fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Żaba łaciata zostaje. Brazowa Nela, podobno trudniejsza, jedzie. Quote
hankag Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 samych szczesliwych dni na nowej drodze zycze Neli ja i moja Nela :loveu: a dla Zabci rozglądamy sie za domkiem Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 skarpeta pierniczków: bylo: 593 zł -15,80 kupilam fiprex, zawioze Żabie w sobote saldo: 577,20 Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witaj Fona,milo bylo Cie usłyszec,a jutro moje poranne zwloki beda miały okazje poznac ciotke "od szamponow i omega6" :) :) :) Do Tanitki nie udalo mi sie dodzwonic,wiec dziekuje publicznie:DZIEKUJE TANITKO,ZEŚ PRZYJELA NA DOCZEPKE KUBUSIA Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Brazowa, kochana, pusc mi, prosze, sygnal na kom., bo mi sie numer Twoj zakopal, juz nie wiem, ktory to... Autobus jest o 5.16, mam nadzieje, ze sie Twoj pociag nie spozni. Kubus bedzie mial kaganiec? Haha, to jedne zwloki poznaja drugie, bo ja mam nocke w pracy i tylko wpadne do domu po karme dla Żaby i moze zdaze chociaz prysznic wziac... To Kubus bedzie mial dluga podróż... Quote
tanitka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a jutro moje poranne zwloki beda miały okazje poznac ciotke "od szamponow i omega6" :smile: :smile: :smile: jak to jutro??? w piątek?? Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Puscilam wlasnie sygnał.masz? Tak,kubus bedzie mial wszystko.Długa poroz,ale ciagle na kolanach u mnie-po schronie to czysta przyjemnosc.Kaganiec (na te 2 zeby) bedzie miał.Ja licze na to,ze znajde siły,zeby pojechac dalej z Toba :) o ile Tanitka bedzie tak dobra i odwiezie mnie potem na dworzec :oops::oops::oops:,bo ja na bank bym sie zgubila :oops::oops::oops: Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ja będę wracała do centrum, więc się nie zgubisz. A jakbyś chciała zostać może w wawie, to zapraszam. Zabiore Cię do siebie, walniesz się spać, a ja pojadę adoptować Żwirka mojego kochanego :( a potem wróce numer zapisany, dzieki Quote
tanitka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 brązowa, ale kiedy ty przyjeżdżasz kobieto jutro rano, czy w sobotę???:crazyeye: Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 w sobotę przyjezdza, jakby miala byc jutro rano, musialaby juz siedziec w pociagu ;) Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 wybacz,to te emocje Tanitko.Wyjezdzam JUTRO,czyli w piatek o 23,a pojutrze,czyli w SOBOTE o 5tej rano widze sie na dworcu z Fona:) Quote
tanitka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 uuuffff, bo juz myślałam, że na piątek sie umówiłyśmy , a nei na sobotę.:oops: Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 hihihihi,wiesz,w zamieszaniu,to wszystko byloby mozliwe. Fona,to ja bardzo chetnie wroce z Toba do centrum ,co dwie zwloki,to nie jedne,ale musze wrocic w sobote w nocy do Gdanska,bo mi sie dogsitter zbuntuje. Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 A jak masz pociagi? Bo moze Ty wróć, dziewczyno, od razu, bo potem padniesz bez czucia w pociągu, a to nie za dobrze. Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 zobaczymy,jak to bedzie,bo tak pi razy oko, o ktorej planujesz wracac do centrum? Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 No nie wiem, na 7 mamy byc w celesteynowie, pewnie z godzine zajmie, druga godzine-poltorej powrót Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 aaaa,to w drodze sie wyspie :) chyba z Wami jade:) Kubus na pewno bedzie spokojniejszy. Quote
fona Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Słuchajcie, są psie anioły tu, na ziemi :loveu: Dzwoniła tanitka, że dzwoniła Tundra, że... jutro jadą OBA PIERNICZKI :multi::multi: Quote
agata-air Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :) wkoncu. Mam nadziej ze dziewczynki beda szczesliwe Quote
Gosiapk Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='fona']Słuchajcie, są psie anioły tu, na ziemi :loveu: Dzwoniła tanitka, że dzwoniła Tundra, że... jutro jadą OBA PIERNICZKI :multi::multi: :niedowia: :question: :errrr: :lol!: Quote
tanitka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dzis byłam w Celestynowie skad Pierniczki maja wyruszyć do nowego świata. (Przyjechała dziewczyna, u której one maja być w DT. ) Nie sądzę żebyśmy spedziły tam tylko godzinę, bo jak na to zamieszanie dzisiaj patrzyłam, do tego lał deszcz, tonęłiśmy w błocie po kostki i wszystko było na raz.. to ja myślę że oni zaczna sie pakować jak my tam już będziemy. Oczywiście czekać nie musimy, ale w samochodzie musimy trzymać naszą trójkę przecież.:roll: Quote
fona Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 aaa, czyli sie widzialas z Tundrą? bo ja z nią dziś rozmawiałam, że chcą wyruszyć jak najszybciej i że dobrze, żebyśmy były o 7 tanitko, mam dla Ciebie pozdrowienia od kogoś - jaki ten świat mały! PS to ja dzwonilam przed chwila... Quote
tanitka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dzwonił telefon, ale nie zdążyłam zlecieć po schodach, a numer sie nie wyświetlił:roll: widziałam sie z Tundrą, był przegląd piesków które jadą, wet czipował, wypisywał papiery, a potem rozładowywanie busa zapakowanego darami dla piesków. Udało się nam wspólnie nawet spożyć posiłek i wypić herbatkę.:lol: od kogo te pozdrowienia? Quote
Recommended Posts