Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy ;)
Skarbnik coś na wątek nie zagląda... ;)

A ja zmieniam zdanie co do Neski.... zaczęła być jak normalne szczenie i wczoraj pogryzła mi buta...pierwsze rzecz jaką zeżarła... jakie było moje zdziwienie...bo w ogóle się tego nie spodziewałam... :crazyeye:

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Dziękujemy ;)
Skarbnik coś na wątek nie zagląda... ;)

:crazyeye:

A skarbnik to ja :splat:.

Czytam i czytam, i myślę sobie, że jak zwykle - rozpoczęty wątek, i potem wszystko się wszystkim rozłazi.
Z finansami na czele.
Po czym myślę i myślę, kto tym razem był tak niesolidny, ze się podjął prowadzenia, i tyle go widzieli.

...aż wymyśliłam :splat:.

jutro zapanuję nad wszystkim, bo mi dzisiaj net w domu muli.

Posted

kinga napisał(a):

jutro zapanuję nad wszystkim, bo mi dzisiaj net w domu muli.

Kocurek - ale to jutro to dzisiaj;-) - pisałam w nocy
czyli środa.
potem Ci wszystko prześlę, tylko teraz w pracy młyn - przed piątkiem zdążymy na bank!

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Pani Skarbnik a gdzie nowe świeżutkie zdjęcia Nesiiii hmmmm? :mad:

Takie ładne fotki się marnują nieupublicznione... tylko mnie powycinaj DOKŁADANIE :cool3:

Nie wycinaj Halabajowki, bo kto będzie sie opiekował psiakami?????:diabloti:

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Pani Skarbnik a gdzie nowe świeżutkie zdjęcia Nesiiii hmmmm? :mad:

:cool3:

W aparacie :niewiem:.
Myślisz, że z aparatu do komputera taka krótka droga? :shake:

Posted

hehe też tak myślę ale już się nie odzywam ;)

A Nesia coraz lepiej łapkę obciąża i coraz lepiej się czuje psychicznie otwiera się i bawi z taką stareńką sunia na leżąco :) cudnie to wygląda i jest już wielka i zmieniła się na pysiu ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']hehe też tak myślę ale już się nie odzywam ;)

A Nesia coraz lepiej łapkę obciąża i coraz lepiej się czuje psychicznie otwiera się i bawi z taką stareńką sunia na leżąco :) cudnie to wygląda i jest już wielka i zmieniła się na pysiu ;)[/QUOTE]
Normalnie chyba Koszlin odwiedze:mad::evil_lol:

Posted

Oj nie wiem czy damy radę bo misja jest mega połączona....odwiezienie Zuzi, zabranie polarków dla Cudak, przekazanie na DT szczeniaka, zrobienie wizyty poadopcyjnej dla spokoju sumienia, odebranie kotów od Cudak i przekazanie ich do DT na miejscu....a moje maluszki okruszki będą za mną tęsknić strasznie poza tym mogę siać parwo a masz malucha pewnie nie szczepionego więc lepiej dmuchać...ale dzięki wielkie "next tajm" się wproszę ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Oj nie wiem czy damy radę bo misja jest mega połączona....odwiezienie Zuzi, zabranie polarków dla Cudak, przekazanie na DT szczeniaka, zrobienie wizyty poadopcyjnej dla spokoju sumienia, odebranie kotów od Cudak i przekazanie ich do DT na miejscu....a moje maluszki okruszki będą za mną tęsknić strasznie poza tym mogę siać parwo a masz malucha pewnie nie szczepionego więc lepiej dmuchać...ale dzięki wielkie "next tajm" się wproszę ;)[/QUOTE]
Nie mam malucha :diabloti: