pa-ttti Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 trzymam kciuki za Demona, ciężko będzie się rozstać ale mam nadzieję że w końcu znajdzie dobrą osobę dla siebie :) Quote
sambo_os1 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Wpłynęła wpłata od Beat 10 zł i KW 25 zł Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty. Mam dobrą wiadomość,w poniedziałek Demonek jedzie do nowego domu. Jeśli nie będzie kombinował ucieczki to zostaje. W domu jest sunia ze schroniska i po śmierci poprzedniego pieska jest bardzo smutna, Jeśli się zaprzyjaźnią to będzie super dom z ogrodem i spacerami :) Quote
Beat2010 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Wpłynęła wpłata od Beat 10 zł i KW 25 zł Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty. Mam dobrą wiadomość,w poniedziałek Demonek jedzie do nowego domu. Jeśli nie będzie kombinował ucieczki to zostaje. W domu jest sunia ze schroniska i po śmierci poprzedniego pieska jest bardzo smutna, Jeśli się zaprzyjaźnią to będzie super dom z ogrodem i spacerami :) to cudowna wiadomość!!!!!!! nowy dom tzn prawdziwy DOM???, to już dzisiaj!!! Quote
Ajula Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 przeczytałam na fb i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło :happy1: Quote
sambo_os1 Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Demonek jest swietny,zaklimatyzował się szybko,szaleje z koleżanką Zuzią :) Bawi się miśkami jak szczeniak :) Quote
pa-ttti Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bardzo się cieszę że młody ma w końcu prawdziwy dom :) u nas już kolejny tymczasowicz siedzi od 3 dni i ..... jutro jedzie do nowego domu! :) Quote
Beat2010 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Demonek jest swietny,zaklimatyzował się szybko,szaleje z koleżanką Zuzią :) Bawi się miśkami jak szczeniak :) cudownie Quote
sybillas Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Czy są jakieś wiadomości z Demonkowego domu? Quote
sambo_os1 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Wszystko jest w porządku,Demonek zadomowił się jest mu dobrze :) Quote
sybillas Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Często myślę o Demonku, mam nadzieje, że jest szczęśliwy............ Quote
sambo_os1 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Demonek ma sie dobrze,jak tylko zrobi się cieplej pojedziemy w odwiedziny :) 1 Quote
Recommended Posts