Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Ale jak z Wrocławia dowieźć?[/QUOTE]
Ja korzystam z wysyłek kurierskich firmy Sprint. Paka do 30 kg kosztuje ok. 16 zł. Może są też we Wrocławiu?

Posted

[quote name='ewu']Cześć Cioteczko, naszykowałam dwa wory bawełnianej pościeli, mam 12 podkładów, kupię jeszcze ręczniki papierowe, chusteczki i przyjadę do Ciebie na kawę:)[/QUOTE]

Super :lol: zapraszamy :lol::lol::lol: a która godzina by wchodziła w gre ?

Posted

[quote name='Poker']to całkiem niezła cena. Ja korzystałam z innej firmy i płaciłam ostatnio 20 zł.
Pomyślę. Tylko ile Justa potrzebuje tego ?[/QUOTE]

Każdą ilość , bo mam koty powypadkowe i w tym jest Węgielek który nie kontroluje kupala i musi by dwa razy dziennie wyciskany pęcherz ( nie nosi pampersów ) Noemi po wypadku nie kontroluje czynności fizjologicznych ( nosi pampersy ) i Bartuś z niedowładem tylnich kończyn po wypadku lub taki sie urodzł ( nosi pampersy ) a oprócz nich mam w sumie 5 klatek w domu a dwie na kwarantannie i trzeba często zmieniać posłanie a jak nie mam na tyle to i 3 pralki dziennie muszą iść a nie ma gdzie suszyć ... więc jeśli macie to będę bardzo wdzięczna , nawet może być podarta :)

Posted

[quote name='__Lara']Trzeba zorganizować transport dla Łatka :)[/QUOTE]
Transport dograny, ja go zawiozę:)
Czekam na cynk od Klaudii ,że Łatek gotowy do wyjazdu.

Posted

[quote name='ewu']Zawiozę:) Czekam na wieści kiedy??????[/QUOTE]

My też czekamy, niestety przez niechlujność SM musimy czekać aż dopełnią formalności (tylko szkoda, że nas wcześniej o tym nie poinformowali, nie szukało by się niczego na już). Także proszę o cierpliwość to nie nasza wina, że Straż Miejska nie potrafi przypilnować przy odbieraniu zwierząt takich rzeczy jak zrzeczenie...

Posted

[quote name='Avilia']My też czekamy, niestety przez niechlujność SM musimy czekać aż dopełnią formalności (tylko szkoda, że nas wcześniej o tym nie poinformowali, nie szukało by się niczego na już). Także proszę o cierpliwość to nie nasza wina, że Straż Miejska nie potrafi przypilnować przy odbieraniu zwierząt takich rzeczy jak zrzeczenie...[/QUOTE]
Procedury...:(