Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Łatka mamy "odblokowanego" :)
Można z nim jechać do oczekującego DS :)

Cudownie, wreszcie.ewu, bierz się do roboty,szczęśliwej drogi, nie zapomnijcie o solidnym zabezpieczeniu go.

Posted (edited)

Łatek w pięknych czerwonych szelkach i równie ognistej smyczy dojechał pod IKEA a tam czekała śliczna Pani Patrycja.
Maluszek jest najgrzeczniejszym pieskiem , jakiego kiedykolwiek wiozłam, to psi anioł:)
Nie drgnął w czasie jazdy, grzecznie leżał na moich stopach. Jest piękny, trochę zabiegów kosmetycznych i będzie to prawdziwy "MISTER":)
Mam 40 zł za wykup od Pani, dajcie nr konta do przelewu:)

Edited by ewu
Posted

ewu napisał(a):
Łatek w pięknych czerwonych szelkach i równie ognistej smyczy dojechał pod IKEA a tam czekała śliczna Pani Patrycja.
Maluszek jest najgrzeczniejszym pieskiem , jakiego kiedykolwiek wiozłam, to psi anioł:)
Nie drgnął w czasie jazdy, grzecznie leżał na moich stopach. Jest piękny, trochę zabiegów kosmetycznych i będzie to prawdziwy "MISTER":)
Mam 40 zł z wykup od Pani, dajcie nr konta do przelewu:)

A jaka była reakcja Pani Patrycji? Wszystko przebiegło ok? :)
Zaraz podam konto.

Posted (edited)

Avilia napisał(a):
A jaka była reakcja Pani Patrycji? Wszystko przebiegło ok? :)
Zaraz podam konto.

Oj to cudna dziewczyna:) Czekała już pod IKEA, bardzo się ucieszyła, jest zachwycona Łatkiem. Pojechali do domku, dostałam już mmsa z Łatkiem na kanapie:) Od razu się poznał na luksusie, drań słodki:)
Widziałam Panią Patrycję dwa razy w życiu i niezwykle Ją polubiłam:)
Nie chcę zapeszać (tfu, tfu) ale myślę,że Łatek będzie rozpieszczonym pupilkiem:)

Edited by ewu
Posted (edited)

Łatek z Panią w pracy bo troszkę płakał. Koopa , siusiu na dworze:) Całą noc grzecznie przespał bez pchania się do łóżka:), jedynie apetyt na razie słaby. Stres robi swoje:)

Edited by ewu
Posted

ewu napisał(a):
I gdzie te fotki:mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Przepraszam, mamy kolejnego niepełnosprawnego biedaka przez co zupełnie o tym zapomniałam.
Zaraz wkleję.