Jump to content
Dogomania

Demonek-w typie ONka w DT Potrzebne deklaracje na karmę.Szukamy DS !!!

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo fajny, cieply, przyjacielski - za dlugo siedzial w bocznych boksach schroniska.
Niedawno - dzieki remontowi tychze boksow jeden z malych pieskow, ktory tak jak Bursztyn siedzial w tym malo uczeszczanym miejscu od 2005 roku, poszedl do domu - bo przez przypadek przeniesiono go do malych kliperkow pod Biuro Adopcji

Posted

[quote name='egradska']kto moze dac mi zgodę na zamieszczenie fotki Bursztyna w kalendarzyku?[/QUOTE]

Przepraszam ze na watku Bursztynka ale chcialabym rozniez zareklamowac mojego ONka z tego samego miejsca co Bursztynek.
Zapraszam na watek Cezarka
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234210-Cezar-ONek-skazany-na-dozywocie-moze-jednak-znajdzie-dom-na-starość[/URL]

Posted

[quote name='egradska']dziękuję:) Mały, listkowy (format wizytówki), chciałabym zamieścić logo fotki owczarków, które przewijają się przez nasz watek skarpetowy, a nie mają jeszcze domu. Bursztynek też już jest w kolejce do pomocy, tylko trzeba jeszcze doprecyzować, jaki rodzaj, przewidziany u nas w skarpecie, byłby najbardziej potrzebny[/QUOTE]
egradska, w schronie jest jeszcze Wiktor 11letni owczarek z tatuażem ( nieczytelna 3 cyfra), zbieram się z założeniem mu wątku, może i on załapie sie na kalendarzyk:modla:. Po zeszlej zimie spędzonej w budzie cały śmierdział stęchlizną i pleśnią:-(

Posted

[quote name='Beat2010']egradska, w schronie jest jeszcze Wiktor 11letni owczarek z tatuażem ( nieczytelna 3 cyfra), zbieram się z założeniem mu wątku, może i on załapie sie na kalendarzyk:modla:. Po zeszlej zimie spędzonej w budzie cały śmierdział stęchlizną i pleśnią:-([/QUOTE]

masakra :( załóż cioteczko wątek temu biedakowi...

Fajnie, że coś się już dzieje na wątku Bursztynka :)

Posted

Bursztynek jest psem niezwykle przyjacielskim,do wszystkich cieszy się i merda ogonkiem,na spacerze nie reaguje na psy.W schronisku nie zbliżamy do siebie psów z obcych boksów.Był natomiast w geriatrii kilka dni i nie było spięcia z żadnym pieskiem.
Wcześniej mieszkał w boksie z moją obecnie sunią i Kubą sznaucerem olbrzymem,też była między nimi zgoda.Kuba poszedł do adopcji trzy lata temu i Zula też,Bursztynek został, zamieszkał z następną sunią i dogadywały się znakomicie.Jeśli jest konieczność,mogę to sprawdzić przy najbliższej okazji aby mieć pewność,co do małych psiaków,ale on agresję ma chyba wykreśloną z genów.

Posted

[quote name='Beat2010']egradska, w schronie jest jeszcze Wiktor 11letni owczarek z tatuażem ( nieczytelna 3 cyfra), zbieram się z założeniem mu wątku, może i on załapie sie na kalendarzyk:modla:. Po zeszlej zimie spędzonej w budzie cały śmierdział stęchlizną i pleśnią:-(

kalendarzyk ma przede wszystkim zachęcać do adopcji oneczków, będzie odsyłać to strony adopcyjnej www.owczarki.eu, którą prowadzi nasz forumowy anashar. Swoją drogą warto tam zgłaszać pieski, strona jest naprawdę często odwiedzana.

Podesłałam fotki tych piesków, od których mam zgodę na wykorzystanie erii, która umie poskładać grafikę (ja nie umiem) i wybrała te o najlepszej jakości. Projekt jeszcze nie jest w fazie realizacji, muszę najpierw dogadać szczegóły z Mackiem.

Posted

Ostatnio, nie zawsze udaje mi się dostać do komputerka - przepraszam za przerwe - w pierwszym poście wpisałam deklaracje - na DOBRY POCZĄTEK.

Czy udało Ci sie Sambo być w tygodniu u Bursztynka? Miałam na oku wolny domek - z uszkodzonymi drzwiczkami - pewnie mozna je naprawić - czy udało Ci sie z kimś o tym prozmawiać - a moze Bursztynek musi na razie pzostać w szpitalu?

Posted

Dzisiaj pojechałam specjalnie do Bursztynka,ale niestety nie udało mi się go wziąć na spacer :-(
Kontrola w szpitalu i nie można było zabrać żadnego psa.O domku nie rozmawiałam bo opiekun miał dzień wolny,był ktoś inny ale zajęty,nie było jak porozmawiać.

Posted (edited)

Wydawalo mi sie, ze wczoraj robiłam wpis do Bursztynka - ale moze to bylo na fb?

W kazdym razie bylismy w sobote na spacerku - radosc byla wielka - obopólna - nawet merdał ogonkiem, jak juz musiał wracać do szpitalnego boksu - biedny nie zna innego zycia :(

Edited by iwna5702
Posted

iwna5702 napisał(a):
Wydawalo mi sie, ze wczoraj robiłam wpsi do Bursztynka - ale moze to bylo na fb?

W kazdym razie bylismy w sobote na spacerku - radosc byla wielka - obopólna - nawet merdał ogonkiem, jak juz musił wracać do szpiatlnego boksu - biedny nie zna innego zycia :(

ładnie szedł, bardzo zadowolony , widziałam:)
biedny Bursztynek , podczas remontu rejonu był zamknięty w szpitalu ( chyba ze 2 mies) a teraz znowu.....

Posted

To prawda,on jak wraca do szpitala to też się cieszy :placz: bo chyba nie zna innego życia,ponad cztery lata w schronisku :-( a nie wiemy jakie miał życie zanim trafił do schroniska ? Może to była ulica? Może ludzie przeganiali :-( ?