Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Fona jestem bardzo zniecierpliwiona i czekam wlasicice tylko na tym watku o wiadomosc powiedz czy uda ci sie zadzownicz czy nie :cool3: jak nie to ide z psem :eviltong:

To idz, bo Ci się jeszcze biedak zsiusia :)

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, jestem.

Pani najpierw nie odbierala.
Za trzecim razem odebrala, i powiedziala: Tak, zastanowilam sie, nie przyjmę tej pracy.

wiec zapytalam, jaka kwota by ja satysfakcjonowala

i wtedy - to lubie najbardziej - pani zaczela udawac trupa; ja mowilam "halo", a ona sapala i udawala, ze jej nie ma, wiec ja tez zaczelam milczec, ale nie odkladalam sluchawki, a ona tam nadal nie wiem po co wisiala

i to by bylo na tyle

rozlaczylam sie, nie pozegnawszy z miła pania

Posted

:jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::drinka:wypijmy za ta pania....
no usmialam sie czytajac to omatko :crazyeye: jak mozna udawac takiego idiote... :razz:
Czyli z dt nici... rany fona mozesz mi ptzypomnic dlaczego suczyki nie moga znaesc domkow przeciez juz tyle szukaja one sa na cos chore czy ile one maja wogole lat :roll:

Posted

DuDziaczek, to sa starowinki, maja minimum 10 lat, piekne nie sa, niespecjalnie grzeczne, jak sie okazalo...

Opuscic DT mialy juz dawno, jedna musi bardzo szybko, obeicalam to pani, moze jak jedna sie wyprowadzi, uspokoja sie...

Posted

Nela (ruda) czasem w nocy szczeka, nie chce sama wychodzic na ogród, nie dopuszcza do miski Żaby - takie mam informacje z obecnego DT.

Nie wiem, ile by chciala, pewnei druga emeryturę. Ja temat zakonczylam z ta pania, nie spodobala mi sie juz przy pierwszej rozmowie.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Oj niepowiem ta ruda bardzo mi sie podoba :cool3:
A o co chodzi w slowie niespecjalnie grzecvzne...:roll:
I dt pilniejszy dla tej rudej :cool3:
Hm... ile ta baba by chciala na to dt...:shake:

Może DuDziaczek weżmie rudaskę na tymczas :razz:

Posted

[quote name='DuDziaczek']A moze Gosia wezmie ja na dt :cool3:
nie z moim agresorem niema mowy.,... :shake: no i z moja mama
poczekamy jak sie na SWOJE PRZEPROWADZE to bede miala pol dgm u siebie :evil_lol:[/quote]
Ja mam już 7 psów plus 2 myszkoskoczki a od niedzieli 2 świnki morskie.

Posted

może poproście o bannerek z najładniejszymi fotkami i napisem skopiowanym z tytułu:
Poszukiwany DOM TYMCZASOWY nawet płatny dla dwóch starych suczek - ROZPACZLIWIE PILNE

Posted

Nie wiem czy to coś wniesie do wątku, ale koło Torunia (kujawsko - pomorskie) jest ponoć hotelik, w którym doba kosztuje 6zł, czyli nieprzekracz 200zł za miesiac. O takiej kwocie btła tu mowa gdy chodziło o DT. Hotelik jest gorszy od DT, ale zawsze lepszy od schronu. Dowiem się na ten temat więcej, bo kombinujemy z mozliwoscią hoteliku dla Koczo z mojego podpisu.

Posted

[quote name='marola']Nie wiem czy to coś wniesie do wątku, ale koło Torunia (kujawsko - pomorskie) jest ponoć hotelik, w którym doba kosztuje 6zł, czyli nieprzekracz 200zł za miesiac. O takiej kwocie btła tu mowa gdy chodziło o DT. Hotelik jest gorszy od DT, ale zawsze lepszy od schronu. Dowiem się na ten temat więcej, bo kombinujemy z mozliwoscią hoteliku dla Koczo z mojego podpisu.[/quote]
Marola, daj znać gdy zdobędziesz adres.

Posted

[quote name='marola']Nie wiem czy to coś wniesie do wątku, ale koło Torunia (kujawsko - pomorskie) jest ponoć hotelik, w którym doba kosztuje 6zł, czyli nieprzekracz 200zł za miesiac. O takiej kwocie btła tu mowa gdy chodziło o DT. Hotelik jest gorszy od DT, ale zawsze lepszy od schronu. Dowiem się na ten temat więcej, bo kombinujemy z mozliwoscią hoteliku dla Koczo z mojego podpisu.[/quote]
to nie hotelik to płatny DT, 6 zł za godzinę, znalazła go wolontariuszka z schroniska od Nas z bydgoszczy jak szukaliśmy dla pieska z padaczką z tego schroniska