Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Pączek ( też z punktu) chodzi z moją sąsiadką na spacery:) Pani się odchudza a ma tylko koty więc pożycza Pączka:) Dzisiaj był u niej bo byłam u dentysty. Siedział w pokoju i Pani Małgosia przestraszyła się bo zaczęło mu strasznie burczeć w brzuchu, myślała, że go boli.Okazało się,że to nie brzuch Pączka tylko kot, który się schował pod fotelem i okazywał burczeniem niezadowolenie z powodu obecności Pączusia.
Widzisz Daguniu koty są charakterne :)

Posted

[quote name='ewu']Umieram z niepokoju jak tam malutka....?????[/QUOTE]

Siedzi w swoim za dużym kubraku w kojcu i cieszy się do wszystkich :)
Póki co, szukamy osoby do wizyty w Sosnowcu w DT i czekamy na zrzeczenie.

Posted

[quote name='iwonamaj']Macie już ta osobę do wizyty przedadopcyjnej w Sosnowcu?[/QUOTE]

Jeszcze nie, a byłabyś chętna? Że też wcześniej nie zwróciłam uwagi, że masz "Sosnowiec" wpisane :)

Posted

Avilia napisał(a):
Pojechała, pojechała - same ochy i achy z DT :)
No i mamy już zainteresowaną adopcją...ale nie zapeszamy na razie - toczą się rozmowy :)

Oj trzymam, oby, oby...:)
A wtedy może dt koszyczek innej udostępni ale na razie tfu, tfu...:)

Posted

Niestety jeszcze nic nie wiemy na temat przyszłego DS, ale za to są wieści z DT :)

Kopiuję z FB (wypowiedź Kugel):
Dostałam eska od Agaty, cieszmy się wszyscy - Daga zadomowiła się na dobre :) Agatce bardzo zaufała, nawet brzucholek do głasków jej wystawia, buziakami częstuje Agatę notorycznie i nawet przełamała strach wchodzenia po schodach :) wszędzie pilnuje Agaty, słucha jej bardzo. Zgłasza potrzebą wyjścia na siii. Śpi w legowisku choć tak na ucho usłyszałam, że dziś w nocy np Daguchna na wyrko do Agatki ...
się wślizgnęła i wtulona pycholem w jej szyję słodko pospała :)))))) Domownicy Dage przyjęli i zaakceptowali.
Taka relacja to dowód na to,że dobre dusze mają moc ratowania psich istnień ! Dzięki Agacie nasza Daga może żyć pod wspaniałą opieką, obdarzona miłością, bez strachu czekając na ten wymarzony domek na zawsze. Stała współpraca z domkami tymczasowymi to wielkie marzenie fundacji.

Powitanie z DT:

Wpis DT:
Daga dziś na gościnnych występach w legowichu mojej Kachny - cudzesy zawsze lepsze ;) Za nami wizyta u doktorka. Daga zdrowa jak rybka, ok. 2 - letnia sunia, nigdy nie była mamusią. Dzisiaj dostała pierwszą połówkę tabletki odrobaczającej, 3 grudnia szczepienie i za trzy dni druga połówka. No i finito :) U weterynarza jest bardzo grzeczna - jak w każdej sytuacji!!! Kochana psinka. POZDRAWIAMY :)

I ostatnia z wiadomości DT:

Witamy. Dzisiaj już wspólne polegiwanko Kasiowo - Daguśkowe. Całkiem nowa informacja jest taka, że Daga umie szczekać :) Pozdrawiamy!