agata-air Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ja pamietam ale zalamka nadchodzi jak to wszytko sie czyta Quote
fona Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Pierniczki w góre, jutro zadzownie zapytac, co u was... Quote
iwop Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Co slychać u Pierniczków...? Taka tu cisza :oops: Quote
Monika83 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 U pierniczków wszystko dobrze. Ja wrocilam do Polski na 3 dni i zaraz znowu musze wyjechac, ale tak jak bylam dzisiaj z nimi to naprawde ok. Pieski jak kazdy z rodziny dostaly ode mnie prezenty:nowe kostki z nadzieniem, zabawki, i jakąś nowość - sosy do jedzenia :) (nie widziałam tego u nas) Nie żeby każdy z rodziny dostał kości i psie zabawki, tylko psiaki oczywiście:) Bardzo proszę, aby szukać im domku, ponieważ umowa z Panią Iwoną była na dom tymczasowy, a pieski są już bardzo długo (chyba około 3 mieisięcy lub 4 ) Ze wzgl. na wszytkie okoliczności, o których wcześmniej pisałam, nie mogą zostać. Mam nadzieję, że się uda, że sie ktoś znajdzie. Pozdrawiam wszytkich! Quote
agata-air Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Monika teraz bedzie juz tylko lepiej. wakacje sie koncza i adpocje ruszaja do przodu. Napewno znajda domy. Tylko trzeba podciagac watek, dawac do wyborczej. Nie moze byc takla cisza o nich!!!! Quote
Monika83 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mam taka nadzieje...Bardzo prosze jednak o kontakt z moja mama, poniewaz nikt sie z nia nie skontaktowal a pieski sa u nas juz dosc dlugo. Napisalam Fonie e maila z numerami. Pozdrawiam! Quote
fona Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Moniko, dostalam mail. Nie bylo mnie porzez trzy tygodnie. Tez mam nadzieje, ze wreszcie ludzie zaczna myslec o przygarnhianiu zwierzat. Poodonawiam wszytskie ogloszenia. NIe dzwonilam do Twojej mamy, bo mialam kontakt z Iwona, ktora z Twoimi rodzicami rozmawiala. Naprawde sie staram znalezc im dom. Szkoda, ze ogloszenie w Moim Psie nie pomoglo... Quote
fona Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Podnoszę Pierniczki, od jutra ruszam z kampanią. Ktos pomoze oglaszac sunieczki? Quote
agata-air Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 noo na kupsprzedaj i alegratce nadal sa ich ogloszenia Quote
hankag Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Fona ...Iwona bedzie sie z Toba kontaktować ....dzwoniła do pani gdzie są pierniczki ....bo ma chetny domek na jedna pierniczke (?) ...ale do ogródka i zamieszkania w budzie ...bedzie mogła wpadac do domku ...ale generalnie mieszkac bedzie w budzie ....jeden pies duzy ma kojec i bude , drugiego małego chce do ogródka ...ale p. Małgosia nie widzi pierniczków w budzie :loveu: ...no cóz szukamy dalej Quote
fona Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Pani się nie zgadza na domek dla suni - mieszkałaby w budzie. Ale to dobry domek podobno. Quote
Gosiapk Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ojej, a ja myślałam, ze to był domek stały :-( Quote
agata-air Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no tak tylko pierniczka nie bedzie latwo znalezc domow idealnych....moze warto rozwazyc ciepla bude, przyjazne rece pelno miske Quote
Gosiapk Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 agata-air napisał(a):no tak tylko pierniczka nie bedzie latwo znalezc domow idealnych....moze warto rozwazyc ciepla bude, przyjazne rece pelno miske Z tego co wiem, to one mieszkały w budzie, więc nie jest to problem. Problemem jest kto je przygarnie :( Quote
fona Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 No niestety - domek byl dla jednej i juz przepadl chyba. Quote
Gosiapk Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 fona napisał(a):No niestety - domek byl dla jednej i juz przepadl chyba. Oj niedobrze. myślę, że nie możemy się upierać aby były razem, nie znajdziemy domu dla dwóch na raz. Quote
fona Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Zwlaszcza ze sie okazalo, ze sie kloca i gryzą... Quote
Gosiapk Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 fona napisał(a):Zwlaszcza ze sie okazalo, ze sie kloca i gryzą... Jak znajdziemy im teraz domki? Czy mają allegro? Quote
Recommended Posts