Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny mnie zawsze jest głupio jak widze dwie bidy a piszemy tylko o jednej:placz: Ta ruda tez nie wygląda na najszczęsliwszą! Suczki do góry!

Posted

Nie sądze, żeby to cos dało, skoro Pani wyszła ze szpitala juz z miesiac temu i w nosie ma psy. A suni nie ma gdzie przenieśc przy takim przepełnieniu.
Zreszta nie ma gwarancji, że gdzie indziej bedzie inaczej.
Obie sunie sa malutke i obie idealne do bloków.

Posted

O wiek to sie dopiero dowiem w tygodniu, jesli chodzi o inne wiesci to ta biała jest cicha i spokojna a ta czekoladowa raczej szczekliwa i pewnie dlatego jej psy nie lubia.
Ta biała ma wielkosc jamnika, tylko jest krótsza a ta czekoladowa jest wyzsza ale szczuplejszej budowy.
TYle wiem na dzisiaj, wŻyrardowie ich szanse na adopcje sa równe zeru.

Posted

iwop, ja tez chcialam je oglaszac razem, tylko ze watek zalozylam roboczy, mialam podopisywac wiecej szczegolow, ale mam mase pracy i nie moge siedziec na dogo, a w miedzzyczasie Wy tu, kochane ciotkie, dzialacie za mnie! :loveu:

One sie lubia chyba, sa jak siostry, tak mi sie wydaje

Posted

Zrobilam sunkom Allegro :lol:. Oto link:

Allegro

Nie mialam zbyt wiele informacji, wiec musialam "kombinowac" :oops: . Musialam nadac im jakies imiona, wiec wybralam NELA dla brazowej, i TOSIA dla bialo-czarnej suni...:loveu:

Prosze o zmienienie tytulu watku, tak zeby obydwie sunie byly uwzglednione. Prosze tez o wiecej fotek obydwu suniek, to jest krytyczne do ogloszen....Niedlugo porobie wiecej ogloszen w innych portalach...

Dzieki! :loveu:

Posted

Super Sabina, że zrobiłaś już Allegro. Widzę, że do tej pory odwiedziło Sunie 113 osób. Oby ktoś się zlitował!!
A Nela i Tosia to śliczne imiona:)

Posted

fizia napisał(a):
Super Sabina, że zrobiłaś już Allegro. Widzę, że do tej pory odwiedziło Sunie 113 osób. Oby ktoś się zlitował!!
A Nela i Tosia to śliczne imiona:)

No, pierwsze 20 wyswietlen to moje...:oops:, bo robilam poprawki tekstu...i ciagle cos bylo nie tak...No, ale reszta to juz potencjalne domki...:lol:

Posted

Fona, sorki ze jestem taka upierdliwa, ale moze zmien tytul watku na:
"Nela i Tosia oddane razem do schronu w Żyrardowie... Zostaną zagryzione przez inne psy!!! One sie tak boją!!! "

Dzieki za fotki, juz je dodalam do Allegro...;)

Posted

Dobrze, zmieniam, dziekuje

bylo tak:
Tę sunię zagryzą inne psy - ona się boi! Dwie sunie staruszki oddane razem do schronu

bedzie tak:

Nela i Tosia oddane razem do schronu w Żyrardowie. Zostaną zagryzione przez inne psy

bo sie wiecej nie miesci

Posted

[quote name='fona']Dobrze, zmieniam, dziekuje

bylo tak:
Tę sunię zagryzą inne psy - ona się boi! Dwie sunie staruszki oddane razem do schronu

bedzie tak:

Nela i Tosia oddane razem do schronu w Żyrardowie. Zostaną zagryzione przez inne psy

bo sie wiecej nie miesci

Dobrze, dobrze....jest super!...teraz obydwie dziewczynki sa na rowni uwzglednione...;)

Posted

Dzieki cioteczki za pomoc, ja na razie jestem jak bez reki, bo mi sie cyfrówka popsuła i nikt w Żyrardowie nie umie jej naprawic. Tak wiec na razie zdjec nie bedzie nowych, moze cos pozycze na środe.
Moze napisac jeszcze przy ogłaszaniu suniek ,że moga zostac wysterylizowane w schronisku, chociaz nie wiem, czy to potrzebne, bo maja te pare lat.

Posted

mirka-ela napisał(a):
Dzieki cioteczki za pomoc, ja na razie jestem jak bez reki, bo mi sie cyfrówka popsuła i nikt w Żyrardowie nie umie jej naprawic. Tak wiec na razie zdjec nie bedzie nowych, moze cos pozycze na środe.
Moze napisac jeszcze przy ogłaszaniu suniek ,że moga zostac wysterylizowane w schronisku, chociaz nie wiem, czy to potrzebne, bo maja te pare lat.

Oczywiscie, dodam to do ogloszenia... Niektorzy ludzie wola miec suczki wysterylizowane...

Posted

Za rada Mirka-Ela, dopisalam w Allegro ze sunki moga bys adoptowane osobno :-( ... zeby mialy wieksze szanse na adopcje... ale zanim to zrobilam to....

Uzyskaly pierwszego obserwatora w Allegro!!!!! I to po jednym dniu! Wiec moze jednak ktos je wezmie razem?