sambo_os1 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Może byłam w trakcie edycji,sprawdzałam i otwiera się. Quote
Aryste Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 wyswietla sie lista event-ow do ktorych dolaczylam ale nei event bursztynka. to dlatego ze link ma koncowke user joined. mi pokazuje tylko wydarzenia na ktore mnei zaproszono albo w ktorych uczestnicze. inni tez beda wizdiec to samo. Quote
ludwa Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Może to kwestia ustawień? Nie wiem. Mi się otwiera event od razu Quote
krakowianka.fr Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Moze warto byloby dodaj terazniejsze zdjecia do pierwszego postu? on tam 'za dobrze' wyglada... Quote
ulvhedinn Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Słuchajcie czy wiadomo jaki jest stosunek Bursztynka do kotów...? Quote
Beat2010 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='ulvhedinn']Słuchajcie czy wiadomo jaki jest stosunek Bursztynka do kotów...?[/QUOTE] Bursztynek nie był sprawdzany na koty , ale na spacerze nie reaguje na nie jak przebiegają. Są psy w schronie , które nas widok ogona kociego dostają szału, on nie. Ale jak przy bliższym kontakcie to nie wiem Quote
sambo_os1 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Dzisiaj rozmawiałam z opiekunem Bursztynka,powiedział że to wspaniały kochany pies który naprawdę da się lubić. Zła wiadomość jest taka że Bursztynek nie wróci już na rejon,nie może mieszkać w budzie i betonowym boksie w zimnie. Zostanie przeniesiony na geriatrię a tam jak wiadomo same bidy,staruszki....tyle że ciepło.I taki 6-letni pies między nimi. Jaka czeka go tam przyszłość? Będzie tam wegetował następne sześć lat w efekcie pełzając własnym tyłkiem po podłodze. Potrzebny mu ciepły kąt,dobra karma i leki wspomagające,bez tego nie poradzi sobie.Jutro jadę do niego,jeśli uda się go wyjąć ze szpitala na spacer zrobię nowe fotki. Quote
sambo_os1 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Jeszcze taką fotkę znalazłam z datą 01 06 2011 [IMG]http://imageshack.us/a/img843/552/dscf3013r.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A szukaliscie jakiegos miejsca dla niego ?? Quote
sambo_os1 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Nie mamy deklaracji.....:-( Gdyby trafił się jakiś BDT to myślę że z karmą i wetem byśmy dały jakoś radę nawet bazarkami. Ale tu ani deklaracji ani DT zupełnie nic.Tylko usiąść i płakać Quote
__Lara Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A można mu zakupić jakieś dobre leki na ten niedowład? Chociaż tyle :/ Quote
egradska Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='sambo_os1']Nie mamy deklaracji.....:-( Gdyby trafił się jakiś BDT to myślę że z karmą i wetem byśmy dały jakoś radę nawet bazarkami. Ale tu ani deklaracji ani DT zupełnie nic.Tylko usiąść i płakać[/QUOTE] nie siadać i płakać, szukać. Rexio wrocławski b.długo szukał i czekał, aż wreszcie trafił do super dt, za karmę i weta. Nie poddawać się, dziewczynki. czy piesek jest na fb Quote
iwna5702 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Tak, Sambo zalozyla mu wydarzenie. Zakup lekow - mysle, ze nie byloby pewnosci czy faktycznie leki sa podawane i w takim odstepie czasu jak jest to wymagane. Quote
ulvhedinn Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Kurcze nie może mi Bursztynek wyjść z głowy.... Quote
mysza 1 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Na razie zaznaczę, dostałam 2 zaproszenia ;) potem będę czytać. Quote
egradska Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 kto moze dac mi zgodę na zamieszczenie fotki Bursztyna w kalendarzyku? Quote
magdyska25 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 dziewczyny- w razie takiej potrzeby możecie Bursztyna sprawdzić na koty w schronisku. Lepsze to niż na spacerze- wiadomo- [I]moje jak zobaczą na dworze obcego kota to mało na smyczy nie zwariują...a w domu mają 6 kotów.[/I] Quote
Beat2010 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='ulvhedinn']Kurcze nie może mi Bursztynek wyjść z głowy....[/QUOTE] ha, co to znaczy? :) błysk nadziei dla Bursztynka ? Od dzis mamy z siostrą 7 osiedlowego kota pod opieką ( oprocz 10 domowych, przygarniętych z ogrodu) w ostatniej chwili go zawiozłam do lekarzy, jeżeli będzie to tylko zapalenie płuc to bedzie mial duuużo szczęscia, więc z kasą krucho, ale na dobry początek: daję 5 zł stałej dla Bursztynka Quote
Beat2010 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='egradska']kto moze dac mi zgodę na zamieszczenie fotki Bursztyna w kalendarzyku?[/QUOTE] chyba wszystkie możemy :) wymyśliłam mu to imię, to moja zgoda jest :loveu: Sambo i Iwna pewnie tez się wypowiedzą jako prowadzące wątek a jaki kalendarzyk? Quote
egradska Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Beat2010']chyba wszystkie możemy :) wymyśliłam mu to imię, to moja zgoda jest :loveu: Sambo i Iwna pewnie tez się wypowiedzą jako prowadzące wątek a jaki kalendarzyk?[/QUOTE] dziękuję:) Mały, listkowy (format wizytówki), chciałabym zamieścić logo fotki owczarków, które przewijają się przez nasz watek skarpetowy, a nie mają jeszcze domu. Bursztynek też już jest w kolejce do pomocy, tylko trzeba jeszcze doprecyzować, jaki rodzaj, przewidziany u nas w skarpecie, byłby najbardziej potrzebny Quote
sambo_os1 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 (edited) Na razie niech Bursztynek czeka w kolejce,bo ja osobiście nie mam pomysłu co do pomocy skarpetowej. Zgoda na pożyczenie zdjęcia oczywiście że tak. Z najnowszych informacji to taka że Bursztynek był dzisiaj ze mną na spacerze,bardzo się cieszył,forma jakby lepsza bo pędził jak szalony tylko tyłek na boki zataczał.Jak chciał zrobić kupę to klapnął na dopkę.Dałam mu dobrego jedzonka ale nie był bardzo głodny bo nie dojadł,resztę zostawiłam opiekunowi tak na jedną porcję.Za chwilę zgram filmik i wstawię.Trudno jest zrobić ładne zdjęcia czy nagrać coś trzymając aparat w jednym ręku a w drugim psa na smyczy i reklamówkę z prowiantem ale jak wyszło tak wyszło....chodzi głównie o to jak psiak się porusza. [IMG]http://imageshack.us/a/img189/7798/dscf3362d.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img38/9310/dscf3361r.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img10/745/dscf3360w.jpg[/IMG] Edited November 13, 2012 by sambo_os1 Quote
Recommended Posts