Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']ooo kope lat[/QUOTE]

zobaczylam na jamnikach; a Tofik taki w moim typie (okolojamnikowy).
proponuje, powiescie plakaty z piesem wszedzie, gdzie duzo ludzi przychodzi - pod sklepem, w przychodni, w bibliotece, urzędzie gminy.
psinek mlody, maly i ladny - dom sie znajdzie.

Posted

[quote name='jotpeg']zobaczylam na jamnikach; a Tofik taki w moim typie (okolojamnikowy).
proponuje, powiescie plakaty z piesem wszedzie, gdzie duzo ludzi przychodzi - pod sklepem, w przychodni, w bibliotece, urzędzie gminy.
psinek mlody, maly i ladny - dom sie znajdzie.[/QUOTE]

powieszone u weta i na bieżąco robię ogłoszenia na wielu portalach

dziś byliśmy u weta znów zastrzyki dwa były i mały już trochę śpiewał chyba jego cierpliwość dobiegła końca :/
zapłaciliśmy 25zł Pan doktor opuszcza ile może :zawstydzony:
za tydzień kontrola,

ponadto chłopak co dwa dni znaczy teren w domu jak z zegarkiem w ręku :mad:
wskazana kastracja... kasy brak
co do potrzeb fizjologicznych ładnie trzyma :oczami:

dodatkowo zepsuły się nam szeleczki, pękła plastikowa klamra zapinająca, byłam w zoologicznym gdzie kupowałam i Pani nie chce wymienić na bieżąco tylko potrzeba 2 tygodni, może ktoś ma na zbyciu jakieś stare :zawstydzony:

póki co wiążemy smyczą szeleczki...

no to tyle co z relacji, jutro mam wolne jak będzie ładna pogoda postaram się zrobić nowe fotki,

proszę o wsparcie finansowe, może ktoś wspomoże, koszty rosną

Posted

[quote name='jotpeg']prosze o nr konta - przesle grosik.[/QUOTE]

dziękuję już wysyłam

dziś był telefon o Toffika starsza Pani, która chciała pieska do towarzystwa,
jednak póki co cisza

Tofficzek dalej znaczy teren :angryy: właśnie olał posłanie Floriny :mad:
poza tym żyjemy powolutku :roll:

Posted

ja też trzymam kciuki za domek dla Tofficzka, niestety cisza.

chłopaczek jest fajny, dużo się uczy od Flory niekoniecznie dobrych rzeczy :diabloti: teraz razem na spacerach obszczekują psy (moja suka lubi tylko wybrane pieski resztę chce kill :mad:) małego zaakceptowała naprawdę szybko jesteśmy z mężem w szoku.
poza tym Tofficzek grzeczny, śpi zawsze w pobliżu nas, po nocy spędzonej w klatce dziś zrobił nam pobudkę o 6, wypuściłam go, przybiegł i spał przy naszym łóżku :) apetyt ma za dwóch zje swoją michę i leci do Floriny ale tu już musimy pilnować psiaki, jęczy przy stole i wytrwale prosi, czasem mu się opłaci czekać :evil_lol:
gotuje psiakom kurczaczka z ryżem i marchewką, a na śniadanko i kolację wciągają karmę z rybką lub jagnieciną bo moja Flora nie każdą toleruje...
czekamy na ładną pogodę to porobią fotki

Posted

jotpeg napisał(a):
no tak, co dwa psy, to nie jeden (nawet tymczasowo) i na spacerach reprezentują głośną siłę :diabloti:

U mnie jest to samo, dlatego wychodzimy z każdym oddzielnie;)

Posted

[quote name='dagmara86'] .....

dodatkowo zepsuły się nam szeleczki, pękła plastikowa klamra zapinająca, byłam w zoologicznym gdzie kupowałam i Pani nie chce wymienić na bieżąco tylko potrzeba 2 tygodni, może ktoś ma na zbyciu jakieś stare :zawstydzony:

póki co wiążemy smyczą szeleczki...

Dagmaro, przylazłam tu za Jotpeg :lol:. Jesteś wspaniała, że przygarnęłaś psiaka. Czy szeleczki wielkości Murzynka będą pasowały : http://www.dogomania.pl/forum/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku?p=19956037#post19956037 ? Mogłabym Ci je wysłać w środę, wcześniej pracuję do wieczora. Poproszę o namiary i informację na PW. :lol:
Mizianko dla Toffika :loveu:.

Posted

[quote name='dana']Dagmaro, przylazłam tu za Jotpeg :lol:. Jesteś wspaniała, że przygarnęłaś psiaka. Czy szeleczki wielkości Murzynka będą pasowały : http://www.dogomania.pl/forum/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku?p=19956037#post19956037 ? Mogłabym Ci je wysłać w środę, wcześniej pracuję do wieczora. Poproszę o namiary i informację na PW. :lol:
Mizianko dla Toffika :loveu:.

dziękuję za odwiedziny wątku :)
szeleczki już wysłała Isadora7 są w drodze także dziękuje bardzo za chęć pomocy :lol:

Posted

jotpeg napisał(a):
odwiedzam Tofika.
jaka u was pogoda?
u nas ciepła jesien sie zrobila: +10 st. C.

u nas też dziś było słonecznie, ale zanim wróciłam z pracy już się ściemniało :(
Tofficzek skacze jak piłeczka i pozdrawia

p.s. chrumka jak mały warchlaczek strasznie nas to śmieszy :D