Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, ja mogę przeznaczyć obróżkę ma maleństwo.... myślę, że jest warta min. 30 zł, solidne okucia, mocna.....
Miała u mnie zostać.... mam do niej sentyment, jest nowa, sama ją uszyłam i ręczę za nią głową, szyta b. mocnymi nićmi do skór.... szkoda mi się z nią rozstać, ale ..... dla Neski :)

Kto chce?, Kto chce?

Przepiękna biała obroża. Bardzo mocna, podszyta białym polarem, półzaciskowa. Wzór jak widać, niewidoczne są białe obrysy kwiatów oraz szkice róż z delikatnego brokatu tęczowego..
Szer. 4 cm
Szer z milusim polarkiem 4,5 cm
Dł max.64 cm /78,5cm z zaciskiem
Dł. min. 38 cm / 52,5cm z zaciskiem
Dł. taśmy zacisku 14,5 cm

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']też to pomyślałam - może jakieś suplementy powinna dostawać? żeby te kości wspomóc? bo ona i rośnie teraz i musi się pozrastać przecież :(

Kinga... to jest ona? ta co kiedyś mówiłaś? jest cudowna...

Hałabajówka nie masz się co wstydzić, że się nad nią popłakałaś - ja się popłakałam czytając opis... :shake:

Ona, pamiętasz ją:-).

A ja w schronisku stałam, gapiąc się na tę Neskę, i myślałam, wściekła na siebie, że k***, tyle lat już robię w psach, i tyle nieszczęść widzialam, i wiem, jak zachowac zimną krew, i k*** zaraz się rozryczę, na dodatek w takim schronisku, w którym bezwzględnie nie powinnam dać się ponieść emocjom. Ale dawno już tak wszystko we mnie w środku nie płakało.

Jak to jest, dziewczyny, z tymi suplementami? To się samemu kupuje czy zapytać wetów?

I bardzo, bardzo Wam dziękujemy za ew. bazarki oraz ew. pomoc finansową - dawno nie uprawiałam tu żebractwa, ale muszem :oops::oops:.

Posted

kinga napisał(a):
Ona, pamiętasz ją:-).

A ja w schronisku stałam, gapiąc się na tę Neskę, i myślałam, wściekła na siebie, że k***, tyle lat już robię w psach, i tyle nieszczęść widzialam, i wiem, jak zachowac zimną krew, i k*** zaraz się rozryczę, na dodatek w takim schronisku, w którym bezwzględnie nie powinnam dać się ponieść emocjom. Ale dawno już tak wszystko we mnie w środku nie płakało.

Jak to jest, dziewczyny, z tymi suplementami? To się samemu kupuje czy zapytać wetów?

I bardzo, bardzo Wam dziękujemy za ew. bazarki oraz ew. pomoc finansową - dawno nie uprawiałam tu żebractwa, ale muszem :oops::oops:.

Kochana, ja mam witaminy prawie nowka(2razy uzylam) w kropelkach, bardzo dobre, tylko ze wysyła nie wchodzi w grę, bo zakretka jest uszkodzona..... Chyba ze coś wymyśle....moze tasma zakleje porządnie, a ty będziesz sie potem martwić jak otworzyc Hahaha. Pipetke dorzuce do paczki osobno..... Jak mi ekspresowym wyślesz adres to jeszcze dzisiaj wyśle bo za kilka minut wychodzę......

Posted

magdola napisał(a):
Kochana, ja mam witaminy prawie nowka(2razy uzylam) w kropelkach, bardzo dobre, tylko ze wysyła nie wchodzi w grę, bo zakretka jest uszkodzona..... Chyba ze coś wymyśle....moze tasma zakleje porządnie, a ty będziesz sie potem martwić jak otworzyc Hahaha. Pipetke dorzuce do paczki osobno..... Jak mi ekspresowym wyślesz adres to jeszcze dzisiaj wyśle bo za kilka minut wychodzę......

adres poszedł - :Rose::Rose::Rose:

Posted

kinga napisał(a):

zapytaj wetów co najlepsze byłoby dla niej i mi podaj to jej kupię, ja zapomniałam jak się to nazywało... :splat:

Posted

[quote name='magdola']Cioteczki, ja mogę przeznaczyć obróżkę ma maleństwo.... myślę, że jest warta min. 30 zł, solidne okucia, mocna.....
Miała u mnie zostać.... mam do niej sentyment, jest nowa, sama ją uszyłam i ręczę za nią głową, szyta b. mocnymi nićmi do skór.... szkoda mi się z nią rozstać, ale ..... dla Neski :)

Kto chce?, Kto chce?

Przepiękna biała obroża. Bardzo mocna, podszyta białym polarem, półzaciskowa. Wzór jak widać, niewidoczne są białe obrysy kwiatów oraz szkice róż z delikatnego brokatu tęczowego..
Szer. 4 cm
Szer z milusim polarkiem 4,5 cm
Dł max.64 cm /78,5cm z zaciskiem
Dł. min. 38 cm / 52,5cm z zaciskiem
Dł. taśmy zacisku 14,5 cm

Ja chcę! Chcę pomóc Nesce i chcę tę obrożę dla mojej Rani na urodziny :)

Posted

malawaszka napisał(a):
zapytaj wetów co najlepsze byłoby dla niej i mi podaj to jej kupię, ja zapomniałam jak się to nazywało... :splat:

malawaszko - bardzo Cię kocham.
zapytam, a:
W dowód wdzięczności dostaniesz ode mnie olbrzymkę.
:grins:

Posted

[quote name='malawaszka']no miałaś mi przysłać zdaje się... :razz:

...żeby był dowód w necie: przysłać całą i żywą, NIE marne zdjęcia....?
idź na całość. :diabloti:

Posted

Jej nie było mnie tylko pół dnia a tu ruch jak w ulu ;)

Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Jutro zrobię jej fotkę w gustownym czerwonym opatrunku... czuje się Malutka dobrze, gorączki nie ma noce przesypia byle tylko móc się do ludzia przytulić albo łepkiem albo boczkiem.
Dzisiaj mój wet powiedział że ona jest zapatrzona we mnie okrutnie jak tylko się poruszę to ona zaraz za mną jak jej coś robi to patrzy czy czasem jej nie zniknę...straszny to widok i wierzyć mi się dalej nie chce że to jest jeszcze szczenię.

Magdola no cudna ta obroża jest pięknie by się na Nesce prezentowała taki kontrast z czarną smołą ;)

Najprawdopodobniej ma niedobory bo z tego co wiemy to w schronie była od tyci szczeniaka, została ostatnia z miotu a jedzenie nie jest zbilansowane tam dla malucha.... mówiąc z grubsza...do tego ta inwazja robali musieliśmy 3 krotnie odrobaczać ją co kilka dni bo tyle ich było. To też swoje zrobiły na pewno.

Posted

malawaszka napisał(a):

Malawaszko ja wyslalam małej świetne witaminy, dostałam to dla mojej Elizy od veta, ale mówili, ze moge tez dawać tez kociakowi, tylko nie chciał Hihi . Ogólnie dla malenstw, staruszków, a na ulotce dla matek karmiacych..... Wszystkie mikro i makroelementy, witaminy, itp. Pzdr

Posted

Kurcze, co do robaki to jest fajny środek.... Ja kociaka odrobaczylam, tylko czy na psiaki tez zadziała......? Na kark sie kropi .... Kilkukrotnie odrobaczalam kotke i dopiero ten specyfik zadziałał..... Poczytać w necie , albo zapytam wetow.....

Posted

Hałabajówka napisał(a):

Magdola no cudna ta obroża jest pięknie by się na Nesce prezentowała taki kontrast z czarną smołą .

Niestety Ciotka.... Już sprzedane :) I nie wiem czy cieszyć sie czy płakać........:D