Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']Kinga dostałas witaminki?????[/QUOTE]

Wczoraj jeszcze nie, mam nadzieję, ze dzisiaj dotrze ;-).
Ja mieszkam na wsi, mimo, ze w adresie dumnie brzmiał: Koszalin - zawsze mam wrażenie, ze listonosz dociera tam z jakąś inną częstotliwością, niż w centrum miasta.

Posted

[quote name='magdola']Ale śliczna niunia ;) ale na fotkach wydawała sie mniejsza.....[/QUOTE]
Mi też wydawała mi się mniejsza :) Dopiero na rękach widać, że maleńka nie jest.
Najważniejsze żeby łapka się dobrze goiła:)

Posted

[quote name='magdola']Ale śliczna niunia ;) ale na fotkach wydawała sie mniejsza.....

Hałabajówka ciągle jęczała podczas zdjęć: "rób szybko, bo ona waży 8 kg..."

Czyli nie jest jakaś wielka, to te portretowe zdjęcia przekłamują ;-)

Posted

[quote name='kinga']Hałabajówka ciągle jęczała podczas zdjęć: [I]"rób szybko, bo ona waży 8 kg..."[/I]

Czyli nie jest jakaś wielka, to te portretowe zdjęcia przekłamują ;-)[/QUOTE]

No waży waży a ja ją całe dnie noszę to w prawo to w lewo ;)

Posted

[quote name='kinga'][B]magdola[/B] - kropelki dojechały :loveu:[/QUOTE]
A są całe? Nie wylaly sie? Bo zamknięcie jest roz......e. Uwaga przy otwieraniu, dlatego pipetke dolaczylam.

Posted

[quote name='kinga']Całe ;-)
Przeczytałam instrukcję obsługi - Nesca będzie dostawać po 10 kropli dziennie. Czyli jej na jakiś czas starczy ;).[/QUOTE]
To sie ciesze, bo to witki od veta.... W tym momencie jedne z lepszych ;) trzymam kciuki, zeby pomogły.
Ps. Starałam sie zakleic tak, zeby etykiety nie zakleic;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']O matko kochana jeszcze mi kropić przyjdzie ;) dzięki w imieniu Nesuni :loveu:[/QUOTE]
Hahaha ciotka i jeszcze mi nr konta musisz podać..... Nie mam co prawda duzo.... Ale trza Ci w koncu cosikmprzelac na zapomniane jamniczki....:(

Posted

[quote name='magdola']Hahaha ciotka i jeszcze mi nr konta musisz podać..... Nie mam co prawda duzo.... Ale trza Ci w koncu cosikmprzelac na zapomniane jamniczki....:([/QUOTE]

Magdola na jamniczki to chyba do Cudak bo ona im skarbnikuje ja skarbnikuje Dexterowi a Kinga Nesce ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Chce już rozrabiać a tu lipa...z gipsową nogą nie poszaleje zbytnio ;) Nic musi się przemęczyć, ogólnie czuje się dobrze, apetyt ma, jeździ ze mną na wycieczki ;)[/QUOTE]

Panna Nesca lubi podróżować ?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Magdola na jamniczki to chyba do Cudak bo ona im skarbnikuje ja skarbnikuje Dexterowi a Kinga Nesce ;)[/QUOTE]
[B]Magdola[/B] przejęła skarbnikowanie jamniczkom :) ja u Urgo skarbnikiem jestem i u kooootów ;)

Posted (edited)

[quote name='sonia1974']Panna Nesca lubi podróżować ?[/QUOTE]

Lubi na wycieraczce na siedzeniu pasażera ma kocyk i tam sobie leży i ze mną jeździ to tu to tam ;-)
Te fotki co Kinga wstawiła to właśnie w jej podróżniczym miejscu są zrobione ;)

[quote name='_Goldenek2']Hałabajówka, dostałaś książki z bazarku?[/QUOTE]

Przyznam się szczerze że poszalałam i na 3 bazarkach nabyłam książki i przyszły w tym samym czasie i teraz za chiny nie wiem jakie tytuły były od Ciebie z bazarku ale pewnie doszły ;)

Hehe Magdola nie chciało się wpłacić na jamnicze damy to zagarnęłaś całą skarbonkę :evil_lol: dobre pomysłowe ;) gratulować :klacz::klacz:.... a właśnie apropo jamniczek.... macie na zbyciu coś na robale i pchły bo przed zimą muszę wszystkie odpasożycić.

Magdola przypomniało mi się jesteś nowym skarbnikiem jamnikowych dam....oj starość nie radość w październiku stuknęły kolejne urodziny...muszę w coś na pamięć zainwestować ;)

Edited by Hałabajówka