Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
Ooo witam i tutaj :) :multi:

Witam już mnie ktoś wyśledził :oops: ... mam megabajty zdjec dogów i odnalezienie sie w tym bałaganie troche potrwa ale powolutku hihi

Posted

saragossa napisał(a):
Witam już mnie ktoś wyśledził :oops: ... mam megabajty zdjec dogów i odnalezienie sie w tym bałaganie troche potrwa ale powolutku hihi

:evil_lol: dogi wszędzie znajdę :eviltong:
Skoro przyznałaś się do megabajtów zdjęć dogów na komputerze, możesz być pewna że jak będzie tutaj pusto, to nie odpuścimy;)

Posted

Potem pojawiła się Drzazga w domu zwana Dzagą... szatan w doziej skórze :diabloti: o oczach anioła :loveu:

niestety były to jeszcze czasy kliszy i skanu ... wiec sporo ze zdjec z młodości jest niewywołana ... ale bez strachu nadrobimy hihi

Posted

moon_light napisał(a):
:evil_lol: dogi wszędzie znajdę :eviltong:
Skoro przyznałaś się do megabajtów zdjęć dogów na komputerze, możesz być pewna że jak będzie tutaj pusto, to nie odpuścimy;)

Ale cierpliwośc i wyrozumiałość wskazana ... jest sporo szukania :razz:

Posted

...zaczeła sprawdzać wszystkie kąty, jakiś zwierz na podłodze ...

i w koszu ...

i w szafie ...

i kolejny zwierz-włochacz ...

poszedł sobie ...

Ale został przyłapany i ooo są dwa :crazyeye:

Daga już zna to całe towarzystwo więc odpowczywa ...

coć nie lubi jak ja filmują i nei daja spac ...

u Dzagi chyba Boni bezpieczniej:

sorki za jakosc ale to a stop-klatki z filmu :)

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Witaj Saragossa:multi: śliczne te twoje psiury:loveu: bardzo podobają mi się dozie:loveu: a twoje są bossskie;) czekam na więcej zdjęć:roll:

Witam w mojej skromnej galeriii ... bardzo powoli sie rozkrecam bo szperanie w plytach zajmuje mi sporo czasu z teraznijszymi bylo by latwiej ale posanowilam przynajmniej troszke chronologie zachowac... choc w takim tepie nie wiem kiedy dojde do terazniejszosci :roll:

pozdrawiam i zapraszam ;)

Posted

A tu byłysmy na wystawie w Krakowie w 2003 roku Boni jako widz no i bylismy pokazac sie hodowcy... 5 miesiecy

I przydało by sie troche mniej "napuszonych" fotek ale nie potrafi ich juz tak dokladnie umiejscowic w czasie ...