Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieski mają 10-12 lat... Obecnie sa w domu tymczasowym w Warszawie, ale już na wylocie, musza zniknąć, przynajmniej jedna natychmiast, może wtedy się uspokoją, bo razem coś się przestały dogadywać. To chyba powinien byc jedyny pies w domu, no i chyba w domu z ogrodem ze względu na zalatwainie się. Zreszta one podobno cale zycie tak mieszkaly.
Sa po sterylce.

Posted

Dziewczyny, u psiaków wszytko ok. Uspokoiły się trochę. Załatwiają się już na dworzu. Kąpałam je wczoraj (były przerażone mimo, że już 2 x je kąpałam) Teraz są lśniące i czyściutkie :p Sytuacja jest o tyle pilna, że musimy wziąć do siebie dziadków w najbliższym czasie, ze względu na moją chorą babcię. No i nie damy rady 3 psy i dzadkowie jeszcze...Ja tez już w jutro wyjeżdzam i wracam w październiku. Mam nadzieję, że uda sie kogoś znaleźć. Szkoda piesków, że sie tak tułają od domu do domu. Bardzo ich szkoda.

Posted

Moniko, dziekuje bardzo za cierpliwosc. Staniemy na glowie, zeby w najblizszym czasie choc jedna sunia znalazla dom, wtedy bedzie łatwiej. Czy masz jeszcze karme? Mam te 3 kg u siebie caly czas, wybieram sie do Iwony do sklepu, tam zostawie, ok? Czy cos jeszcze jest potrzebne? Jakies odpchlenie czy cos?

Posted

Pani Iwona dała mi karme w sobote więc jeszcze jest, ale ona znika w zawrotnym tempie, ze tak powiem, bo psiaki nie chca jesc puszek.Jezeli bedzie potrzebna w najblizszym czasie to moja mama lub tata odbierze od Pani Iwony.Z góry dziekujemy. Nic wiecej nie jest potrzebne - Dziekujemy za zainteresowanie.Psiaki pchel nie maja bo nie stykaja sie z innymi psami.Mam nadzieje ze szybko sie ktos znajdzie dla psiakow.Pozdrawiam!

Posted

Nie nie tyje juz.Teraz wyglada ok, miala taki okres chyba ze przytyla.Moja mama prosila abym podala wam jej e maila zeby w razie cos, mozna bylo napisac.A ona nie ogranie sie za bardzo z tym forum.Nie bedzie wiedziala jak tu pisac:)Takze Fona ja wysle do ciebie e maila z jej skrzynki. Dziekuje Wam bardzo za zainteresowanie pieskami. Bardzo milo z Waszej strony.

Posted

dostalam dziwny sms o wirtualnej adopcji
i telefon od pani chcacej adoptowac Nele - ale pani byla ze Ślaska i wiecej sie nie odezwala