Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
nie tak łatwo się urwać z dogo,to jest chyba uzależnienie w pewnym stopniu.Jedyne tłumaczenie to to,że w dobrej sprawie

Na psychologi musielismy wymieniac dobre cechy osoby siedzacej obok, gdy doszlo do mojej kolezanki padło
- Agata, pomaga zwierzeta..a to nie to u niej chorobliwe

Tak to wygląda, 100osób przejdze i nie zobaczy chorego kota w krzakach a ja mam chyba wyostrzony wzrok i słuch.

Posted

agata-air napisał(a):
Na psyhologi musielismy wymieniac dobre cechy osoby siedzacej obok, gdy doszlo do mojej kolezanki padło
- Agata, pomaga zwierzeta..a to nie to u niej chorobliwe

Tak to wygląda, 100osób przejdze i nie zobaczy chorego kota w krzakach a ja mam chyba wyostrzony wzrok i słuch.

Bo w przeciwnieństwie do pozostałej 100-ki jesteś dobrym człowiekiem. :loveu:

Posted

Absolutnie nie wyobrazam sobie Dogo bez Fony :) Dzieki szamponom od Ciebie wykapalam poł schronu,a witaminy do tej pory dostaja wytypowane psy i sa wspaniałe efekty.
Odpocznij sobie z tydzien,dwa,nabierz dystansu,ale nie ulatniaj sie-jestes potrzebna:) -PSOM :)

Posted

mam lekki dolek...
chyba czas na odpoczynek
o, wieczny odpocznek bylby niezly...

modlcie sie teraz, zeby sie wszystko w sobote udalo, zeby byl paszport, transport, zebym nie wyszla przed Tundra na kretynke i zeby sunia dobrze zniosla podroz i szybko znalazla domek

Posted

Jestem załamana.

Okazało się, że sunie powinny być zaszczepione na wściekliznę we WRZEŚNIU. Tundra napisala, ze one musza miec szczepienie z data 6 tygodni przed wyjazdem.
Dzis zadzwonila pani od Pierniczków, ze ich wet nie zgodził sie wystawic ze wsteczną datą. I co teraz???????

Sunie sa w Wawrze, ja nie mam samochodu i nie wiem, czy ktorys wet sie zgodzi zaszczepic i wpisac wsteczna date.

No juz mi wszytsko opada, wszytsko musi byc pod górę?.................

Posted

tanitka napisał(a):
mogę pomóc w transporcie z warszawy (np mokotów, ochota) do Celestynowa na 9 listopada, tak?

tanitko - dalabys rade w sobote 10 listopada na 7 do Celestynowa?

no i sunie sa w Wawrze...

oczywsicie koszty paliwa zwracam

Posted

Nie moge sie dodzwonic do pewnej dziewczyny, ale mam nadzieje, ze ona mi pomoze, tylko znow kolopot z transportem... zeby je zabrac na szczepienie...

Posted

brazowa, mam szczepienia :)
mam transport!

i tanitka oczywiscie sie zgodzila, zeby Kubus pojechal z nami :)

nie odpisalam wczoraj, bo padlo mi dogo...

Kubusia musialabym przejac na Centralnym kolo 5 rano
lub musi przyjechac do wawra na 6

Posted

Jedzie jeden Piernczek i jeden Kubuś.

Drugi Pierniczek... nie mam pomysłu...

Wszystko jest na dobrej drodze dzieki tanitce
Wczoraj zawiozła sunie do weta na szczepienia i wyrobić im paszporty. W sobote pojedziemy razem do Celestynowa! Nie wiem, jak jej się odwdzięczę. Gdyby nie ona, to z moimi mozliwościami i moją zaradnością nic by pewnie z tego nie wyszło. Tanitka, kocham cię ;)

Posted

Tanitka Kochana jak zwykle ...zawsze sluzy pomocą ..melduje sie na wszelkie akcje :loveu:
Fona nie umniejszaj swoich zyciowych osiągnięc :mad:

A drugi pierniczek nie moze zostac w dotychczasowym domku ....jedna nie bedzie rozrabiac , nie bedzie miala z kim sie gryzc ...a przeciez to juz wiekowa dama i do tego malutka

Posted

Masz racje ...myslalam tylko ze nie moga byc obie bo sie gryza ...ale skoro ani ta , ani ta to nic na sile ...szukamy w takim razie domku .., ktora to zostaje ...Żaba (?) ...to sunia jasna czy czekoladka ?