Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Fona,milo bylo Cie usłyszec,a jutro moje poranne zwloki beda miały okazje poznac ciotke "od szamponow i omega6" :) :) :)
Do Tanitki nie udalo mi sie dodzwonic,wiec dziekuje publicznie:DZIEKUJE TANITKO,ZEŚ PRZYJELA NA DOCZEPKE KUBUSIA

Posted

Brazowa, kochana, pusc mi, prosze, sygnal na kom., bo mi sie numer Twoj zakopal, juz nie wiem, ktory to...

Autobus jest o 5.16, mam nadzieje, ze sie Twoj pociag nie spozni. Kubus bedzie mial kaganiec?

Haha, to jedne zwloki poznaja drugie, bo ja mam nocke w pracy i tylko wpadne do domu po karme dla Żaby i moze zdaze chociaz prysznic wziac...

To Kubus bedzie mial dluga podróż...

Posted

Puscilam wlasnie sygnał.masz?
Tak,kubus bedzie mial wszystko.Długa poroz,ale ciagle na kolanach u mnie-po schronie to czysta przyjemnosc.Kaganiec (na te 2 zeby) bedzie miał.Ja licze na to,ze znajde siły,zeby pojechac dalej z Toba :) o ile Tanitka bedzie tak dobra i odwiezie mnie potem na dworzec :oops::oops::oops:,bo ja na bank bym sie zgubila :oops::oops::oops:

Posted

Ja będę wracała do centrum, więc się nie zgubisz. A jakbyś chciała zostać może w wawie, to zapraszam. Zabiore Cię do siebie, walniesz się spać, a ja pojadę adoptować Żwirka mojego kochanego :(
a potem wróce

numer zapisany, dzieki

Posted

hihihihi,wiesz,w zamieszaniu,to wszystko byloby mozliwe.
Fona,to ja bardzo chetnie wroce z Toba do centrum ,co dwie zwloki,to nie jedne,ale musze wrocic w sobote w nocy do Gdanska,bo mi sie dogsitter zbuntuje.

Posted

Słuchajcie, są psie anioły tu, na ziemi :loveu:

Dzwoniła tanitka, że dzwoniła Tundra, że...

jutro jadą OBA PIERNICZKI :multi::multi:

Posted

[quote name='fona']Słuchajcie, są psie anioły tu, na ziemi :loveu:

Dzwoniła tanitka, że dzwoniła Tundra, że...

jutro jadą OBA PIERNICZKI :multi::multi:
:niedowia: :question: :errrr: :lol!:

Posted

dzis byłam w Celestynowie skad Pierniczki maja wyruszyć do nowego świata. (Przyjechała dziewczyna, u której one maja być w DT. )
Nie sądzę żebyśmy spedziły tam tylko godzinę, bo jak na to zamieszanie dzisiaj patrzyłam, do tego lał deszcz, tonęłiśmy w błocie po kostki i wszystko było na raz.. to ja myślę że oni zaczna sie pakować jak my tam już będziemy. Oczywiście czekać nie musimy, ale w samochodzie musimy trzymać naszą trójkę przecież.:roll:

Posted

aaa, czyli sie widzialas z Tundrą? bo ja z nią dziś rozmawiałam, że chcą wyruszyć jak najszybciej i że dobrze, żebyśmy były o 7

tanitko, mam dla Ciebie pozdrowienia od kogoś - jaki ten świat mały!

PS to ja dzwonilam przed chwila...

Posted

dzwonił telefon, ale nie zdążyłam zlecieć po schodach, a numer sie nie wyświetlił:roll:

widziałam sie z Tundrą, był przegląd piesków które jadą, wet czipował, wypisywał papiery, a potem rozładowywanie busa zapakowanego darami dla piesków. Udało się nam wspólnie nawet spożyć posiłek i wypić herbatkę.:lol:

od kogo te pozdrowienia?