Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tundra, tanitka, dziękuję!!
:modla:

Schronisko w Żyrardowie

Oddane dwie sunie, brązowa i ta bialo-czarna. Obie to staruszki.
Czekoladka bardzo się boi, a inne psy ją gryzą, szarpią za uszy, za futro. Nie ma sznas na przeneisienie jej gdzie indziej.

Czy tak musi być, że będzie non stop żyła w strachu, aż ją zagryzą w tym boksie?

Poniewaz sunia przezyła juz tam poł roku, nikt nie będzie się przejmował tym, że ona się boi.

Ogłoszę obie suńki na allegro, nic wiecej nie mogę dla niej zrobić...

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis tylko na chwilke jeszcze:

te sunie oddala staruszka (razem z ta malenka nakrapiana, tez stara), jak szla do szpitala. Podobno ze szpitala wrocila, ale po psy sie nie zglosila.

Ją ciągle gryzą psy. Przy mnie jeden (ten czarny chyba) tak ja szarpal za ucho i futro, ze nie moglam na to patrzec. Ona nie wychodzila z budy, patrzyla tylko takim wzrokiem... I chowala sie gleboko, ale nie przestawala na mnie patrzec :(

Posted

na razie podbijam malutka, czy ktos sie nia blizej zajmie ? moze mozecie wymoc przeniesienie do innego boksu, do izolatki ?
jutro zrobie banerek....

Posted

jutro mirka-ela bedzie w schronisku, ja mieszkam w Warszawie...
zadzwonie do niej i poprosze, ale niestety nie przypuszczam, zeby ja przeniesli...

Posted

Wiesci mam takie, sunia jest tam pol roku. Nie przeniosa jej, bo nie ma gdzie. W wakacje miala pogryzione oko...

suniu, suniu, suniu...

Posted

kurcze a moze jest kontakt z panią która je oddała ...gdyby jej powiedziec jak psiny cierpia jaka jest sytuacja..ruszyłoby ją sumienie i zabrała do domku :placz:

Posted

Wkleiłam banerek.
Najcudowniej by było pewnie, gdyby obie Sunie znalazły dom razem, pewnie są ze sobą zżyte, ale to już pewnie zupełnie nie jest możliwe.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Bedzie trzeba je pooglaszac....Podaj wiecej informacji jak masz (wielkosc, wiek itp.) to ja pooglaszam i jej kolezanke tez

Ponawiam moja prosbe!!! Wystawie im Allegro z dodatkowymi opcjami zeby je bylo widac. No i napisze wzruszajacy tekst (to dziala!)...

Ale musze miec wiecej informacji. Dziewczyny nie zwlekajmy!