sonia1974 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Śliczna dziewuszka jest , taki kurczak przestraszony ale daje radę Quote
zerojeden Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 U małej wszystko ok łapka ładnie się zagoiła już i nawet futerkiem zarosła, nie ma już gipsu tylko opatrunek usztywniający i zaczęła się nią podpierać. W przyszłym tygodniu jadę z nią na kolejną kontrolę i ciocia Kinga obiecała zrobić nowe zdjęcia ;) no i udziergałam bazarek między innymi dla niej ale to już pewnie wiecie ;-) http://www.dogomania.pl/forum/thread...ne-miski/page2 Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja zrobiłam cosik na jamniczki, ale odradzam tam wchodzić! Serio! Nienpisze tego specjalnie! NIE WCHODZ TU! http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-%21-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r Quote
Jola i Czterołapy Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzień dobry :) Dziś w Krakowie nie ma mgły, jest słoneczko! Quote
Kocurek Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 poprosze o numer konta z ibanem i swiftem.....obiecalam grosik dla malej:))) Quote
zerojeden Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Dziękujemy ;) Skarbnik coś na wątek nie zagląda... ;) A ja zmieniam zdanie co do Neski.... zaczęła być jak normalne szczenie i wczoraj pogryzła mi buta...pierwsze rzecz jaką zeżarła... jakie było moje zdziwienie...bo w ogóle się tego nie spodziewałam... :crazyeye: Quote
Kocurek Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 czyli "normalnieje" panienka:)))Wszystko w normie:)))hihi... a wiec czekam na konto ...kurcze fajnie zeby bylo do czwartku.....bo przelewy robi mi kolezanka..... Quote
kinga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Hałabajówka napisał(a):Dziękujemy ;) Skarbnik coś na wątek nie zagląda... ;) :crazyeye: A skarbnik to ja :splat:. Czytam i czytam, i myślę sobie, że jak zwykle - rozpoczęty wątek, i potem wszystko się wszystkim rozłazi. Z finansami na czele. Po czym myślę i myślę, kto tym razem był tak niesolidny, ze się podjął prowadzenia, i tyle go widzieli. ...aż wymyśliłam :splat:. jutro zapanuję nad wszystkim, bo mi dzisiaj net w domu muli. Quote
Kocurek Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 kurcze szkoda:(((Mam czas do piatku bo w piatek kolezanka jedzie do banku i robi mi przelewy...potem juz nie mam jak...dopiero za miesiac.... Quote
kinga Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 kinga napisał(a): jutro zapanuję nad wszystkim, bo mi dzisiaj net w domu muli. Kocurek - ale to jutro to dzisiaj;-) - pisałam w nocy czyli środa. potem Ci wszystko prześlę, tylko teraz w pracy młyn - przed piątkiem zdążymy na bank! Quote
zerojeden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Pani Skarbnik a gdzie nowe świeżutkie zdjęcia Nesiiii hmmmm? :mad: Takie ładne fotki się marnują nieupublicznione... tylko mnie powycinaj DOKŁADANIE :cool3: Quote
magdola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hałabajówka napisał(a):Pani Skarbnik a gdzie nowe świeżutkie zdjęcia Nesiiii hmmmm? :mad: Takie ładne fotki się marnują nieupublicznione... tylko mnie powycinaj DOKŁADANIE :cool3: Nie wycinaj Halabajowki, bo kto będzie sie opiekował psiakami?????:diabloti: Quote
kinga Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Hałabajówka napisał(a):Pani Skarbnik a gdzie nowe świeżutkie zdjęcia Nesiiii hmmmm? :mad: :cool3: W aparacie :niewiem:. Myślisz, że z aparatu do komputera taka krótka droga? :shake: Quote
Kocurek Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 i co tam mala porabia?Dokazuje troszku?:)) Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='kinga']W aparacie :niewiem:. Myślisz, że z aparatu do komputera taka krótka droga? :shake:[/QUOTE]Ale tydzień to chyba aż za długa droga?????:cool3: Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 hehe też tak myślę ale już się nie odzywam ;) A Nesia coraz lepiej łapkę obciąża i coraz lepiej się czuje psychicznie otwiera się i bawi z taką stareńką sunia na leżąco :) cudnie to wygląda i jest już wielka i zmieniła się na pysiu ;) Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Hałabajówka']hehe też tak myślę ale już się nie odzywam ;) A Nesia coraz lepiej łapkę obciąża i coraz lepiej się czuje psychicznie otwiera się i bawi z taką stareńką sunia na leżąco :) cudnie to wygląda i jest już wielka i zmieniła się na pysiu ;)[/QUOTE] Normalnie chyba Koszlin odwiedze:mad::evil_lol: Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja odwiedzam Szczecin w przyszłą sobotę bo wiozę moją Zuzię bezoczkową do nowego domu ;) Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Hałabajówka']Ja odwiedzam Szczecin w przyszłą sobotę bo wiozę moją Zuzię bezoczkową do nowego domu ;)[/QUOTE] To kawka????:cool3: Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Oj nie wiem czy damy radę bo misja jest mega połączona....odwiezienie Zuzi, zabranie polarków dla Cudak, przekazanie na DT szczeniaka, zrobienie wizyty poadopcyjnej dla spokoju sumienia, odebranie kotów od Cudak i przekazanie ich do DT na miejscu....a moje maluszki okruszki będą za mną tęsknić strasznie poza tym mogę siać parwo a masz malucha pewnie nie szczepionego więc lepiej dmuchać...ale dzięki wielkie "next tajm" się wproszę ;) Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Hałabajówka']Oj nie wiem czy damy radę bo misja jest mega połączona....odwiezienie Zuzi, zabranie polarków dla Cudak, przekazanie na DT szczeniaka, zrobienie wizyty poadopcyjnej dla spokoju sumienia, odebranie kotów od Cudak i przekazanie ich do DT na miejscu....a moje maluszki okruszki będą za mną tęsknić strasznie poza tym mogę siać parwo a masz malucha pewnie nie szczepionego więc lepiej dmuchać...ale dzięki wielkie "next tajm" się wproszę ;)[/QUOTE] Nie mam malucha :diabloti: Quote
Recommended Posts