manforte Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Gdzieś tam jest domek, tylko jeszcze o mnie nie wie. Quote
erka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Taka słodka, młodziutka sunieczka nie powinna czekać tak długo:shake: Quote
Eruane Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Jak to dobrze, że Szarotka ma choć tymczasowo opiekę, bo jednak niedługo wyjeżdżam i nie wiem, co by tu siez nią stało. Po ogródkach działkowych biega jeszcze kilka bezdomnych psów. :-( Niech ktoś wreszcie zauważy Szarotkę! Potrzebne są miejsca na przechowanie dla następnych psiaków. A Szarotka nadal nie ma domu! Ma tylko czasowo dach nad głową, ale nie ma swojej własnej rodziny. Tak, jak jej kumpel z kojca - Czarek.:-( Quote
Eruane Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Szarotka już zbyt długo czeka na dom. Przecież to młodziutka sunia. Quote
erka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Szarotka, piękna , milutka , młoda sunieczka czeka na swojego Pana. [RIGHT] [/RIGHT] Quote
Eruane Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Nie pojmuję :shake: - dlaczego nikt nie chce tak pięknej, wspaniałej i młodziutkiej suni??? :roll: Quote
Eruane Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Szarotka wciąż szuka domu :roll: , choć cięzko w to uwierzyć, bo to śliczna, ujmująca, grzeczna i młodziutka sunia. :loveu: Quote
Potter Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Szarotka to wulkan energii, w sobotę tak szalała z Czarkiem, kiedy je wypuściłam z kojca, że spokojnie zasiliłaby żarówkę 15-watową :lol: . Ponieważ domu nadal brak, to chyba umówię się już u weta na jej sterylkę. Poczekam jeszcze ze 2-3 tygodnie i trzeba będzie zrobić zabieg, żeby mieć to już z głowy. Ma około 6-7 miesięcy, ale ile naprawdę - ciężko powiedzieć i obawiam się, że na dniach dostanie cieczki. Quote
erka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Nikt nawet nie interesuje się taką cudną sunieczką.:placz: :placz: :placz: Quote
saga_86 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A Szarotka ma w końcu allegro? Bo już nowy miesiąc jest, mogę zrobić:cool3: Quote
erka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Saga_86, to proszę zrób:loveu: . Może daj też to zdjęcie, gdzie taka sliczna jest biegnąca. Quote
Eruane Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Ma allegro ponoć. Ale zer oodzewu. A ona faktczynei pięknie na tych zdjęciach wygląda w biegu.:loveu: Quote
Recommended Posts