Jump to content
Dogomania

Demonek-w typie ONka w DT Potrzebne deklaracje na karmę.Szukamy DS !!!

Recommended Posts

Posted

Idzie kolejna zima,Bursztynek przynajmniej nie będzie marzł.
Szkoda mi go trochę,bo w domu są inne psiaki i wszystkie mieszkają w kliperach.Są na zmianę wypuszczane.Ale lepsze to niż zima w schroniskowym kojcu.
Przydałby się mu dom taki prawdziwy.
Wpłyneła wpłata od Sybillas 20 zł za VI -bardzo dziękujemy :)

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sambo_os1']Idzie kolejna zima,Bursztynek przynajmniej nie będzie marzł.
Szkoda mi go trochę,bo w domu są inne psiaki i wszystkie mieszkają w kliperach.Są na zmianę wypuszczane.Ale lepsze to niż zima w schroniskowym kojcu.
Przydałby się mu dom taki prawdziwy.
Wpłyneła wpłata od Sybillas 20 zł za VI -bardzo dziękujemy :)[/QUOTE]

Oj na pewno. W końcu Bursztyn trafi na swojego człowieka.

Cioteczko, on ma ogłoszenia odnawiane?

Posted

[quote name='sambo_os1']Tak ogłoszenia są w #440 Robiłam je pod koniec sierpnia.[/QUOTE]

To nie ma siły, kurcze, musi go ktoś wypatrzyć. Można jeszcze spróbować z ogłoszeniami papierowymi - co Wy na to?

Posted

[quote name='sambo_os1']Można,ale ja teraz nie mam jak,złamałam nogę i siedzę w gipsie....jak wyjdę na prostą to zajmę się tym :)[/QUOTE]
to trzymam kciuki za szybkie zrastanie :)

Posted

[quote name='sambo_os1']Można,ale ja teraz nie mam jak,złamałam nogę i siedzę w gipsie....jak wyjdę na prostą to zajmę się tym :)[/QUOTE]

Oj :/ szybkiego powrotu do zdrowia!

Papierowymi ogłoszonkami dotrze się do innej grupy ludzi :)

Posted

O ludzie, jaka podobna do Rumby, której już też dosyć długo szukamy domku :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/230465-Bezdomna-kulej%C4%85ca-z-nowotworem-i-guzem-Rumba?p=21323232#post21323232

Załóż jej cioteczko wątek, trzeba ratować takie psiaki. Nie tak dawno temu wyadoptowaliśmy sunię, która siedziała od małego 7 lat w schronie. Udało się, bo poszła do dt, zadbano o nią. Trzeba próbować.

Posted

[quote name='sambo_os1']Problem w tym,że ja nie jestem już wolontariuszką.Prowadzenie wątku czy też wydarzenia bez nowych zdjęć i informacji mija się z celem.Pozostaje tylko ogłaszać....[/QUOTE]

:/ a jacyś inni wolontariusze ze schronu nie mogli by wątku założyć? są na dogo?

• 3 weeks later...
Posted

Mam nadzieję,że Bursztynek się nie pogniewa jak napiszę na jego wątku.
Zrobiłam Lili kilka ogłoszeń i był telefon w jej sprawie.Jej obecna wolontariuszka jest umówiona z zainteresowaną rodzinką na niedzielę.Zobaczymy czy Lila pojedzie do domku,jak na tą chwilę państwo są na TAK :multi: Trzymajcie mocno kciuki :laugh2_2:

Posted

[quote name='sambo_os1']Mam nadzieję,że Bursztynek się nie pogniewa jak napiszę na jego wątku.
Zrobiłam Lili kilka ogłoszeń i był telefon w jej sprawie.Jej obecna wolontariuszka jest umówiona z zainteresowaną rodzinką na niedzielę.Zobaczymy czy Lila pojedzie do domku,jak na tą chwilę państwo są na TAK :multi: Trzymajcie mocno kciuki :laugh2_2:[/QUOTE]

Wczoraj dowiedziałam się o tym, trzymamy kciuki, warto robić ogłoszenia :)

Posted

[quote name='APSA']A Harpią też się ktoś zainteresował?
Drugiego wrzuciłam całkiem przy okazji na forum labkowe, a tu znienacka odzew :crazyeye:
Widać teraz sezon na czarne ;)[/QUOTE]
z obu forum właśnie, tylko potrzebują lepszych zdjęc chłopaka, może uda się w sb

Posted

Lila pojechała dziś do domku.Zrobiłam jej kilka ogłoszeń i już ją ludzie wypatrzyli.Ale należało jej się :) po tylu latach...Bądź szczęśliwa i kochana Liluniu :loveu: Bursztynek sobie siedzi w DT i czeka ....czeka....czeka ....

Posted

sambo_os1 napisał(a):
Lila pojechała dziś do domku.Zrobiłam jej kilka ogłoszeń i już ją ludzie wypatrzyli.Ale należało jej się :) po tylu latach...Bądź szczęśliwa i kochana Liluniu :loveu: Bursztynek sobie siedzi w DT i czeka ....czeka....czeka ....

Lila wyprzedzila Bursztynka, teraz jego kolej

Posted

Nie pozostaje nic innego jak zabrać się za kolejną partię ogłoszeń dla Bursztynka.
Ale jestem szczęśliwa że Lilce się powiodło tak niespodziewanie po tylu latach.To taka kochana ciepła sunia :)

Posted

sambo_os1 napisał(a):
Nie pozostaje nic innego jak zabrać się za kolejną partię ogłoszeń dla Bursztynka.
Ale jestem szczęśliwa że Lilce się powiodło tak niespodziewanie po tylu latach.To taka kochana ciepła sunia :)

tak, cudowna , i tyle przeszła