Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze, że zauważyłam tą swoją gafę, bo byście mnie wzięły za pomyloną :cool:
Fona ja namiarów nie mam, ma virginia ale nie ma jej teraz na dogo a widzieć się z nią będę jutro przed 15 w schronisku więc się dopiero dowiem ...chyba, że chcesz wcześniej to może napisz pw do niej ale nie wiem o której jutro na dogo będzie...my myślimy też o tym właśnie tymczasie płatnym, bo jest niedrogi i dodatkowo niedaleko bydgoszczy a od 2 dni mamy psa w bydgoskim schronisku zabranego z ulicy i właściwie sama się bardzo martwię, bo wymarzone dla psa miejsce to nie jest :cry: niby jedno z lepszych schronisk w Polsce ale ja tam im nie ufam, pisałam Ci na gg wczoraj o tym właśnie....ja jutro jadę do niego do schronu zobaczyć jak się czuje biedak..sama nie wiem co robić :placz:

Posted

a próbowałyście skontaktować się z pajunią ?
ona pomaga też w adopcjach zapomnianych, zrezygnowanych,
starych psów do Niemiec - ogłasza ich na niemieckich stronach
i znajdują dobre domki

Posted

Tundra napisala do mnie :)
Wyslalam list z opisem suniek, wszytsko, co o nich wiem, moze stanie sie jakis cud i ktos ktoras zechce...

Nie moge sie dodzwonic do fundacji Nasza Szkapa, ale tez dostalam odpowiedz na watku, ze tymczas jest mozliwy: may pies 100 zl + karma, sredni 150 zł + karma, bede dzwonic jeszcze

Posted

Tak, Tundra jest cudotwórcą, czyli jedna sunia chyba bedzie mogła jechać na tymczas do jej koleżanki na przelomie października i listopada :modla::modla::modla::modla:

Posted

nie bede nic deklarowala....ani dawala nadziei...bo to prawie niemozliwe...ale gdyby nagle sie okazalo ze ja mam mieszkanie...ze udalo nam sie cos znalezc...to w podzięce .....to COŚ zabiore, wybiore z dogo....w najwiekszej potrzebie...ale nie moge nic obiecac. trzymajcie kciuki zebysmy znalezli takie mieszkanie ze ktos nie bedzie mial nic przeciwko....siersciuchom wszelkim

Posted

także trzymam kciuki, ale jeśli niestety by się nie udało to może pomyślcie nad tymczasem u mosii - 20 zł za dobę (może da zniżkę) lub u met 100 zł/miesiąc :razz: pozdr.