Ania102 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) Zobaczyłam ją wczoraj, we Wszystkich Świetych pod cmentarzem, malutka trzęsącą się z zimna, głodną w krzaku pod cmentarzem. Oczywiście chyba tylko ja ją widziałam z tego tłumu. Obeszłam wszystkie groby, wróciłam na miejsce suni nie było, pewnie schowała się pod jakimś samochodem bo zaczęło okropnie padać. Dziś specjalnie pojechałam w stronę cmentarza, biegła środkiem ulicy w zupełnie innym miejscu niż wczoraj. Bez zastanowienia złapałam ą i wsadziłam do samochodu, zawiozłam do weta. Sunia miała dosyć dużego wielkości może pomarańcza guza na sutku. Wet przeprowadził sterylizację, usunał guza. Malutka jedzie jutro do pdt do michelle04 gdzie miały jechać 2 suczki ode mnie, 1 znalazła ds na miejscu więc pojedzie na jej miejsce. Proszę o deklaracje, podjęłam decyzję szybko a nie mam możliwości utrzymywać sama psiny w dt. STYCZEŃ KITKA ma dom! Kochane ciocie michelle04 i Giselle zdziałały cuda i pomogły znaleźć domek Kitce, zamieszkała u szczęśliwej rodzinki To ona Edited January 10, 2013 by Ania102 Quote
Ania102 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 (edited) TEKST DO OGŁOSZEŃ Kitka- mała suczka do pokochania do adopcji Witam, mam na imie Kitka. Znaleziono mnie wyziębniętą i wycieńczoną w pobliżu cmentarza. Czekałam tak długo i traciłam nadzieje, że ktoś mi pomoże. W końcu jedna pani ulitowała się i zabrała do samochodu. Pojechałam do lekarza, który wyciął mi ogromnie dużego i bolącego guza. Moje życie nie było łatwe do tego dnia. Kiedyś ktoś chyba mnie kochał ale przestał i wyrzucił jak śmiecia. Teraz jestem bezpieczna w domu tymczasowym, nie mogę zostać tu na zawsze, dlatego znowu czekam aż ktoś się ulituje. Jestem wesoła, lubie się przytulać, jestem towarzyska dla moich psich kolegów i koleżanek. W domu zachowuję czystość. Może TY mnie weźmiesz? Nie wymagam wiele, tylko dobrago serca i stabilizacji. Moje opiekunki twierdzą, że jestem wyjątkowa, jakbyś się zdecydował skontaktuj się z nimi. Kitka przebywa w domu tymczasowym w Dzierżonowie (w pobliżu Wrocławia). Jest zaszczepiona, zaczipowana, wysterylizowana i odrobaczona. Warunkiem adopcji jest wizyta okołoadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: e-mail: aniaparys@op.pl tel: 502-298-088 lub 535-194-226 Edited December 10, 2012 by Ania102 Quote
Ania102 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 (edited) ROZLICZENIE: Większość wpłat i deklaracji została przeniesiona z wątku SARY, która początkowo też miała jechać na dt do michelle04. W ostatniej chwili znalazła ds, a ja znalazłam NIKĘ! Wątek Sary: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233833-Mała-suczka-wyrzucona-w-pobliżu-rzeźni-zgarnieta-z-ulicy!-PROSIMY-o-DEKLARACJE! DEKLARACJE STAŁE: 30 zł Panna Marple wpłacone za XI,XII, I,II,III,IV,V,VI,VII 10 zł asiuniab wpłacone za XI,XII,I 15 zł ewu wpłacone za XI,XII,I, II, III 10 zł monika083 przez 6 miesięcy 10 zł- RuletkaK wpłacone za XI, XII,I 30 zł- pikola wpłacone za XI,XII ----------------------------------------------- =105 zł NOWA deklaracja: 30 zł- ang od stycznia 13 PROSZĘ O DEKLARACJE STAŁE POTRZEBA 230 zł/miesiąc JEDNORAZOWE 50 zł ewu wpłynęło 100 zł aida wpłynęło 20 zł katarzyna09 wpłynęło 60 zł Ingrit44 wpłynęło 15 zł Ellig wpłynęło 50 zł Panna Marple wpłynęło 50 zł po Franiu od Szarotki wpłynęło 20 zł jola_li wpłynęło coś _Lara 25 zł Ania102 na transport 100 zł Kundelkowa Skarbonka 70 zł-Panna Marple na Mikołaja 10 zł- RuletkaK na Święta i NR ------------------------------------- =570 zł WYDATKI: [FONT=Arial]sterylizacja + usunięcie guza koszt pokryła Fundacja Tierschutzbund Zürich 200 zł- transport (400 zł razem z Norą) 27 zł- odrobaczenie, odpchlenie 125 zł-dopłata do dt (za listopad w sumie 230 zł: 105 stałych) 55 zł- szczepienie p/w wirusom i wsiekliźnie 125 zł-dopłata do dt (za listopad w sumie 230 zł: 105 stałych) 23 zł-dt styczeń ---------------------------- =555 zł SALDO bieżące 560 -555= 5 zł ( na dzień 10.01.13 nie licząc deklaracji stałych ) WPŁATY ZA DT Z GÓRY BEDĄ ZAKSIĘGOWANE NA WATKU NORY! http://www.dogomania.pl/forum/threads/234090-NORA-po-sterylizacji-aborcyjnej-w-pdt-bez-deklaracji-Prosimy-o-pomoc! POMOC RZECZOWA i INNA Poprawa wyglądu ząbków- Wet GRATIS[/FONT] Edited January 10, 2013 by Ania102 Quote
hugulaśny Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 A w jakiej miejscowości była ta sunia, bo obecnie jestem w woj. świętokrzyskim i 1 listopada widziałam w Koniecznie suczkę na cmentarzu. Myślałam, że przyszła za kimś z wioski. Wczoraj już jej nie zastałam. Będę tam jeszcze dzisiaj się rozglądać. Czy może to ta sunia? Quote
Ania102 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) Śliczna jest ale bardzo słaba, na dziś był zaplanowany wyjazd ale ta podróż to dla nej katastrofa. Nika waży niecałe 7 kg. Ma wystające żebra, totalnie zarobaczona zewnętrznie wewnętrznie. Kochani pomóżcie rozsyłać wątek muszę uzbierać deklaracje! Czy ma ktoś tel do michelle bo chyba jej padł tel i nie możemy się skontaktować, a Jaaga błądzi z psami w okolicach! Proszę jak ktoś ma nr to dajcie mi znać na kom: 535-194-226 EDIT: sytuacja opanowana ! Dzieki za info na kom, ten nr co prawda mam chyba michelle straciła zasięg alew jest ok:) Edited November 3, 2012 by Ania102 Quote
pikola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 A ile Nice brakuje?Nie wiem jak to imie odmienic.. Quote
Ania102 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Pikolo kilka osób zadeklarowało na wątku Sary że przeniosą swoje deklaracje, tam było koło 50 zł stałych i dosyć dużo jednorazowych. Jak wszystcy się wypowiedza to przeniosę wszystko na ten wątek. DT kosztuje 230 zł/ miesiąc więc jest tylko cząstka stałych, prosze jeśli ktoś może się dołożyć, zadeklarować nawet niewielką wpłatę bedę wdzięczna. Quote
pikola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 50zl to malo,ja dam 30zl stalej. 230 to rozsadna cena,czy juz z wyzywieniem?U Michelle bedzie miala dobrze. Quote
Ania102 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Pikolo, dzięki! Tak tro cena z wyżywieniem a michelle z tego co wiem to super dt:) Nika ma około 7 lat, ale niewykluczone , że ma i 10! Wielokrotnie rodziła, jest w kiepskim stanie. To co najgorsze jest za nią. Quote
monika083 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ania102 napisał(a):Pikolo, dzięki! Tak tro cena z wyżywieniem a michelle z tego co wiem to super dt:) Nika ma około 7 lat, ale niewykluczone , że ma i 10! Wielokrotnie rodziła, jest w kiepskim stanie. To co najgorsze jest za nią. ja myslalam,ze to mlodziaczek,bidulka mala... Quote
yolanovi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 zapisuje watek. malutka jest sliczna. gdyby ktos robil bazarek moglabym jakies fanty zaoferowac, z kasa bieda :( Quote
monika083 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 yolanovi napisał(a):zapisuje watek. malutka jest sliczna. gdyby ktos robil bazarek moglabym jakies fanty zaoferowac, z kasa bieda :( dziekuje za przybycie! fanty bazarkowe na wage zlota:loveu: Quote
pikola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Tez myslalam ze mlodziutka jest... Aha,starszy Psiak to fora ze dwora..:angryy:Taka kruszynka,moje dziewczyny wielkoscia podobne i waza ponad 15kg,a Nika tylko 7:-( Ale Michelle Ja odkarmi:lol:Dziekuje Aniu. Quote
monika083 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 b-b napisał(a):Zaproszona zapiszę wątek bidulki. i prosimy z nami zostac:loveu: Quote
Kocurek Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 i jestem na zaproszenie Moniki......finansowo leze:((((trzymam kciuki.....i bede dopingowac jedynie...:(Za duzo mam juz deklaracji........ Quote
Recommended Posts