bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!!! Czy ktoś mógłby mi podać akitę amerykańską - psy - tylko klasa weteranów??? Pzdr Quote
efra-husky Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 był jeden weteran - śliczny :loveu: z resztą wygrał rasę. Podam ci jak wrócę z pracy do domu co to za psiaczek był ;) Quote
bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 efra-husky napisał(a):był jeden weteran - śliczny :loveu: z resztą wygrał rasę. Podam ci jak wrócę z pracy do domu co to za psiaczek był ;) No właśnie wiem, że weteran wziął rasę tylko nie wiem jak się nazywa - i jestem baaaaaardzo ciekawa. Będę bardzo wdzięczna za informację. Dziękuję Pzdr Quote
efra-husky Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Weteran, który wziął rasę to AJAX AKITA-PARK :) Quote
bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 efra-husky napisał(a):Weteran, który wziął rasę to AJAX AKITA-PARK :) Dzięki serdeczne :lol: Pzdr Quote
TANANA Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 to sie tez pochwalimy :) Unkas CAC, BOB jego syn Manook CAJC a dzien wczesniej bylismy na Klubowce Manook CAJC, Mł.Zw.Klubu SK, NJwR ,Unkas res.CAC jak pozmniejszam to przesle Marcie foto z BOG Quote
Elitesse Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 moge poprosic stawke sznaucerow srednich pieprz i sol i miniatur czarno-srebrnych :modla: byly po 4 szt Quote
Juta Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Proszę bardzo, z przyjemnością:loveu: Sznaucer Średni P/S : SUKI/POŚREDNIA SURPRISE SURPRISE GRABD CALVERA //CMKU SUKI/OTWARTA FINESSE OD KOBYLIHO POTOKA //SPKP FORTUNA OD KOBYLIHO POTOKA //SPKP ESPRIT GRAND CALVERA //CMKU Sznaucer miniaturowy CZ/S : PSY/MŁODZIEŻ YO'RE MY STAR Z DIXIE //SPKP YOU'RE EVERYTHINK Z DIXIE //SPKP PSY/POŚREDNIA AXL GANACH //SPKP SUKI/OTWARTA BELENUS ANGIE //SPKP I to wszystko. Przepisywałam bez rzadnych zmian z katalogu, choć mam wrażenie, że są w nim błędy w druku...:roll: Quote
Elitesse Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dziekuje ... tylko ze te sredniaczki sa czarne a nie pieprzaste :evil_lol: Quote
Agappe Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 TANANA napisał(a):to sie tez pochwalimy :) Unkas CAC, BOB jego syn Manook CAJC a dzien wczesniej bylismy na Klubowce Manook CAJC, Mł.Zw.Klubu SK, NJwR ,Unkas res.CAC jak pozmniejszam to przesle Marcie foto z BOG ogromne gratulacje!!!! :)) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czy na tej klubowce były też akity?? jesli tak to poprosze staweczke + sędziego Quote
efra-husky Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Akitki były na pewno a sędziowała je pani Hana Blatonowa; niestety katalog został u Sh_maniaka :roll: Quote
dorotal Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 poprosze o stawke king charles spaniel(nie cavalier) i buldog francuski psy championy Quote
Recommended Posts