Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podaje nowe wiesci: weterynarz ocenił ich wiek na 9 -10 lat. Zostały zbadane i zakwalifikowane do sterylizacji. Biała ma miec sterylke w piatek a czekoladowa albo w sobote albo w poniedziałek. Tak czy siak obie maja byc do wziecia zaraz po świętach.
I jeszcze jedna wiadomosc - zadzwoniła Pani z allegro w sprawie suniek. Pani ma dom z ogrodem, bernardyny, nie dosłuchałam ile, dwa koty i jak uda jej sie przekonac meża to byłaby zainteresowana bidulami. Ma zadzwonic i ewentualnie zabrac je po swiętach.
Tak wiec trzymajmy kciuki!

Posted

ojej, ojej, ojej,

zeby nie zapeszyc...

i niech ona nie bedzie w ciazy.... w takiej przynajmniej, zeby nie mozna juz bylo sterylki zrobic...

Posted

Mirko Kochana napisz tylko czy obie beda zabrane jednoczesnie w piątek ...bo Iwona cala w nerwach ze czekoladka zostanie do poniedziałku i sie załamie psychicznie ...ze moze bedzie mozna zabrac z boksu razem je w piątek

Posted

Wczoraj byłam w schronie, czekoladka juz po czwartkowej sterylce, czuła sie dobrze i okazałasie przytulasta pieszczocha. tak wiec to zatłoczony boks działał na nia stresujaco. Biała była w innym pomieszczeniu i dzisiaj miała miec sterylke o 12. Jutro bede wschronie to podam wiecej szczegółów.
Pani sie nie odezwała.

Posted

Sunki sa juz razem w izolatce - po sterylce obie. Siedza skulone w kaciku i sie trzesa na widok ludzi.
Rudasek robil im zdjecia, postara sie wkleic, jak nie on, to ja we wtorek.

Domek sie nie odezwal wiecej...

Lekarz powiedzial, ze jedna ma z 10 lat, a druga moze i 15! Nie chce sklalac, ktora ile. Za duzo dzisiaj emocji, nie przyswoilam pewnych faktow.

Posted

Kochane zostalam scieta z nog wirusem , leze w domu w lozku na zwolnionku :placz: , gdyby cos pilnie trzeba bylo , dzwoncie do mnie lub do Iwony. Mirka jak mozesz zadzwon do mnie wieczorem na domowy , Iwona dzwonila rano i pyta sie co i jak - wiec nie wycofala sie ze swojej decyzji . Musze niestety konczyc , bo syn mi wyrywa klawiature :evil_lol: :mad:

Posted

ja swieta spedzam na działce na Mazurach - tam juz na mnie czekaja miejscowe łancuchowe okoliczne głodomory - wracam we wtorek , ale kontakt telefoniczny ze mna bedzie , Iwony telefon chyba tez macie jesli nie to podaje 0-507-35-38-48 . .....co tam u diewczynek ....czy moze cos sie rusza na allegro....