Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie Toffik w niedzielę był uczestnikiem spaceru bullowatych w Gdańsku :) na które jeździmy jeśli znajdziemy czas :)
naszczekał się najpierw trochę ale potem o dziwo odpuścił i ładnie spacerował jak na TTB przystało :evil_lol:

parę zdjęć :)

Nasza Flora

• 2 weeks later...
Posted

Toffik ma przepuklinę :( ale póki co wet każe czekać jeśli się nic nie dzieje, a przepulkina najczęściej wychodzi jak mały śpi a jak wstaje to się chowa...

chłopak dodatkowo zabezpieczony Fiprexem i kupiłam tabletki na robaki Paratex koszt razem 22zł

Posted

dagmara86 napisał(a):
Toffik ma przepuklinę :( ale póki co wet każe czekać jeśli się nic nie dzieje, a przepulkina najczęściej wychodzi jak mały śpi a jak wstaje to się chowa...

chłopak dodatkowo zabezpieczony Fiprexem i kupiłam tabletki na robaki Paratex koszt razem 22zł

trochę niefajnie :(

• 1 month later...
Posted (edited)

Witamy po długiej nieobecności :)

ostatnio byliśmy w rozjazdach prawie cały miesiąc i psiaki były pod opieką rodziny, Toffik grzeczny, no prawie :diabloti: ale generalnie chłopak ładnie sobie radził, znów zepsuł szelki (pękło zapięcie) i musieliśmy mu kupić nowe, co za niszczyciel... koszt 24zł (paragonu niestety brak bo tata nie zabrał ze sklepu, a to on kupował).
Poza tym chłopak strasznie łapie kleszcze, mimo iż ma obrożę na nie i jest kropiony Fiprexem ciągle coś przynosi, a Flora wcale :roll:

No ale najważniejsza wiadomość to taka, że ten mały złodziejaszek skradł serce nasze i moich rodziców i nie szuka już domu :loveu: na razie zostanie z nami, bo rodzice leczą swoje 2 koty, które się uparły i od jakiegoś czasu ciągle coś im dolega.
Jak dojdą do ładu i składu także finansowo (leczenie kotów daje w kość) to Toffiś zamieszka z nimi. :)

W międzyczasie było parę telefonów o Toffika ale my szukaliśmy najlepszego domu i nic z tego nie wyszło...
Póki co jeszcze czekamy z przeniesieniem wątku ale można już się cieszyć, jak wszystko będzie jasne wstawię rozliczenie kosztów i pewnie parę groszy zostanie na jakiego innego psiaka :)

Już w tej chwili dziękuję za pomoc, gdyby nie Wy pewnie nie byłoby już tej parówki wśród nas... a tak szalony Toffik cieszy się życiem i właśnie pozdrawia ze swojego prywatnego balkonu!!!! DZIĘKUJĘ :Rose:

Edited by dagmara86
Posted

miałam taką cichą nadzieję, że tak to się skończy :) bardzo się cieszę :) :) to dzisiaj w końcu pousuwam wszystkie ogłoszenia,
ucałuj Toffika w ten cudny pychol od nas wszystkich :)

Posted

dagmara86 - jesteście suuuper!!
:Rose::Rose::Rose:
cieszę się przeogromnie, nie można sobie wyobrazić lepszego domu dla Tofika!!! :loveu:

:laola::laola:

trzymajcie się zdrowo, i daj czasem znać (najlepiej z takimi pięknymi fotami):cool3::p

Posted

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa :)
Toffik wyściskany z resztą jak codziennie, ma tylko jedną wadę wstaje o 4:30 i piszczy żeby do łóżka wejść, a potem się w nim rozpycha :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Rozliczam wątek na koncie Toffika zostało +54,10zł , postanowiłam, że tą kwotą rozdysponuje taks bo to od niej jako ostatniej dostałam pieniążki na psiaka i najwięcej, jeśli ktoś zgłasza sprzeciw proszę o uwagi ;)

Posted

[quote name='dagmara86']Rozliczam wątek na koncie Toffika zostało +54,10zł , postanowiłam, że tą kwotą rozdysponuje taks bo to od niej jako ostatniej dostałam pieniążki na psiaka i najwięcej, jeśli ktoś zgłasza sprzeciw proszę o uwagi ;)

To bardzo dobry pomysł.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Wakacje:

[IMG]http://imageshack.us/a/img24/5633/tb5n.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img833/747/c9tz.jpg[/IMG]

p.s. u nas wszystko w jak najlepszym porządku, pozdrawiamy wszystkich!!

Edited by dagmara86
Posted

jotpeg napisał(a):

czy chłopak aby na pewno lubi wodę :cool3:

jeszcze trochę i w pełni polubi :diabloti:
a na początku września wybieramy sie na tydzień na Kaszuby więc będzie kąpiel w jeziorku codziennie :cool3: hehe

• 1 month later...
Posted

Wspomnienie wakacji:

łapiemy bąbelki :evil_lol:

relax :eviltong:

poza tym Toffik w zeszłym tyg. zerwał sobie pazura więc często odwiedzaliśmy weta teraz już jest ok :)
pozdrawiamy

• 4 months later...