Poker Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Fona trzymaj się ,choć to trudne.Nie bierz do serca tych pomówień.Może trochę odpocznij.:lol: Quote
fona Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Wiesz co, chcialam, urwaz sie z dogo, nic nie brac nasiebie juz... ale znalazlam makumbe... dzieki wszystkim... Quote
Poker Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 nie tak łatwo się urwać z dogo,to jest chyba uzależnienie w pewnym stopniu.Jedyne tłumaczenie to to,że w dobrej sprawie Quote
agata-air Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Poker napisał(a):nie tak łatwo się urwać z dogo,to jest chyba uzależnienie w pewnym stopniu.Jedyne tłumaczenie to to,że w dobrej sprawie Na psychologi musielismy wymieniac dobre cechy osoby siedzacej obok, gdy doszlo do mojej kolezanki padło - Agata, pomaga zwierzeta..a to nie to u niej chorobliwe Tak to wygląda, 100osób przejdze i nie zobaczy chorego kota w krzakach a ja mam chyba wyostrzony wzrok i słuch. Quote
Gosiapk Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 agata-air napisał(a):Na psyhologi musielismy wymieniac dobre cechy osoby siedzacej obok, gdy doszlo do mojej kolezanki padło - Agata, pomaga zwierzeta..a to nie to u niej chorobliwe Tak to wygląda, 100osób przejdze i nie zobaczy chorego kota w krzakach a ja mam chyba wyostrzony wzrok i słuch. Bo w przeciwnieństwie do pozostałej 100-ki jesteś dobrym człowiekiem. :loveu: Quote
Kanzaj Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Gosiapk napisał(a):Bo w przeciwnieństwie do pozostałej 100-ki jesteś dobrym człowiekiem. :loveu: O własnie! (widzę, że tu jacyś znajomi po fachu...) Quote
brazowa1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Absolutnie nie wyobrazam sobie Dogo bez Fony :) Dzieki szamponom od Ciebie wykapalam poł schronu,a witaminy do tej pory dostaja wytypowane psy i sa wspaniałe efekty. Odpocznij sobie z tydzien,dwa,nabierz dystansu,ale nie ulatniaj sie-jestes potrzebna:) -PSOM :) Quote
fona Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 mam lekki dolek... chyba czas na odpoczynek o, wieczny odpocznek bylby niezly... modlcie sie teraz, zeby sie wszystko w sobote udalo, zeby byl paszport, transport, zebym nie wyszla przed Tundra na kretynke i zeby sunia dobrze zniosla podroz i szybko znalazla domek Quote
fona Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 o, to jeszcze za Kubusia modly wznosze :) Quote
egradska Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Dziewczyny z Warszawy, potrzebna interwencja fotograficzna, brak zdjęć może zaprzepaścić szansę na dom tego nieszczęsnego bezdomniaka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75916&page=17 Może ktoś mógłby mu zrobić zdjęcia? Sorry za off-a Quote
fona Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Jestem załamana. Okazało się, że sunie powinny być zaszczepione na wściekliznę we WRZEŚNIU. Tundra napisala, ze one musza miec szczepienie z data 6 tygodni przed wyjazdem. Dzis zadzwonila pani od Pierniczków, ze ich wet nie zgodził sie wystawic ze wsteczną datą. I co teraz??????? Sunie sa w Wawrze, ja nie mam samochodu i nie wiem, czy ktorys wet sie zgodzi zaszczepic i wpisac wsteczna date. No juz mi wszytsko opada, wszytsko musi byc pod górę?................. Quote
baffi2 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 oj fono, chyba masz pecha niestety...:-( Czy ktos z was nie ma jakiegoś znajomego weta w Warszawie???:razz: po znajomości by się dało... Quote
fona Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 tanitka napisał(a):mogę pomóc w transporcie z warszawy (np mokotów, ochota) do Celestynowa na 9 listopada, tak? tanitko - dalabys rade w sobote 10 listopada na 7 do Celestynowa? no i sunie sa w Wawrze... oczywsicie koszty paliwa zwracam Quote
hankag Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Fona moze zadzwon do Iwony ...moze ona bedzie mogla cos pomoc z ta wścieklizną A moze forumowo-dogomaniakowy lekarz tu jest Quote
fona Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Nie moge sie dodzwonic do pewnej dziewczyny, ale mam nadzieje, ze ona mi pomoze, tylko znow kolopot z transportem... zeby je zabrac na szczepienie... Quote
brazowa1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jak Wam wychodzi wszukanie transportu? Ja mam dokladnie to samo.... Quote
fona Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 brazowa, mam szczepienia :) mam transport! i tanitka oczywiscie sie zgodzila, zeby Kubus pojechal z nami :) nie odpisalam wczoraj, bo padlo mi dogo... Kubusia musialabym przejac na Centralnym kolo 5 rano lub musi przyjechac do wawra na 6 Quote
brazowa1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dworzec Centralny 5ta rano?dobrze rozumiem? w sobote,10 listopada... Quote
Gosiapk Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To pierniczki wraz z Kubusiem jada do Niemiec do Tundry? Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Jedzie jeden Piernczek i jeden Kubuś. Drugi Pierniczek... nie mam pomysłu... Wszystko jest na dobrej drodze dzieki tanitce Wczoraj zawiozła sunie do weta na szczepienia i wyrobić im paszporty. W sobote pojedziemy razem do Celestynowa! Nie wiem, jak jej się odwdzięczę. Gdyby nie ona, to z moimi mozliwościami i moją zaradnością nic by pewnie z tego nie wyszło. Tanitka, kocham cię ;) Quote
hankag Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tanitka Kochana jak zwykle ...zawsze sluzy pomocą ..melduje sie na wszelkie akcje :loveu: Fona nie umniejszaj swoich zyciowych osiągnięc :mad: A drugi pierniczek nie moze zostac w dotychczasowym domku ....jedna nie bedzie rozrabiac , nie bedzie miala z kim sie gryzc ...a przeciez to juz wiekowa dama i do tego malutka Quote
fona Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Haniu, NIE MOZE i nie chcialabym walkowac wciaz tego samego. Panstwo nie chca i nie mozna im dawac psa na sile. ŻABA SZUKA DOMU!!!!!!!!! Quote
hankag Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Masz racje ...myslalam tylko ze nie moga byc obie bo sie gryza ...ale skoro ani ta , ani ta to nic na sile ...szukamy w takim razie domku .., ktora to zostaje ...Żaba (?) ...to sunia jasna czy czekoladka ? Quote
Recommended Posts