tam jakąś koleżankę albo kolegę, chętnych na Nelkę :cool3: Quote
fona Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 O nie, jak sie pierniki zobacza, to znow bedzie walka. Moze kolezanka na Majorce? ;) Quote
Gosiapk Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Oj Żaba, ale Ci się pofarciło! PS: Żaba to ta brązowa czy łaciata? :oops: Quote
MagYa^^ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 foooonaaa widzisz, dokonalas cudow! a bylas taka zalamana :shake: "Po nocy przychodzi dzien, a po burzy spokoj.." :) Quote
fona Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Zaba to ta łaciata larwa ;) TUNDRA dokonala cudów. Ciekawe, czy sie starsze panie dogaduja... Quote
fona Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Mysle o Pierniczkach, jak sie żaba sprawuje, no i kiedy Nelke ktos dobry wypatrzy. Pisalam do Tundry, na razie nie mam odpowiedzi, a nie chce byc namolna. Quote
fona Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 wiesci od Tundry z 13 marca Poza tym, ze wszystko u nich w porządku wiele nie mogę powiedzieć. Mamy tu rok przestępny L, który dobrze daje nam się we znaki- tak sobie przynajmniej tłumaczymy niektóre zle omeny. Dennis ma sunie galgo przewróciła się na wybiegu kilka tygodni temu, zerwala sobie jakiegos waznego nerwa i była w bardzo krytycznym stanie. Grozilo jej nawet uśpienie. Dennis nie miala do niczego glowy wiec wszystko się poprzesuwalo. Nela jest u Dennis i miewa się dobrze, mysle ze to kandydatka do naszego kolejnego występu w telewizji. U nas od powiedz. sa ferie wiec chwilowo malo kto szuka psa. Quote
fona Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Nie, tylko jedna, Żaba (bialo-czarna). Nie mam nowych wieści. Quote
fona Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 wiesci pierniczkowe ;] Pani od Zaby dzwonila do naszego "szefa" i wychwalala dziewczyne. Pojde ja w maju odwiedzic to porobie zdjęcia. Nela sobie czeka i miewa się dobrze w lipcu mamy termin w telewizji mysle, ze to jest jej szansa. Pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 najwazniejsze,ze teraz suczka jest chciana i akceptowana.I ona o tym wie. Quote
fona Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Ha! Taki mi prezent urodzinowy zrobila wczoraj Tundra :) "Nela przeprowadzila sie dzis do SWOJEGO domu! Mieszka prawie po sąsiedzku do swojej tymczasowki. Jej panstwo to trojka rencistow, dwoch panow( jeden jest podobno nawet znanym w okolicy malarzem) i pani. Maja duze mieszkanie z ogrodkiem. Zawsze mieli psy , do niedawna mieszkali jeszcze na Mallorce i mieli tam 5 psow, po przejsciach , wielkości wilczurow. Teraz zdecydowali się na cos "odpowiedniego" do ich lat i co nieco mniejszego. Nela czuje się tam dosc swobodnie, zostala ich mala ksiezniczka- bo ona już takie maniery ma:-) i oczywiście będziemy mieć ja na oku". Sa zdjecia, ale teraz musze uciekac z netu. :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts