Avilia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Łatka mamy "odblokowanego" :) Można z nim jechać do oczekującego DS :) Quote
Poker Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Avilia']Łatka mamy "odblokowanego" :) Można z nim jechać do oczekującego DS :) Cudownie, wreszcie.ewu, bierz się do roboty,szczęśliwej drogi, nie zapomnijcie o solidnym zabezpieczeniu go. Quote
ewu Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Łatek w pięknych czerwonych szelkach i równie ognistej smyczy dojechał pod IKEA a tam czekała śliczna Pani Patrycja. Maluszek jest najgrzeczniejszym pieskiem , jakiego kiedykolwiek wiozłam, to psi anioł:) Nie drgnął w czasie jazdy, grzecznie leżał na moich stopach. Jest piękny, trochę zabiegów kosmetycznych i będzie to prawdziwy "MISTER":) Mam 40 zł za wykup od Pani, dajcie nr konta do przelewu:) Edited November 22, 2012 by ewu Quote
Avilia Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 ewu napisał(a):Łatek w pięknych czerwonych szelkach i równie ognistej smyczy dojechał pod IKEA a tam czekała śliczna Pani Patrycja. Maluszek jest najgrzeczniejszym pieskiem , jakiego kiedykolwiek wiozłam, to psi anioł:) Nie drgnął w czasie jazdy, grzecznie leżał na moich stopach. Jest piękny, trochę zabiegów kosmetycznych i będzie to prawdziwy "MISTER":) Mam 40 zł z wykup od Pani, dajcie nr konta do przelewu:) A jaka była reakcja Pani Patrycji? Wszystko przebiegło ok? :) Zaraz podam konto. Quote
ewu Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Avilia napisał(a):A jaka była reakcja Pani Patrycji? Wszystko przebiegło ok? :) Zaraz podam konto. Oj to cudna dziewczyna:) Czekała już pod IKEA, bardzo się ucieszyła, jest zachwycona Łatkiem. Pojechali do domku, dostałam już mmsa z Łatkiem na kanapie:) Od razu się poznał na luksusie, drań słodki:) Widziałam Panią Patrycję dwa razy w życiu i niezwykle Ją polubiłam:) Nie chcę zapeszać (tfu, tfu) ale myślę,że Łatek będzie rozpieszczonym pupilkiem:) Edited November 23, 2012 by ewu Quote
Poker Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Cudne wieści. Szczęścia Łatusiu (ciekawe czy zostawią to imię)na nowej drodze życia. Quote
Avilia Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 To bardzo się cieszymy :) Obie strony naczekały się na siebie wystarczająco długo :) Ciekawe jak nasz Łatuś będzie wyglądał po fryzjerze :D Quote
Isiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Avilia napisał(a):Ciekawe jak nasz Łatuś będzie wyglądał po fryzjerze :D Może jakaś fotka zabłądzi na dogo? :) Quote
Avilia Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Isiak napisał(a):Może jakaś fotka zabłądzi na dogo? :) Myślę, że napewno :D Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Avilia napisał(a):Myślę, że napewno :D Zabłądzi:) Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Łatek z Panią w pracy bo troszkę płakał. Koopa , siusiu na dworze:) Całą noc grzecznie przespał bez pchania się do łóżka:), jedynie apetyt na razie słaby. Stres robi swoje:) Edited November 23, 2012 by ewu Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 __Lara napisał(a):Więcej takich domków :) Koniecznie:) Quote
Avilia Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Mam fotki!!! Zaraz zgram i wrzucę :) Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Avilia napisał(a):Mam fotki!!! Zaraz zgram i wrzucę :) Czekamy:):) Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Fantastycznie :):):) Ciocia przydadzą się te rzeczy? Quote
Justa i zwierzaki Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ewu napisał(a):Ciocia przydadzą się te rzeczy? Kochana i to bardzo :):):) Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 I gdzie te fotki:mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol: Quote
Avilia Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 ewu napisał(a):I gdzie te fotki:mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol: Przepraszam, mamy kolejnego niepełnosprawnego biedaka przez co zupełnie o tym zapomniałam. Zaraz wkleję. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Avilia napisał(a):Przepraszam, mamy kolejnego niepełnosprawnego biedaka przez co zupełnie o tym zapomniałam. Zaraz wkleję. Żartowałam:):) Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Avilia'] Nareszcie w domu:):) Quote
Recommended Posts