ewu Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Poker']Ale jak z Wrocławia dowieźć?[/QUOTE] Ja korzystam z wysyłek kurierskich firmy Sprint. Paka do 30 kg kosztuje ok. 16 zł. Może są też we Wrocławiu? Quote
ewu Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 http://sprintkurier.pl/index.php?skelMod=ModContent&mid=390 Siedzibę mają w Przemyślu ale oddziały w całej Polsce. Nawet z domu za darmo odbierają paczkę, trzeba tylko sobie z internetu wydrukować list przewozowy. Quote
Poker Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 to całkiem niezła cena. Ja korzystałam z innej firmy i płaciłam ostatnio 20 zł. Pomyślę. Tylko ile Justa potrzebuje tego ? Quote
Justa i zwierzaki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='ewu']Cześć Cioteczko, naszykowałam dwa wory bawełnianej pościeli, mam 12 podkładów, kupię jeszcze ręczniki papierowe, chusteczki i przyjadę do Ciebie na kawę:)[/QUOTE] Super :lol: zapraszamy :lol::lol::lol: a która godzina by wchodziła w gre ? Quote
Justa i zwierzaki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Poker']to całkiem niezła cena. Ja korzystałam z innej firmy i płaciłam ostatnio 20 zł. Pomyślę. Tylko ile Justa potrzebuje tego ?[/QUOTE] Każdą ilość , bo mam koty powypadkowe i w tym jest Węgielek który nie kontroluje kupala i musi by dwa razy dziennie wyciskany pęcherz ( nie nosi pampersów ) Noemi po wypadku nie kontroluje czynności fizjologicznych ( nosi pampersy ) i Bartuś z niedowładem tylnich kończyn po wypadku lub taki sie urodzł ( nosi pampersy ) a oprócz nich mam w sumie 5 klatek w domu a dwie na kwarantannie i trzeba często zmieniać posłanie a jak nie mam na tyle to i 3 pralki dziennie muszą iść a nie ma gdzie suszyć ... więc jeśli macie to będę bardzo wdzięczna , nawet może być podarta :) Quote
ewu Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ciocia jutro zadzwonię i się umówimy. Dobranoc , pa pa Quote
Justa i zwierzaki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='ewu']Ciocia jutro zadzwonię i się umówimy. Dobranoc , pa pa[/QUOTE] Super , paaa :) Quote
Poker Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Co w takim razie jest potrzebne? Mam poduszki, kołdry i bieliznę pościelową. Quote
__Lara Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Trzeba zorganizować transport dla Łatka :) Quote
ewu Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='__Lara']Trzeba zorganizować transport dla Łatka :)[/QUOTE] Transport dograny, ja go zawiozę:) Czekam na cynk od Klaudii ,że Łatek gotowy do wyjazdu. Quote
Tofikowa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 powodzenia piesku teraz trzeba szybko znaleźć domek dla Dagi Quote
ona03 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='ewu']Transport dograny, ja go zawiozę:) Czekam na cynk od Klaudii ,że Łatek gotowy do wyjazdu. Ależ szczęściarz z Łatusia :multi: Quote
Poker Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 To prawda,szczęściarz.Niektórym uroda pomaga. Quote
__Lara Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Tofikowa']powodzenia piesku teraz trzeba szybko znaleźć domek dla Dagi[/QUOTE] Dokładnie, Daga też musi znaleźć domek :) Quote
ewu Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='__Lara']Dokładnie, Daga też musi znaleźć domek :)[/QUOTE] Umieram o tą Dagę... Quote
ewu Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Poker']Nie umieraj, bo Łatka trzeba odwieźć.[/QUOTE] Zawiozę:) Czekam na wieści kiedy?????? Quote
Avilia Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='ewu']Zawiozę:) Czekam na wieści kiedy??????[/QUOTE] My też czekamy, niestety przez niechlujność SM musimy czekać aż dopełnią formalności (tylko szkoda, że nas wcześniej o tym nie poinformowali, nie szukało by się niczego na już). Także proszę o cierpliwość to nie nasza wina, że Straż Miejska nie potrafi przypilnować przy odbieraniu zwierząt takich rzeczy jak zrzeczenie... Quote
ewu Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Avilia']My też czekamy, niestety przez niechlujność SM musimy czekać aż dopełnią formalności (tylko szkoda, że nas wcześniej o tym nie poinformowali, nie szukało by się niczego na już). Także proszę o cierpliwość to nie nasza wina, że Straż Miejska nie potrafi przypilnować przy odbieraniu zwierząt takich rzeczy jak zrzeczenie...[/QUOTE] Procedury...:( Quote
__Lara Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ah, to czekamy jeszcze na przewóz Łatka? Quote
ewu Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 __Lara napisał(a):Ah, to czekamy jeszcze na przewóz Łatka? No nie ma zgody na zabranie go z punktu... Quote
Justa i zwierzaki Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Już tyle czasu biedak siedzi na zimnie :(:(::( Quote
Avilia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Powoli zaczyna zapalać się zielone światełko od Burmistrza. Czekamy. Quote
Recommended Posts