Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przeniosłam Frankę i Cirkę do jednego kojca z Czarkiem i Szarką. Bardzo ładnie się bawiły wspólnie na spacerze, więc postanowiłam zapewnić France jakieś towarzystwo dorosłych psów, bo siedziała sama w kojcu ze szczeniakiem, a Cirka jest jeszcze trochę nieruchawa na zabawy. Tak więc Szarka ma teraz więcej znajomych do zabawy - mam nadzieję, że się wszystkie dogadają, bo to bardzo przyjacielskie i pogodne psiaczki.

Posted

Franka i Cirka bardzo mnie ujęły. Po przykrych przejściach zasługują na lepsze życie. Szarotka z pewnością zapewni im rozrywkę i może nieco zapomną o przeszłości. A teraz wszyscy lokatorzy kojca Szarotki koniecznie muszą znaleźć dobre domy. Potter, masz teraz sporo na głowie :shake: Ogłaszajmy te psiaki, gdzie się da!

Posted

Może jest szansa, żeby wykorzystać to, że niedawno Frania i Cirka były w TV i popłynąć z prądem. Może inne media zainteresują się sprawą i przy okazji rozreklamują zwierzaki z Jędrzejowa i Kielc? Historia Frani i Cirki jest tak starszna ,że ludzie nie mogą jej nie zauważyć.

Posted

Na tej fali chce namówić TVP Kielce do cyklicznych, cotygniowych programów o problemach, z jakimi się spotykamy w TOZ-ie, a konkretnie o naszych psiakach, gotowych do adopcji. Taka reklama na pewno przyczyniłaby się do wzrostu adopcji.
Ale może być problem, bo podobno ta telewizja przestawia sie na profil tylko i wyłącznie informacyjny, same newsy, coś na wzór TVN24 :roll: .

Posted

Właśnie o to mi chodziło, Potter. A może jednocześnie uderzyc do gazet? Radio TAK kiedyś chetnie współpracowało w takich sprawach - nawet jak szukałam domu zgubionej na Al. IX Wieków Alince, to ta stacja z bez problemu puszczała informacje w wiadomościach, że taki peis jest znaleziony. Z tym, żę z tego, co już zauważyłam, na ludzi działa tylko info z obrazem w przypadku adopcji. Musi być przynajmniej zdjęcie. Więc może spróbować jeszcze udertzyć do Gazety? W Echu bywały krótkie testy o psiakach z ich zdjęciami, ale bez odzewu.

Posted

Dlaczego nie wypaliło? U nas to wszystko na głowie postawione. W innych miastach takie działy w Gazecie jakoś działają. Ale to Kielce... :angryy:

Jeszcze raz oglądałam ten materiał z tv o Frani i Circe. I jeśli mnie oczy nie mylą, to zaraz na początku do pana, który u siebie w Jędrzejowie trzyma psiaki, łasi się moja kochana Szarotka :loveu: