fona Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Komuś mailem może przesłać? Już dzis zawisną plakaciki w Warszawie :) Quote
mirka-ela Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Podaje nowe wiesci: weterynarz ocenił ich wiek na 9 -10 lat. Zostały zbadane i zakwalifikowane do sterylizacji. Biała ma miec sterylke w piatek a czekoladowa albo w sobote albo w poniedziałek. Tak czy siak obie maja byc do wziecia zaraz po świętach. I jeszcze jedna wiadomosc - zadzwoniła Pani z allegro w sprawie suniek. Pani ma dom z ogrodem, bernardyny, nie dosłuchałam ile, dwa koty i jak uda jej sie przekonac meża to byłaby zainteresowana bidulami. Ma zadzwonic i ewentualnie zabrac je po swiętach. Tak wiec trzymajmy kciuki! Quote
Sabina02 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Panie mezu, daj sie Pan przekonac...:modla: Quote
fona Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ojej, ojej, ojej, zeby nie zapeszyc... i niech ona nie bedzie w ciazy.... w takiej przynajmniej, zeby nie mozna juz bylo sterylki zrobic... Quote
fona Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 uff........................................ Quote
hankag Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 no to trzymamy kciuki za dom z ogrodem....moze sie okaze ze Pan Mąż da sie przekonać.....śledzimy z Iwoną wątek na bieżąco .... Quote
hankag Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Mirko Kochana napisz tylko czy obie beda zabrane jednoczesnie w piątek ...bo Iwona cala w nerwach ze czekoladka zostanie do poniedziałku i sie załamie psychicznie ...ze moze bedzie mozna zabrac z boksu razem je w piątek Quote
fona Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 nie beda razem zabrane, jutro jedna... pani kierowniczka nie wie ktora zadzwonie do weta i poprosze, zeby ja najpierw wzial Quote
mirka-ela Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wczoraj byłam w schronie, czekoladka juz po czwartkowej sterylce, czuła sie dobrze i okazałasie przytulasta pieszczocha. tak wiec to zatłoczony boks działał na nia stresujaco. Biała była w innym pomieszczeniu i dzisiaj miała miec sterylke o 12. Jutro bede wschronie to podam wiecej szczegółów. Pani sie nie odezwała. Quote
fona Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Sunki sa juz razem w izolatce - po sterylce obie. Siedza skulone w kaciku i sie trzesa na widok ludzi. Rudasek robil im zdjecia, postara sie wkleic, jak nie on, to ja we wtorek. Domek sie nie odezwal wiecej... Lekarz powiedzial, ze jedna ma z 10 lat, a druga moze i 15! Nie chce sklalac, ktora ile. Za duzo dzisiaj emocji, nie przyswoilam pewnych faktow. Quote
hankag Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Kochane zostalam scieta z nog wirusem , leze w domu w lozku na zwolnionku :placz: , gdyby cos pilnie trzeba bylo , dzwoncie do mnie lub do Iwony. Mirka jak mozesz zadzwon do mnie wieczorem na domowy , Iwona dzwonila rano i pyta sie co i jak - wiec nie wycofala sie ze swojej decyzji . Musze niestety konczyc , bo syn mi wyrywa klawiature :evil_lol: :mad: Quote
hankag Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja swieta spedzam na działce na Mazurach - tam juz na mnie czekaja miejscowe łancuchowe okoliczne głodomory - wracam we wtorek , ale kontakt telefoniczny ze mna bedzie , Iwony telefon chyba tez macie jesli nie to podaje 0-507-35-38-48 . .....co tam u diewczynek ....czy moze cos sie rusza na allegro.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Biedne, maleńkie dziewczynki.. :placz: Quote
Recommended Posts