Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A gdzie masz szczeniora małego ? Aż muszę na wątek się udać......o Ty...a może chcesz cudnego maluszka na DT to byś mnie poratowała bo ta chorda mnie zamęczy ;) i możesz sobie wybrać :)

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']A gdzie masz szczeniora małego ? Aż muszę na wątek się udać......o Ty...a może chcesz cudnego maluszka na DT to byś mnie poratowała bo ta chorda mnie zamęczy ;) i możesz sobie wybrać :)[/QUOTE]
Na razie walczę z TZem bo nie chce dać sie przekonać a muszę od Marty wziąć, albo szybko coś wykombinowac...... Moja w pn poszła do domu:)

Posted

Kocurek - przelew doszedł - dziękujemy. (wpisane do pierwszego postu)

Nesca śliczna w scenerii śniegowej.
Zdjęcia Neski - te, com je obiecała już dawno-dawno - prześlę do Hałąbajówki, żeby ona wstawiła.
Ja ubezwłasnowolniona przez sprzęt - domowy odmawia wstawiania czegokolwiek na dogo, w służbowym potężna awaria dysku głównego (i strach, ze lata pracy mogą wylecieć w kosmos).

Najważniejsze, ze Nesca wygląda i zachouje się, jak normalny pies :-)

A, a w schronisku - tym, z którego wzięłyśmy Neskę - tydzień temu zobaczyłyśmy... jej siostrę.
Identyczną :-(.
Nie było jej, gdy byłyśmy poprzednio, ani jeszcze wcześniej - Nesca miała być - wg relacji pracowników - ostatnim szczenięciem z miotu.
Jak widać, zwrotka adopcyjna.
Strasznie to smutne, nie móc zrobić nic w takiej sytuacji - nie miałyśmy miejsca na zabranie małej.

Posted

Niekoniecznie zwrotka...po prostu nie wiedzą,co maja i ile.W domki dla szczeniaczków z całego miotu jakoś tez nie bardzo wierzę.
Mimo wszystko mała musi miec ogromna wolę zycia i silny,kundlowski organizm.

Posted

[quote name='brazowa1']Niekoniecznie zwrotka...po prostu nie wiedzą,co maja i ile.W domki dla szczeniaczków z całego miotu jakoś tez nie bardzo wierzę.
.[/QUOTE]

brązowa - małej nie było wcześniej w schronisku, na tyle mamy już oko wyrobione. A teraz przebywa w kojcu, gdzie siedzą szczeniaki i młodziki - gdyby była cały czas, musiałaby tam ciągle być.
A zresztą, zwrotka nie zwrotka - kolejny półroczny maluch. Na którego nie mamy miejsca.

A tymczasem Nesca o mały, mały włos ...znalazłaby już dom. Przemiły. Ostatecznie dom zdecydował się na Dextera - dużego czarnego psa, który został zabrany z tragicznych warunków i tymczasuje się u Hałabajówki. Też mu się należy:).

Posted

Wspaniala wiadomość!
jak bedziecie mialy milych ludzi na mc shih-tzu z yorkiem,wiek 5 miesięcy,co prawda jeszcze lysawy,ale o dziwo żywy,waga 2 kilo (zaglodzony),to proszę,przesylajcie do mnie. Wczoraj sciągnięty z lańcucha ,przy -16...

Posted

[quote name='brazowa1']Wspaniala wiadomość!
jak bedziecie mialy milych ludzi na mc shih-tzu z yorkiem,wiek 5 miesięcy,co prawda jeszcze lysawy,ale o dziwo żywy,waga 2 kilo (zaglodzony),to proszę,przesylajcie do mnie. Wczoraj sciągnięty z lańcucha ,przy -16...
Masakra:( ma wątek?

mam dla Neski 15 PLN z bazarku . Proszę o nr konta. http://www.dogomania.pl/forum/threads/235623-Do-zamknięcia/page5
pi proszę potem o potwierdzenie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...