kinga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdola']Kinga dostałas witaminki?????[/QUOTE] Wczoraj jeszcze nie, mam nadzieję, ze dzisiaj dotrze ;-). Ja mieszkam na wsi, mimo, ze w adresie dumnie brzmiał: Koszalin - zawsze mam wrażenie, ze listonosz dociera tam z jakąś inną częstotliwością, niż w centrum miasta. Quote
magdola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ale śliczna niunia ;) ale na fotkach wydawała sie mniejsza..... Quote
b-b Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdola']Ale śliczna niunia ;) ale na fotkach wydawała sie mniejsza.....[/QUOTE] Mi też wydawała mi się mniejsza :) Dopiero na rękach widać, że maleńka nie jest. Najważniejsze żeby łapka się dobrze goiła:) Quote
kinga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdola']Ale śliczna niunia ;) ale na fotkach wydawała sie mniejsza..... Hałabajówka ciągle jęczała podczas zdjęć: "rób szybko, bo ona waży 8 kg..." Czyli nie jest jakaś wielka, to te portretowe zdjęcia przekłamują ;-) Quote
kinga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Rozliczenia w temacie Neski - będą umieszczone w pierwszym poście. dziękujemy bardzo za pomoc! Quote
zerojeden Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='kinga']Hałabajówka ciągle jęczała podczas zdjęć: [I]"rób szybko, bo ona waży 8 kg..."[/I] Czyli nie jest jakaś wielka, to te portretowe zdjęcia przekłamują ;-)[/QUOTE] No waży waży a ja ją całe dnie noszę to w prawo to w lewo ;) Quote
kinga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [B]magdola[/B] - kropelki dojechały :loveu: Quote
magdola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='kinga'][B]magdola[/B] - kropelki dojechały :loveu:[/QUOTE] A są całe? Nie wylaly sie? Bo zamknięcie jest roz......e. Uwaga przy otwieraniu, dlatego pipetke dolaczylam. Quote
kinga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Całe ;-) Przeczytałam instrukcję obsługi - Nesca będzie dostawać po 10 kropli dziennie. Czyli jej na jakiś czas starczy ;). Quote
magdola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='kinga']Całe ;-) Przeczytałam instrukcję obsługi - Nesca będzie dostawać po 10 kropli dziennie. Czyli jej na jakiś czas starczy ;).[/QUOTE] To sie ciesze, bo to witki od veta.... W tym momencie jedne z lepszych ;) trzymam kciuki, zeby pomogły. Ps. Starałam sie zakleic tak, zeby etykiety nie zakleic;) Quote
zerojeden Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 O matko kochana jeszcze mi kropić przyjdzie ;) dzięki w imieniu Nesuni :loveu: Quote
magdola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Hałabajówka']O matko kochana jeszcze mi kropić przyjdzie ;) dzięki w imieniu Nesuni :loveu:[/QUOTE] Hahaha ciotka i jeszcze mi nr konta musisz podać..... Nie mam co prawda duzo.... Ale trza Ci w koncu cosikmprzelac na zapomniane jamniczki....:( Quote
zerojeden Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdola']Hahaha ciotka i jeszcze mi nr konta musisz podać..... Nie mam co prawda duzo.... Ale trza Ci w koncu cosikmprzelac na zapomniane jamniczki....:([/QUOTE] Magdola na jamniczki to chyba do Cudak bo ona im skarbnikuje ja skarbnikuje Dexterowi a Kinga Nesce ;) Quote
magdola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Hałabajówka']Magdola na jamniczki to chyba do Cudak bo ona im skarbnikuje ja skarbnikuje Dexterowi a Kinga Nesce ;)[/QUOTE] A ja jamniczkom............... Quote
zerojeden Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jak bardzo chcesz mi to nie ma sprawy ;) jakoś się rozliczymy w poście z Cudak razem. Quote
zerojeden Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Chce już rozrabiać a tu lipa...z gipsową nogą nie poszaleje zbytnio ;) Nic musi się przemęczyć, ogólnie czuje się dobrze, apetyt ma, jeździ ze mną na wycieczki ;) Quote
sonia1974 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Hałabajówka']Chce już rozrabiać a tu lipa...z gipsową nogą nie poszaleje zbytnio ;) Nic musi się przemęczyć, ogólnie czuje się dobrze, apetyt ma, jeździ ze mną na wycieczki ;)[/QUOTE] Panna Nesca lubi podróżować ? Quote
_Goldenek2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Hałabajówka, dostałaś książki z bazarku? Quote
Cudak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Hałabajówka']Magdola na jamniczki to chyba do Cudak bo ona im skarbnikuje ja skarbnikuje Dexterowi a Kinga Nesce ;)[/QUOTE] [B]Magdola[/B] przejęła skarbnikowanie jamniczkom :) ja u Urgo skarbnikiem jestem i u kooootów ;) Quote
zerojeden Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) [quote name='sonia1974']Panna Nesca lubi podróżować ?[/QUOTE] Lubi na wycieraczce na siedzeniu pasażera ma kocyk i tam sobie leży i ze mną jeździ to tu to tam ;-) Te fotki co Kinga wstawiła to właśnie w jej podróżniczym miejscu są zrobione ;) [quote name='_Goldenek2']Hałabajówka, dostałaś książki z bazarku?[/QUOTE] Przyznam się szczerze że poszalałam i na 3 bazarkach nabyłam książki i przyszły w tym samym czasie i teraz za chiny nie wiem jakie tytuły były od Ciebie z bazarku ale pewnie doszły ;) Hehe Magdola nie chciało się wpłacić na jamnicze damy to zagarnęłaś całą skarbonkę :evil_lol: dobre pomysłowe ;) gratulować :klacz::klacz:.... a właśnie apropo jamniczek.... macie na zbyciu coś na robale i pchły bo przed zimą muszę wszystkie odpasożycić. Magdola przypomniało mi się jesteś nowym skarbnikiem jamnikowych dam....oj starość nie radość w październiku stuknęły kolejne urodziny...muszę w coś na pamięć zainwestować ;) Edited November 7, 2012 by Hałabajówka Quote
_Goldenek2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 "DIABELSKI WIATR" i "TAJEMNICA DOMU ARANDÓW". Potwierdź proszę (link w podpisie). Quote
magdola Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Hyba wyskrobie jakis bazarek..... Ale pojutrze.... "Na Halabajowke" i jej zwierzyniec:diabloti: Quote
Recommended Posts