fona Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 taak, wlasnie czytam, 6 zl za godzine i przecieram oczy ;0 to posimy o namiary! tzn. ja prosze Quote
martik b Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dobrze, że zauważyłam tą swoją gafę, bo byście mnie wzięły za pomyloną :cool: Fona ja namiarów nie mam, ma virginia ale nie ma jej teraz na dogo a widzieć się z nią będę jutro przed 15 w schronisku więc się dopiero dowiem ...chyba, że chcesz wcześniej to może napisz pw do niej ale nie wiem o której jutro na dogo będzie...my myślimy też o tym właśnie tymczasie płatnym, bo jest niedrogi i dodatkowo niedaleko bydgoszczy a od 2 dni mamy psa w bydgoskim schronisku zabranego z ulicy i właściwie sama się bardzo martwię, bo wymarzone dla psa miejsce to nie jest :cry: niby jedno z lepszych schronisk w Polsce ale ja tam im nie ufam, pisałam Ci na gg wczoraj o tym właśnie....ja jutro jadę do niego do schronu zobaczyć jak się czuje biedak..sama nie wiem co robić :placz: Quote
martik b Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A weź mi napisz na pw tel swój, bo miałam zapisane w tej starej komórce, której już nie mam Quote
mulinka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a próbowałyście skontaktować się z pajunią ? ona pomaga też w adopcjach zapomnianych, zrezygnowanych, starych psów do Niemiec - ogłasza ich na niemieckich stronach i znajdują dobre domki Quote
fona Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 pisalam do Tundry, ale bez odpowiedzi... Napisze do pajuni, myslalam o tym Quote
marola Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Widzę, że martik b juz Wam napisała o tym DT za 6zł. To bardzo dobrze, bo jest bardziej zorientowana.A suczki są teraz w Warszawie w DT? Quote
Gosiapk Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pajunia na razie raczej odpada. Arka napisała na nią donos do powiatowego, że prowadzi nielegalne schronisko i wywozi psy do Niemiec :angryy: Quote
DuDziaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tak pajunia odpada niewoadomo co z jej 40 psami i ma zakaz adopcji zagranicznych :shake: Quote
fona Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Nie, nie bylo mnie przez kilka dni, jutro cos moze zaczne dzialac Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 może inaczej zredagujcie tytuł, np tak: ROZPACZLIWIE potrzebny DOM TYMCZASOWY nawet płatny dla 2 starszych suczek !!! Quote
fona Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Tundra napisala do mnie :) Wyslalam list z opisem suniek, wszytsko, co o nich wiem, moze stanie sie jakis cud i ktos ktoras zechce... Nie moge sie dodzwonic do fundacji Nasza Szkapa, ale tez dostalam odpowiedz na watku, ze tymczas jest mozliwy: may pies 100 zl + karma, sredni 150 zł + karma, bede dzwonic jeszcze Quote
fona Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Tak, Tundra jest cudotwórcą, czyli jedna sunia chyba bedzie mogła jechać na tymczas do jej koleżanki na przelomie października i listopada :modla::modla::modla::modla: Quote
mulinka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 byłoby wspaniale !!! a na razie ciagle szukamy domu/domów tymczasowych lub stałych dla tych kochanych sunieczek Quote
Betbet Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nie bede nic deklarowala....ani dawala nadziei...bo to prawie niemozliwe...ale gdyby nagle sie okazalo ze ja mam mieszkanie...ze udalo nam sie cos znalezc...to w podzięce .....to COŚ zabiore, wybiore z dogo....w najwiekszej potrzebie...ale nie moge nic obiecac. trzymajcie kciuki zebysmy znalezli takie mieszkanie ze ktos nie bedzie mial nic przeciwko....siersciuchom wszelkim Quote
baffi2 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 także trzymam kciuki, ale jeśli niestety by się nie udało to może pomyślcie nad tymczasem u mosii - 20 zł za dobę (może da zniżkę) lub u met 100 zł/miesiąc :razz: pozdr. Quote
fona Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 u mosii mnie nie stac, o met pamietam, na razie chce pogadac z Tundra Quote
baffi2 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 fona daj znać jak coś będziesz wiedziała.... Quote
Recommended Posts