Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam. jestem właścicelka sh i zastanawiam sie czy to dobry pomysl zeby zaczac z nim trnowac ten sporcik. wiem ze jest to bardzo trudna rasa i byloby to raczej trudne, ale czy niewykonalne????? bari jest bardzo skocznym psiakiem,ma mnostwo energii i bardzo lubi pokonywac przeszkody...

Posted

Lima Folki jest niesamowita :loveu: bierze udział w zawodach, na których sobie zaskakująco świetnie radzi, widać, że lubi hopki :)

więc nie zastanawiaj się i do roboty :mad:

Posted

2Monika2 napisał(a):
Lima Folki jest niesamowita :loveu: bierze udział w zawodach, na których sobie zaskakująco świetnie radzi, widać, że lubi hopki :)

więc nie zastanawiaj się i do roboty :mad:

Dokldanie!
Do roboty!
I zlam te bezpodstawna opinie, ze SH nie da sie ulozyc!!!

Posted

oki. postaramy sie za to zabrać jak najszybciej:lol: . moze ktos wie gdzie w poznaniu mozna sie udac na jakies szkolenia, lub pogadac pogadac z kims z okolic na ten temat??? bylabym wdzieczna za pomoc:bye:

Posted

sandritta napisał(a):
oki. postaramy sie za to zabrać jak najszybciej:lol: . moze ktos wie gdzie w poznaniu mozna sie udac na jakies szkolenia, lub pogadac pogadac z kims z okolic na ten temat??? bylabym wdzieczna za pomoc:bye:

A ja jestem z Poznania i sobie chętnie na ten temat porozmawiam :multi:
masz psa czy suczke? Bo jeśli w grę wchodziłby spacerek to Bandzior + pies husky raczej dobrze nie wróży :evil_lol:

Ale i tak możemy pogadać :eviltong:
Mam agilitującego boksera :loveu:

Posted

mam psiaka-faceta 4letniego zreszta... nie wiem czy nie jest za stary na ten sport... ale kondycji az tak zlej znow nie ma:D bardzo chetnie pogadalabym o tym sporcie. powiedz tylko kiedy gdzie itp :D z gory wielkie dzieki!!!:multi:

Posted

ja mam koleżanke,która ma sh i przeszedł wszystkie szkolenia oprócz obronnego i teraz to świetny pies. Myślę,że agility dla twojego psiaka;) to świetne zajęcie i wyładowanie energi oraz pokazanie charakteru psa z drugiej strony! warto spróbować:evil_lol:, ja osobiście mam parwie sznaucera(jest strasznie podobny,tylko jest lekko innej budowy-za malo masywny) zeschroniska i ćwicze w psim ranczu (www.psieranczo.pl).Jak do tej pory to idzie mu niezle:cool3: