Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunie maja domek!!!!!

Ja wierzylam ze sie uda! Nie moglo byc inaczej!!!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fona , Mirka - ela to dziewczyny Wam zawdzieczają wygraną zyciową....macie szeroko otwarte oczy na nieszczęsia ... a moze mogłybyscie sie zklonowac ( jak wiecej osób na tym forum ) :evil_lol: ... Iwona KOCHAM CIE ...szybko odbierasz moje płaczliwe sygnały rzucane tak niby mimochodem ...i odrazu stajesz do walki ...walki na śmierć i zycie ....i to nie pierwszy raz...i jestem pewna ze nie ostatni ...nie ma dla Ciebie spraw niemozliwych :loveu: ......juz mam dla Ciebie następną robotę.....

Posted

No właśnie, dziękuję wszystkim, którzy pociągnęli watek, zanim go jeszcze na dobre założyłam.
Sabinie02 za allegro
lupe za bannerki
i wszystkim odwiedzajacym nasze Pierniczki

Dla wszystkich WIELKIE HAU!

Posted

Nie chwal dnia przed zachodem, a nawet przed poludniem, czyli kot mi odgryzl palec ;)

Tak zostala wlasnie moja pycha ukarana, bo zasiadajac do zabiegu wtloczenia kotu tabletki, pomyslalam o tym, co mowila gosiar o swoim Fredku tymczasowym, czyli ze nie moze mu podac nic, bo jest wsciekly. Sprzedalam jej patent z mumifikowaniem, a teraz sobie wlasnie pomyslalam, ze jestem w tym dobra i ze na tabletke tez jest sposob, bo w koncu juz 4 podalam tej diablicy. Moja tymczasowa Czuszka staje sie dzika, jak cos chce przy niej zrobic, i wlasnie dzis scisnela mi palec z mocą pitbula, polała się krew na spodnie, na koc, wiec wlasnie sie przebieram i klne - a tabletka lezy... Mam dwie eleganckie dziury w palcu, wyglada jak przebity na wylot, a zaraz wybiegam do pracy, gdzie bede musiala go uzywac.

Jak ja nie lubie kotow! ;)

Posted

mirka-ela napisał(a):
Ja tez czasami nie lubie ale najwaz˙niejsze,ze dziury,jak mówisz eleganckie, a nie jakies podróby ;)

Jak dziurkaczem! :)

Czuszka jest okropna z tymi tabletkmi, obcinaniem pazurow i kroplami, uszami itepe, ale jest tak fajna kota, slodka, wesola i gadajaca, ze juz zaczynam miec laskoty z brzuchu, jak mysle o jej oddaniu. Juz za kilka dni skonczy leki i moze lciec, a ja juz zaczynam wymyslac, z jakiego powodu jeszcze ja przy sobie miec...

:placz:

Posted

hankag napisał(a):
:multi: :multi: :multi: SUNIE MAJA DOMEK jada w niedziele do domku z ogródkiem i psiowymi kolegami ....Iwona pogadala sobie z tym państwem , którzy bili sie z myślami ... ...zobowiazala sie ze karme bedzie im liczyc po cenie hurtowej ...a teraz dostana worek w prezencie ...domek Iwona mowi ze super . ludzie super ....dziewczynki bedą spały w domu . a ogródek do ich dyspozycji .....:loveu:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Witam serdecznie! Jestem córką tej Pani, która wzięła Pierniczki :) Pieski są już u nas. Chciałam tylko napisać, że mają się bardzo dobrze. Na razie nie przejawiają najmniejszego zainteresowania nowym kolegą Blackie'm -naszym sznaucerem miniaturką ;) Ale myślę, że wkrótce się to zmieni. Pieski troszkę boją się wchodzić do domu, wchodzą tylko na parter, a tak to biegają po ogródku. Obwąchały i obsikały już chyba każde drzewko :lol: Żabcia dziabnęła na powitanie jak chciałam ją pogłaskać (pokazała kto tu rządzi :eviltong: ) Mela jest bardziej przyjacielsko nastawiona :lol: Myślę, że troszkę jeszcze się boją, ale się przyzwyczają. Chodzą wszędzie we dwie ;) Są naprawdę słodkie. Jeszcze nie bardzo wiemy, gdzię będa miały ochotę spać, ale to się okaże wieczorem. Generalnie Blackie śpi z nami tam gdzie mamy pokoje, ale pierniczki na razie nie chcą tam wchodzić.

Mam pytanko czy czekoladka nazywa się Mela czy Nela? Ponieważ tutaj piszecie Nela a Pani, która przywiozła pieski podobno powiedziała, że to Mela? I jestem trochę zdezorientowana.

Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Monika83 napisał(a):
Witam serdecznie! Jestem córką tej Pani, która wzięła Pierniczki :)

witamy Cię!! :) - w miarę wolnych chwil, daj znać co u Pierniczków :).

Ja od siebie mogę dodać, że dziewczyny kochają jazdę samochodem:lol:. Gdy je wiozłem na tymczas, zero problemów - zaczeły co prawda obie u Fony na kolanach :diabloti:, ale potem "Nela" poszła spać, a Żabcia podziwiała, co za szybą (jej nos cały czas jest tam odbity:D).
Jechaliśmy w korkach prawie godzinę i spoko - pełen luz....

Monika83 napisał(a):

Mam pytanko czy czekoladka nazywa się Mela czy Nela? Ponieważ tutaj piszecie Nela a Pani, która przywiozła pieski podobno powiedziała, że to Mela? I jestem trochę zdezorientowana.

Najlepiej wyjaśni Ci Fona, ale z tego co się orientuję, to obie dostały imiona na potrzeby allegro... Stąd Nela jest Nela (a może być Mela...), zaś Tosia stała się Żąbą :D Po prostu w czasie drogi Fona próbowała różnych imion, no i... okazało się, że Żaba to jest to!!!

Myślę jednak że możecie probować - może uda się trafić na ich stare prawdziwe imiona.
Trzymam za nie kciuki!!!

Posted

Pani Agnieszka, ktora miala je na tymczasie, tez probowala imion i wyszlo jej, ze Zaba to Zaba, a Nela to Mela :-)

Moniko! Serdeczne dzieki za wiesci o pierniczkach! Ciesze sie bardzo, ze dolaczylas do dogomaniaków :)
Ukłony i podziekowania dla rodziców!

Posted

Moniko83 dziekujemy bardzo za wspanialy domek dla suniek ...Jestescie Państwo Wielcy !!!:loveu: ....dziewczynki wygraly los na loterii....domek pelen miłosci, ogródek i......jeszcze do tego mogą byc razem....:laola: Zyczymy Państwu samych radosnych chwil ......i tylko blagam prosimy o załozenie sunkom adresówek dla bezpieczenstwa...bo licho nie spi..../ wlasnie dzisiaj szukałysmy schroniskowego niewidomego pieska z Anina , który sie wymknął z posesji :placz: /

Posted

Pieski mają już adresówki, także się nie martwcie. Chyba się już troszkę przyzwyczaiły bo merdają ogonkami na mój widok :lol: Tylko Blackie jest zazdrosny bo on jest koszmarnie rozpieszczony, ale przywyknie ;) W ogóle to władowały się do salonu na kanapę wtuliły się w poduchy i cały świat należy do nich ;) Ale my jesteśmy do tego przyzwyczajeni, bo u nas każdy piesek to zawsze był "kanapowiec". Żabcia jest bardzo śmieszna jak usiądzie na trawce to wygląda jak chomik gigant :lol:

Posted

dziekujemy pieknie za relacje i pozdrawiamy.....relacje zdalam Iwonie ze sklepiku na Szembeka , która jest zachwycona Państwa Rodziną :loveu:

ciekawa jestem czy Nela zostanie Nelą ... a to dlatego ze własnie na kanapie obok mnie lezy.... Nela , która przywedrowała ze schroniska do nas w sierpniu ..i jesli kazde Nele tak maja ....to są slodkie ...

Posted

Zajrzałam na ten wątek wcześniej raz - kiedy nie było nawet mowy o domu tyczasowym w sklepie.Wchodzę dzisiaj- a tu.. taka ogromna niespodzianka..powodzenia dla wspaniałych ludzi, którzy zechcieli podarować tym suniom godną starość.Wykazali się ogromną wrażliwością, CZŁOWIECZEŃSTWEM przez wielkie c, zaangażowaniem.Podziwiam szczerze.

Posted

Monika83 napisał(a):
Żabcia jest bardzo śmieszna jak usiądzie na trawce to wygląda jak chomik gigant :lol:

:evil_lol: jak ją zobaczylam na trawie, powiedzialam, ze to swinka morska :evil_lol:

Posted

Monika83 napisał(a):
Pieski mają już adresówki, także się nie martwcie. Chyba się już troszkę przyzwyczaiły bo merdają ogonkami na mój widok :lol: Tylko Blackie jest zazdrosny bo on jest koszmarnie rozpieszczony, ale przywyknie ;) W ogóle to władowały się do salonu na kanapę wtuliły się w poduchy i cały świat należy do nich ;) Ale my jesteśmy do tego przyzwyczajeni, bo u nas każdy piesek to zawsze był "kanapowiec". Żabcia jest bardzo śmieszna jak usiądzie na trawce to wygląda jak chomik gigant :lol:

:cunao: :cunao: :cunao: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!