Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Co tu tak cicho? Odsypiacie? ;)
Jola, nie dałam rady dzisiaj iść na pocztę.... Grypa mnie rozłożyła.....i leże w luzku. Postaram w sie jutro....

Posted

magdola napisał(a):
Jola, nie dałam rady dzisiaj iść na pocztę.... Grypa mnie rozłożyła.....i leże w luzku. Postaram w sie jutro....

hehe mnie tez cos rozlozylo... i moj komp tez cos rozklada bo znowu nie chce wstawiac polskich zankow, co za zlom :shake:

U Neski raz lepiej raz gorzej wczoraj bylo wszystko oki, dzisiaj miala lekka goraczke, jutro zmiana opatrunku a w poniedzialek zdjecie szwow i zalozenie nowego gipsu na kolejnych 5 tygodni, a ja nie mam sily na nic cos mnie zmoglo a do weta mam ponad 25km w jedna strone i tak dzien w dzien....:placz:
Mam nadzieje ze juz teraz bedzie szlo wszystko w dobra strone

Posted

magdola napisał(a):
Ale błąd zrobiłam :oops: Łóżku sie pisze!

Posted

[quote name='kinga']spotkam się dziś z hałabajówką, jak będzie zabierała małą od weta, i cyknę jej jakieś fotki[/QUOTE]

nooo dawno nie widzieliśmy Hałabajówki - cyknij jej cyknij :errrr:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo dawno nie widzieliśmy Hałabajówki - cyknij jej cyknij :errrr:[/QUOTE]

Ani mi się waż mnie wstawiać...już się dzisiaj chowałam za Nescą jak mogłam bo Kinga obiecuje że mnie wytnie a potem i tak pół gęby świeci na fotkach.... :-o

Nesca obcykana w wystrzałowym zielonym bandażu na wycieraczce przedniego fotela bo tam lubi jeździć najbardziej ;)

Wszystko się ładnie goi a gips zostaje jeszcze na 5tygodni niestety, ale radzi sobie świetnie zarówno fizycznie jak i psychicznie...dzisiaj u weta nawarczała pierwszy raz tak poważnie :crazyeye:na intruza który wszedł do poczekalni a potem u moich rodziców w odwiedzinach byla i dostał ucho wędzone i nawarczała na Chilunię która dzisiaj jest po sterylce świeżo i też była z nami. Więc wszystko idzie w dobrym kierunku...pomijając warczenie :cool3: ale grunt że się otwiera :multi:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ani mi się waż mnie wstawiać...już się dzisiaj chowałam za Nescą jak mogłam bo Kinga obiecuje że mnie wytnie a potem i tak pół gęby świeci na fotkach.... :-o

Nesca obcykana w wystrzałowym zielonym bandażu na wycieraczce przedniego fotela bo tam lubi jeździć najbardziej ;)

Wszystko się ładnie goi a gips zostaje jeszcze na 5tygodni niestety, ale radzi sobie świetnie zarówno fizycznie jak i psychicznie...dzisiaj u weta nawarczała pierwszy raz tak poważnie :crazyeye:na intruza który wszedł do poczekalni a potem u moich rodziców w odwiedzinach byla i dostał ucho wędzone i nawarczała na Chilunię która dzisiaj jest po sterylce świeżo i też była z nami. Więc wszystko idzie w dobrym kierunku...pomijając warczenie :cool3: ale grunt że się otwiera :multi:[/QUOTE]
Toz to jakiegoś zabójce trzymasz w domu :diabloti:

Posted

Dobrze, że Nesca warczy!
Warkot i szczekanie to też psia komunikacja. Nie wszystkie psy potrafią się komunikować TYLKO mową ciała...
Warczy, bo ostrzega. Warczy, bo walczy o swoje.
Gorzej byłoby, gdyby Nesca nie warczała, tylko np: atakowała ze strachu.

Wiem, że to, co napisałam jest "niepopularne", ale wg mojego doświadczenia z tymczasowiczami - prawdziwe.

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']nooo dawno nie widzieliśmy Hałabajówki - cyknij jej cyknij :errrr:[/QUOTE]

Hałabajówkę oszczędziłam, jako, że spotkałyśmy się po nocy, stając samochodami tam, gdzie najjaśniej, czyli pod latarnią.
I myślę, no - nie będę taka.
Niby społeczeństwo dzisiejsze wyzwolone jest, ale jednak...

A Nesca i tak już ma przechlapane w życiu - Nesce już wszystko jedno, czy pod latarnią, czy dalej.

Edited by kinga