Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U pierniczków wszystko dobrze. Ja wrocilam do Polski na 3 dni i zaraz znowu musze wyjechac, ale tak jak bylam dzisiaj z nimi to naprawde ok. Pieski jak kazdy z rodziny dostaly ode mnie prezenty:nowe kostki z nadzieniem, zabawki, i jakąś nowość - sosy do jedzenia :) (nie widziałam tego u nas) Nie żeby każdy z rodziny dostał kości i psie zabawki, tylko psiaki oczywiście:)

Bardzo proszę, aby szukać im domku, ponieważ umowa z Panią Iwoną była na dom tymczasowy, a pieski są już bardzo długo (chyba około 3 mieisięcy lub 4 ) Ze wzgl. na wszytkie okoliczności, o których wcześmniej pisałam, nie mogą zostać. Mam nadzieję, że się uda, że sie ktoś znajdzie.

Pozdrawiam wszytkich!

Posted

Monika teraz bedzie juz tylko lepiej. wakacje sie koncza i adpocje ruszaja do przodu. Napewno znajda domy. Tylko trzeba podciagac watek, dawac do wyborczej. Nie moze byc takla cisza o nich!!!!

Posted

Mam taka nadzieje...Bardzo prosze jednak o kontakt z moja mama, poniewaz nikt sie z nia nie skontaktowal a pieski sa u nas juz dosc dlugo. Napisalam Fonie e maila z numerami. Pozdrawiam!

Posted

Moniko, dostalam mail. Nie bylo mnie porzez trzy tygodnie.

Tez mam nadzieje, ze wreszcie ludzie zaczna myslec o przygarnhianiu zwierzat.

Poodonawiam wszytskie ogloszenia. NIe dzwonilam do Twojej mamy, bo mialam kontakt z Iwona, ktora z Twoimi rodzicami rozmawiala.
Naprawde sie staram znalezc im dom. Szkoda, ze ogloszenie w Moim Psie nie pomoglo...

Posted

Fona ...Iwona bedzie sie z Toba kontaktować ....dzwoniła do pani gdzie są pierniczki ....bo ma chetny domek na jedna pierniczke (?) ...ale do ogródka i zamieszkania w budzie ...bedzie mogła wpadac do domku ...ale generalnie mieszkac bedzie w budzie ....jeden pies duzy ma kojec i bude , drugiego małego chce do ogródka ...ale p. Małgosia nie widzi pierniczków w budzie :loveu: ...no cóz szukamy dalej

Posted

agata-air napisał(a):
no tak tylko pierniczka nie bedzie latwo znalezc domow idealnych....moze warto rozwazyc ciepla bude, przyjazne rece pelno miske

Z tego co wiem, to one mieszkały w budzie, więc nie jest to problem. Problemem jest kto je przygarnie :(

Posted

fona napisał(a):
No niestety - domek byl dla jednej i juz przepadl chyba.

Oj niedobrze. myślę, że nie możemy się upierać aby były razem, nie znajdziemy domu dla dwóch na raz.