Sabina02 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sunie maja domek!!!!! Ja wierzylam ze sie uda! Nie moglo byc inaczej!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
hankag Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Fona , Mirka - ela to dziewczyny Wam zawdzieczają wygraną zyciową....macie szeroko otwarte oczy na nieszczęsia ... a moze mogłybyscie sie zklonowac ( jak wiecej osób na tym forum ) :evil_lol: ... Iwona KOCHAM CIE ...szybko odbierasz moje płaczliwe sygnały rzucane tak niby mimochodem ...i odrazu stajesz do walki ...walki na śmierć i zycie ....i to nie pierwszy raz...i jestem pewna ze nie ostatni ...nie ma dla Ciebie spraw niemozliwych :loveu: ......juz mam dla Ciebie następną robotę..... Quote
fona Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No właśnie, dziękuję wszystkim, którzy pociągnęli watek, zanim go jeszcze na dobre założyłam. Sabinie02 za allegro lupe za bannerki i wszystkim odwiedzajacym nasze Pierniczki Dla wszystkich WIELKIE HAU! Quote
hankag Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam Fona w piekny poranek ...nie moge sie doczekac niedzieli...czy dziewczynkom bedzie sie podobał nowy domek .. Quote
fona Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Nie chwal dnia przed zachodem, a nawet przed poludniem, czyli kot mi odgryzl palec ;) Tak zostala wlasnie moja pycha ukarana, bo zasiadajac do zabiegu wtloczenia kotu tabletki, pomyslalam o tym, co mowila gosiar o swoim Fredku tymczasowym, czyli ze nie moze mu podac nic, bo jest wsciekly. Sprzedalam jej patent z mumifikowaniem, a teraz sobie wlasnie pomyslalam, ze jestem w tym dobra i ze na tabletke tez jest sposob, bo w koncu juz 4 podalam tej diablicy. Moja tymczasowa Czuszka staje sie dzika, jak cos chce przy niej zrobic, i wlasnie dzis scisnela mi palec z mocą pitbula, polała się krew na spodnie, na koc, wiec wlasnie sie przebieram i klne - a tabletka lezy... Mam dwie eleganckie dziury w palcu, wyglada jak przebity na wylot, a zaraz wybiegam do pracy, gdzie bede musiala go uzywac. Jak ja nie lubie kotow! ;) Quote
mirka-ela Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja tez czasami nie lubie ale najważniejsze,ze dziury,jak mówisz eleganckie, a nie jakies podróby ;) Quote
fona Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 mirka-ela napisał(a):Ja tez czasami nie lubie ale najwaz˙niejsze,ze dziury,jak mówisz eleganckie, a nie jakies podróby ;) Jak dziurkaczem! :) Czuszka jest okropna z tymi tabletkmi, obcinaniem pazurow i kroplami, uszami itepe, ale jest tak fajna kota, slodka, wesola i gadajaca, ze juz zaczynam miec laskoty z brzuchu, jak mysle o jej oddaniu. Juz za kilka dni skonczy leki i moze lciec, a ja juz zaczynam wymyslac, z jakiego powodu jeszcze ja przy sobie miec... :placz: Quote
Gosiapk Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hankag napisał(a)::multi: :multi: :multi: SUNIE MAJA DOMEK jada w niedziele do domku z ogródkiem i psiowymi kolegami ....Iwona pogadala sobie z tym państwem , którzy bili sie z myślami ... ...zobowiazala sie ze karme bedzie im liczyc po cenie hurtowej ...a teraz dostana worek w prezencie ...domek Iwona mowi ze super . ludzie super ....dziewczynki bedą spały w domu . a ogródek do ich dyspozycji .....:loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Gosiapk Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 fona napisał(a):Przyszlam do domu zaryczana i zasmarkana, bo mi bylo zle. Co się stało? :-( Quote
fona Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Tym razem nie chodzilo o zwierzeta, to przynajmniej... Quote
Monika83 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam serdecznie! Jestem córką tej Pani, która wzięła Pierniczki :) Pieski są już u nas. Chciałam tylko napisać, że mają się bardzo dobrze. Na razie nie przejawiają najmniejszego zainteresowania nowym kolegą Blackie'm -naszym sznaucerem miniaturką ;) Ale myślę, że wkrótce się to zmieni. Pieski troszkę boją się wchodzić do domu, wchodzą tylko na parter, a tak to biegają po ogródku. Obwąchały i obsikały już chyba każde drzewko :lol: Żabcia dziabnęła na powitanie jak chciałam ją pogłaskać (pokazała kto tu rządzi :eviltong: ) Mela jest bardziej przyjacielsko nastawiona :lol: Myślę, że troszkę jeszcze się boją, ale się przyzwyczają. Chodzą wszędzie we dwie ;) Są naprawdę słodkie. Jeszcze nie bardzo wiemy, gdzię będa miały ochotę spać, ale to się okaże wieczorem. Generalnie Blackie śpi z nami tam gdzie mamy pokoje, ale pierniczki na razie nie chcą tam wchodzić. Mam pytanko czy czekoladka nazywa się Mela czy Nela? Ponieważ tutaj piszecie Nela a Pani, która przywiozła pieski podobno powiedziała, że to Mela? I jestem trochę zdezorientowana. Pozdrawiam wszystkich! Quote
Rudasek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Monika83 napisał(a):Witam serdecznie! Jestem córką tej Pani, która wzięła Pierniczki :) witamy Cię!! :) - w miarę wolnych chwil, daj znać co u Pierniczków :). Ja od siebie mogę dodać, że dziewczyny kochają jazdę samochodem:lol:. Gdy je wiozłem na tymczas, zero problemów - zaczeły co prawda obie u Fony na kolanach :diabloti:, ale potem "Nela" poszła spać, a Żabcia podziwiała, co za szybą (jej nos cały czas jest tam odbity:D). Jechaliśmy w korkach prawie godzinę i spoko - pełen luz.... Monika83 napisał(a): Mam pytanko czy czekoladka nazywa się Mela czy Nela? Ponieważ tutaj piszecie Nela a Pani, która przywiozła pieski podobno powiedziała, że to Mela? I jestem trochę zdezorientowana. Najlepiej wyjaśni Ci Fona, ale z tego co się orientuję, to obie dostały imiona na potrzeby allegro... Stąd Nela jest Nela (a może być Mela...), zaś Tosia stała się Żąbą :D Po prostu w czasie drogi Fona próbowała różnych imion, no i... okazało się, że Żaba to jest to!!! Myślę jednak że możecie probować - może uda się trafić na ich stare prawdziwe imiona. Trzymam za nie kciuki!!! Quote
fona Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pani Agnieszka, ktora miala je na tymczasie, tez probowala imion i wyszlo jej, ze Zaba to Zaba, a Nela to Mela :-) Moniko! Serdeczne dzieki za wiesci o pierniczkach! Ciesze sie bardzo, ze dolaczylas do dogomaniaków :) Ukłony i podziekowania dla rodziców! Quote
hankag Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Moniko83 dziekujemy bardzo za wspanialy domek dla suniek ...Jestescie Państwo Wielcy !!!:loveu: ....dziewczynki wygraly los na loterii....domek pelen miłosci, ogródek i......jeszcze do tego mogą byc razem....:laola: Zyczymy Państwu samych radosnych chwil ......i tylko blagam prosimy o załozenie sunkom adresówek dla bezpieczenstwa...bo licho nie spi..../ wlasnie dzisiaj szukałysmy schroniskowego niewidomego pieska z Anina , który sie wymknął z posesji :placz: / Quote
Gosiapk Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 fona napisał(a):Tym razem nie chodzilo o zwierzeta, to przynajmniej... To na pewno wredni ludzie. Kogo mam obić? :angryy: :diabloti: Quote
fona Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Jedną adresówkę dawalam pani Agnieszce razem z obrozkami. Quote
Monika83 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pieski mają już adresówki, także się nie martwcie. Chyba się już troszkę przyzwyczaiły bo merdają ogonkami na mój widok :lol: Tylko Blackie jest zazdrosny bo on jest koszmarnie rozpieszczony, ale przywyknie ;) W ogóle to władowały się do salonu na kanapę wtuliły się w poduchy i cały świat należy do nich ;) Ale my jesteśmy do tego przyzwyczajeni, bo u nas każdy piesek to zawsze był "kanapowiec". Żabcia jest bardzo śmieszna jak usiądzie na trawce to wygląda jak chomik gigant :lol: Quote
hankag Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 dziekujemy pieknie za relacje i pozdrawiamy.....relacje zdalam Iwonie ze sklepiku na Szembeka , która jest zachwycona Państwa Rodziną :loveu: ciekawa jestem czy Nela zostanie Nelą ... a to dlatego ze własnie na kanapie obok mnie lezy.... Nela , która przywedrowała ze schroniska do nas w sierpniu ..i jesli kazde Nele tak maja ....to są slodkie ... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Zajrzałam na ten wątek wcześniej raz - kiedy nie było nawet mowy o domu tyczasowym w sklepie.Wchodzę dzisiaj- a tu.. taka ogromna niespodzianka..powodzenia dla wspaniałych ludzi, którzy zechcieli podarować tym suniom godną starość.Wykazali się ogromną wrażliwością, CZŁOWIECZEŃSTWEM przez wielkie c, zaangażowaniem.Podziwiam szczerze. Quote
fona Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Monika83 napisał(a):Żabcia jest bardzo śmieszna jak usiądzie na trawce to wygląda jak chomik gigant :lol: :evil_lol: jak ją zobaczylam na trawie, powiedzialam, ze to swinka morska :evil_lol: Quote
malagos Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Fona, to może czas na zmianę tytułu? :cool3: Quote
Gosiapk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Monika83 napisał(a):Pieski mają już adresówki, także się nie martwcie. Chyba się już troszkę przyzwyczaiły bo merdają ogonkami na mój widok :lol: Tylko Blackie jest zazdrosny bo on jest koszmarnie rozpieszczony, ale przywyknie ;) W ogóle to władowały się do salonu na kanapę wtuliły się w poduchy i cały świat należy do nich ;) Ale my jesteśmy do tego przyzwyczajeni, bo u nas każdy piesek to zawsze był "kanapowiec". Żabcia jest bardzo śmieszna jak usiądzie na trawce to wygląda jak chomik gigant :lol: :cunao: :cunao: :cunao: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts