Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan się nie chce umówić w miejscu gdzie są szczeniaki, tylko na Rąbinie przy Carrefourze. Więc niestety niczego się nie dowiem, a nie mam możliwości psiutów zabrać. Jeśli znajdzie się dom dla szczeniaków to mogę pomóc odebrać.

Posted

Lilit napisał(a):
Pan się nie chce umówić w miejscu gdzie są szczeniaki, tylko na Rąbinie przy Carrefourze. Więc niestety niczego się nie dowiem, a nie mam możliwości psiutów zabrać. Jeśli znajdzie się dom dla szczeniaków to mogę pomóc odebrać.

To może na 2 samochody pojechać i ten drugi śledziłby Pana?:)

Posted

witam jestem nowa...i poruszyło mnie ten post...ja właśnie pisałam do Pana.zobacze co odp. i dam znać. jestem gotowa się z nim umówić tam gdzie on chce. Może cos się uda zadziałać .

Posted

Jeśli faktycznie chcesz pomóc to zadzwoń, a nie licz, że ktoś przeczyta maila. I nawet jeśli jedna osoba zabrałaby szczeniaka, a druga pojechała za panem, to co Ci to da? Jakie masz prawo do interwencji? Czy jesteś członkiem fundacji czy organizacji, lub masz wejścia w inspektoracie, żeby interweniować zgodnie z prawem? No i co z pieskami? Zabierzesz wszystkie szczeniaki do siebie? Bo ja mam już sunię na tymczasie, dwa koty i nie mam gdzie przygarnąć jeszcze kilku szczeniaków. To wszystko nie jest takie proste i piękne jak się wydaje.

P.S.

Jakiej sunii?

Posted

Ja akurat wiem, że to wszystko nie jest tak porste. Chciałam tylko, aby ktoś obadał czy naprawdę mają tam tak źle jak to wygląda. Jeśli znajdzie się tyle DT to możemy zabrać wszystkie, jeśli są naprawdę za darmo. Ja mogę wziąc jednego szczeniaka, ale co da to, że ja wezmę jednego na DT?!

Posted

Na terenie Inowrocławia działa fundacja Kocia Dolina [URL]http://www.kociadolina.pl/[/URL] wiem że fundacja zajmuje się kotami ale może gdyby znalazło się miejsce dla szczeniaków pomogli by w odebraniu ich?

• 2 weeks later...