Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze Fona :placz:...ze ta wiadomość o transporcie do Krakowa nie pokazala sie wczoraj ....dzisiaj o godz. 3 w nocy " moje domowe chlopy " jechaly za Wadowice ...specjalnie omijali Krakow ze wzgledu na krakowskie poranne korki ...zebym wiedziala wczoraj to bym wcisnela im Pierniczki ..

Posted

Hop, hop, hop, ktos ma jakis pomysl????

Rozmawialam przez chwilke wczoraj z pania od Pierniczkow, jest bardzo zniecierpliwiona.
Szkoda, ze dopuscila do tamtej adopcji..........

Posted

fona, na wątku transportowym met napisała że oferuje transport 50 gr/kilometr... czy to dla niej kłopot pojechać? czy może za duzo wyjdzie kasy? Pozdrawiam:lol:

Posted

No dobrze, zadzwonil anioł w postaci Tweety, ze jedzie dzis z Krakowa do Ostródy, potem przez warszawe do Krakowa i moze zabrac Pierniczka.

Ale ja jestem w pracy do 23, Tweety bedzie kolo 21-22, poprosilam pania z DT Pierniczkow o przywiezienie suni, ale mowi, ze ma popsuty samochod. Nie jest tez zachwycona mopim pomyslem, ze zwroce jej za taksowke i zeby przywiozla sunke na pl. Zawisze, gdzie Tweety ma podjechac.

Czy moze jest jakis drugi aniol z warszawy, ktory moglby zabrac sunie z Wawra i przywiezc na plac Zawiszy dzis kolo godz. 22? ja bede na pl. zawiszy, akurat tam pracuje, wiec wybiegne na pol godziny koordynowac sprawe.

Help! Opadaja mi rece... Musze wracac do pracy....

Posted

nie, anioł Tweety nie zna warszawy, a poza tym jest od poludnia w drodze, przed nia bedzie jeszcze bedzie ponad 300 km, teraz jest dopiero tuz za warszawa, jedzie do ostródy

Posted

ahha, to szybko zabieraj się do pisania PW do dogomaniaków z Warszawy, napewno ktoś z nich mógłby pomóc, napisz także do Ewusek, ona oferowała transport...
Mam nadzieję że się uda;)

Posted

mam dosyć, zostałam zmieszana z błotem przez Państwa od Pierniczków, ze wysylam sunie na zatracenie...

ja wiem, ze nie czas na to, ale gdybym wiedziala, ze sunie nie maja stalego domu, nigdy bym sie nie zgodzila na zabranie ich ze stronu - teraz z tym zostalam... ucierpia psy

Posted

fona napisał(a):
mam dosyć, zostałam zmieszana z błotem przez Państwa od Pierniczków, ze wysylam sunie na zatracenie...

ja wiem, ze nie czas na to, ale gdybym wiedziala, ze sunie nie maja stalego domu, nigdy bym sie nie zgodzila na zabranie ich ze stronu - teraz z tym zostalam... ucierpia psy

z "panstwem od Pierniczkow" czyli od dt? a co oni maja do tego? przeciez oni chca sie psow pozbyc!?

fona, przeciez robisz WSZYSTKO zeby psom bylo lepiej.. ja chyba za glupia jestem na to wszystko, bo przestaje cokolwiek rozumiec :roll: