fona Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Przeprasza, jestem teraz w pracy, nie moge teraz. Quote
iwop Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dziewczyny mnie zawsze jest głupio jak widze dwie bidy a piszemy tylko o jednej:placz: Ta ruda tez nie wygląda na najszczęsliwszą! Suczki do góry! Quote
mirka-ela Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nie sądze, żeby to cos dało, skoro Pani wyszła ze szpitala juz z miesiac temu i w nosie ma psy. A suni nie ma gdzie przenieśc przy takim przepełnieniu. Zreszta nie ma gwarancji, że gdzie indziej bedzie inaczej. Obie sunie sa malutke i obie idealne do bloków. Quote
mirka-ela Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 O wiek to sie dopiero dowiem w tygodniu, jesli chodzi o inne wiesci to ta biała jest cicha i spokojna a ta czekoladowa raczej szczekliwa i pewnie dlatego jej psy nie lubia. Ta biała ma wielkosc jamnika, tylko jest krótsza a ta czekoladowa jest wyzsza ale szczuplejszej budowy. TYle wiem na dzisiaj, wŻyrardowie ich szanse na adopcje sa równe zeru. Quote
lupe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dodaje dwa banerki z dowma suniami w podpisie, dziewcyzny, ktora nie ma nic w podpiesie prosze brac, to moze przyciagnac ludzi do watku jak wklejac banerki Quote
malagos Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cieszę się, ze dałyscie szansę suczkom, pokazujac je na forum. Takie slicznotki, aż serce sie kraje :shake: Quote
fona Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 iwop, ja tez chcialam je oglaszac razem, tylko ze watek zalozylam roboczy, mialam podopisywac wiecej szczegolow, ale mam mase pracy i nie moge siedziec na dogo, a w miedzzyczasie Wy tu, kochane ciotkie, dzialacie za mnie! :loveu: One sie lubia chyba, sa jak siostry, tak mi sie wydaje Quote
Sabina02 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zrobilam sunkom Allegro :lol:. Oto link: Allegro Nie mialam zbyt wiele informacji, wiec musialam "kombinowac" :oops: . Musialam nadac im jakies imiona, wiec wybralam NELA dla brazowej, i TOSIA dla bialo-czarnej suni...:loveu: Prosze o zmienienie tytulu watku, tak zeby obydwie sunie byly uwzglednione. Prosze tez o wiecej fotek obydwu suniek, to jest krytyczne do ogloszen....Niedlugo porobie wiecej ogloszen w innych portalach... Dzieki! :loveu: Quote
fizia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Super Sabina, że zrobiłaś już Allegro. Widzę, że do tej pory odwiedziło Sunie 113 osób. Oby ktoś się zlitował!! A Nela i Tosia to śliczne imiona:) Quote
Sabina02 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 fizia napisał(a):Super Sabina, że zrobiłaś już Allegro. Widzę, że do tej pory odwiedziło Sunie 113 osób. Oby ktoś się zlitował!! A Nela i Tosia to śliczne imiona:) No, pierwsze 20 wyswietlen to moje...:oops:, bo robilam poprawki tekstu...i ciagle cos bylo nie tak...No, ale reszta to juz potencjalne domki...:lol: Quote
Sabina02 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Fona, sorki ze jestem taka upierdliwa, ale moze zmien tytul watku na: "Nela i Tosia oddane razem do schronu w Żyrardowie... Zostaną zagryzione przez inne psy!!! One sie tak boją!!! " Dzieki za fotki, juz je dodalam do Allegro...;) Quote
fona Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dobrze, zmieniam, dziekuje bylo tak: Tę sunię zagryzą inne psy - ona się boi! Dwie sunie staruszki oddane razem do schronu bedzie tak: Nela i Tosia oddane razem do schronu w Żyrardowie. Zostaną zagryzione przez inne psy bo sie wiecej nie miesci Quote
Sabina02 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='fona']Dobrze, zmieniam, dziekuje bylo tak: Tę sunię zagryzą inne psy - ona się boi! Dwie sunie staruszki oddane razem do schronu bedzie tak: Nela i Tosia oddane razem do schronu w Żyrardowie. Zostaną zagryzione przez inne psy bo sie wiecej nie miesci Dobrze, dobrze....jest super!...teraz obydwie dziewczynki sa na rowni uwzglednione...;) Quote
mirka-ela Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzieki cioteczki za pomoc, ja na razie jestem jak bez reki, bo mi sie cyfrówka popsuła i nikt w Żyrardowie nie umie jej naprawic. Tak wiec na razie zdjec nie bedzie nowych, moze cos pozycze na środe. Moze napisac jeszcze przy ogłaszaniu suniek ,że moga zostac wysterylizowane w schronisku, chociaz nie wiem, czy to potrzebne, bo maja te pare lat. Quote
Sabina02 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 mirka-ela napisał(a):Dzieki cioteczki za pomoc, ja na razie jestem jak bez reki, bo mi sie cyfrówka popsuła i nikt w Żyrardowie nie umie jej naprawic. Tak wiec na razie zdjec nie bedzie nowych, moze cos pozycze na środe. Moze napisac jeszcze przy ogłaszaniu suniek ,że moga zostac wysterylizowane w schronisku, chociaz nie wiem, czy to potrzebne, bo maja te pare lat. Oczywiscie, dodam to do ogloszenia... Niektorzy ludzie wola miec suczki wysterylizowane... Quote
Sabina02 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Za rada Mirka-Ela, dopisalam w Allegro ze sunki moga bys adoptowane osobno :-( ... zeby mialy wieksze szanse na adopcje... ale zanim to zrobilam to.... Uzyskaly pierwszego obserwatora w Allegro!!!!! I to po jednym dniu! Wiec moze jednak ktos je wezmie razem? Quote
fona Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Sabina, wielkie dzieki za zaangazowanie. Moze za tydzien bede w żyr., to pojde do schronu i zrobir lepsze zdjecia. Quote
Recommended Posts