MagYa^^ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 DOMEK DOMEK DOMEK Tymczasowy.. Straly..! Pilnie poszukiwany! Quote
Hala Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 czy coś wiadomo w sprawie suniek? jakie są ich rokowania? Co z nimi będzie? Quote
fona Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nie rozmawialam jeszcze. Myślę. To nie jest idealne rozwiazanie, bo to jest wies pod zyrardowem, czyli nikt juz nie dotrze do nich, zeby je adoptowac. A tymczas platny. Zadzwonie, zeby wiedziec, czy w ogole jest taka mozliwosc, ale dopiero po powrocie, dzis wyjezdzam na kilka dni. Quote
fona Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Tak, ja nie bede dostepna do wtorku lub srody. Quote
Hala Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ale co się stanie, jak nie znajdziecie tego DT? Wyrzucą je? Quote
Hala Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 i co tam u dziewczyn? Chyba się nie poddajecie? Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 halloooo :crazyeye: mowciemowcie Quote
agata-air Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Fony nie ma wyjechala. Sunie zostaly zabrane ze schronu w trybie natyychmistowym 9byly gryzione nie dawaly sobie rady), tymczas od poczatku mial byc krotkotrwaly a trwa niestety juz bardzoo dlugo. Sunie musza zostac zabrane, poprostu juz nie moga byc tam gdzie sa. Nie wiem co bedzie z nimi jesli nie pomozemy. To sa dobrzy ludzie ale poprostu maja dosc, bohja sie ze zostana tam na zawsze. Quote
Hala Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A jaki one mają charakter? Szczekają dużo? Są hałaśliwe? Quote
agata-air Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 17.04.2007 dzien opuszczenia schronu Quote
Hala Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ludzie!! co wy tak oschle piszecie??? Napiszcie coś więcej Quote
agata-air Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 szczerze mowiac nie ma kto napisac bardziej konkretnie. ja suniek nawet nie widzialam nigdy na zywo. Osoba ktora sie nimi zajmuje wyjechala. Ja wiem wszytko tylko z opowiesci. Niunie sa staruszkami, zostały pozostawione przez swoja mocno starsza pania w schornie kiedy szla do szpitala-do domu wrocila lecz psow nie odebrala. Prawdopodobnie zdrowie uniemozliwia jej opieke nad nimi. Zainteresowala sie nimi w schronie Fona- byly gryzione, przestraszone. Znalazl sie DT. Nikt jednak nie chce malenstw a Dt ma juz dosc. Nie wiem co moge wiecej napisac...One na ostatnie lata swojego zycia musza wiedziec ze ktos je kocha-pokochaj je. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jak długo suczki mogą pozostać w DT ?? grozi im ponownie Schronisko mam rozumiec.. :shake: po prostu brak mi slow.. a z tego co czytalam byl dom dla jednej dziewuszki a Dt odmowilo jej wydania :shake:to jakas parodia :shake::shake:zycie psow to nie poligon doswiadczalny.. nie wyobrazam sobie ich powrotu do Schroniska.. i byc moze to co teraz powiem zabrzmi brutalnie, ale ja osobiscie wolalabym je uspic niz odprowadzic za kraty.. los skazancow.. Quote
agata-air Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 szczerze mowiac ja tez.... Nie wiem co dokladnie mowi DT. Sunie w schronie w kazdym razie nie maja szans Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mialy dobre zycie u boku kochanej Pani, ktore z dnia na dzien sie skonczylo - trafily do Schronu.Cierpialy jak cholera, co bylo bardzo uwypuklane w tym watku.Potem znalazly nowy dom, gdzie ponownie zaznaly szczescia (przeciez one nie wiedza, ze to tymczas ! kochaja tych ludzi ,ktorzy w ich mniemaniu uratowali im zycie).Gdyby znowu zostaly porzycone, peklyby im serca.I prawdopodobnie na pograniczu zycia i smierci trwaly do konca swoich dni.Trzeba je ratowac, szukac dt.. Quote
Hala Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cóż, widzę, że możemy sobie tylko domniemywać w sprawie suniek. Quote
Gosiapk Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Z tego co mówiła Fona wynika, że one się gryzą i dlatego raczej nie powinny dalej być razem. Quote
Recommended Posts