sambo_os1 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Idzie kolejna zima,Bursztynek przynajmniej nie będzie marzł. Szkoda mi go trochę,bo w domu są inne psiaki i wszystkie mieszkają w kliperach.Są na zmianę wypuszczane.Ale lepsze to niż zima w schroniskowym kojcu. Przydałby się mu dom taki prawdziwy. Wpłyneła wpłata od Sybillas 20 zł za VI -bardzo dziękujemy :) Quote
__Lara Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='sambo_os1']Idzie kolejna zima,Bursztynek przynajmniej nie będzie marzł. Szkoda mi go trochę,bo w domu są inne psiaki i wszystkie mieszkają w kliperach.Są na zmianę wypuszczane.Ale lepsze to niż zima w schroniskowym kojcu. Przydałby się mu dom taki prawdziwy. Wpłyneła wpłata od Sybillas 20 zł za VI -bardzo dziękujemy :)[/QUOTE] Oj na pewno. W końcu Bursztyn trafi na swojego człowieka. Cioteczko, on ma ogłoszenia odnawiane? Quote
sambo_os1 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Tak ogłoszenia są w #440 Robiłam je pod koniec sierpnia. Quote
__Lara Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='sambo_os1']Tak ogłoszenia są w #440 Robiłam je pod koniec sierpnia.[/QUOTE] To nie ma siły, kurcze, musi go ktoś wypatrzyć. Można jeszcze spróbować z ogłoszeniami papierowymi - co Wy na to? Quote
sambo_os1 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Można,ale ja teraz nie mam jak,złamałam nogę i siedzę w gipsie....jak wyjdę na prostą to zajmę się tym :) Quote
Beat2010 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='sambo_os1']Można,ale ja teraz nie mam jak,złamałam nogę i siedzę w gipsie....jak wyjdę na prostą to zajmę się tym :)[/QUOTE] to trzymam kciuki za szybkie zrastanie :) Quote
__Lara Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='sambo_os1']Można,ale ja teraz nie mam jak,złamałam nogę i siedzę w gipsie....jak wyjdę na prostą to zajmę się tym :)[/QUOTE] Oj :/ szybkiego powrotu do zdrowia! Papierowymi ogłoszonkami dotrze się do innej grupy ludzi :) Quote
sambo_os1 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Dziękuje dziewczynki :) dzisiaj zabieram się za ogłoszenia dla Lili,ona nie ma wątku,siedzi w schronisku już 6 lat....:( Kochana z niej sunia,może jej się poszczęści ? Quote
__Lara Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 O ludzie, jaka podobna do Rumby, której już też dosyć długo szukamy domku :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/230465-Bezdomna-kulej%C4%85ca-z-nowotworem-i-guzem-Rumba?p=21323232#post21323232 Załóż jej cioteczko wątek, trzeba ratować takie psiaki. Nie tak dawno temu wyadoptowaliśmy sunię, która siedziała od małego 7 lat w schronie. Udało się, bo poszła do dt, zadbano o nią. Trzeba próbować. Quote
sambo_os1 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Problem w tym,że ja nie jestem już wolontariuszką.Prowadzenie wątku czy też wydarzenia bez nowych zdjęć i informacji mija się z celem.Pozostaje tylko ogłaszać.... Quote
__Lara Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='sambo_os1']Problem w tym,że ja nie jestem już wolontariuszką.Prowadzenie wątku czy też wydarzenia bez nowych zdjęć i informacji mija się z celem.Pozostaje tylko ogłaszać....[/QUOTE] :/ a jacyś inni wolontariusze ze schronu nie mogli by wątku założyć? są na dogo? Quote
sambo_os1 Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Wolontariusze są na dogo,ale akurat nie te osoby które opiekują się sunią,ja z nimi nie mam kontaktu :( Będę musiała jakoś ten kontakt złapać. Quote
sambo_os1 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Mam nadzieję,że Bursztynek się nie pogniewa jak napiszę na jego wątku. Zrobiłam Lili kilka ogłoszeń i był telefon w jej sprawie.Jej obecna wolontariuszka jest umówiona z zainteresowaną rodzinką na niedzielę.Zobaczymy czy Lila pojedzie do domku,jak na tą chwilę państwo są na TAK :multi: Trzymajcie mocno kciuki :laugh2_2: Quote
Beat2010 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='sambo_os1']Mam nadzieję,że Bursztynek się nie pogniewa jak napiszę na jego wątku. Zrobiłam Lili kilka ogłoszeń i był telefon w jej sprawie.Jej obecna wolontariuszka jest umówiona z zainteresowaną rodzinką na niedzielę.Zobaczymy czy Lila pojedzie do domku,jak na tą chwilę państwo są na TAK :multi: Trzymajcie mocno kciuki :laugh2_2:[/QUOTE] Wczoraj dowiedziałam się o tym, trzymamy kciuki, warto robić ogłoszenia :) Quote
Beat2010 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='APSA']Trzymamy!!![/QUOTE] Asiu, a Ty też trzymaj kciuki za Harpię i tego drugiego labka z ger. Quote
Beat2010 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='APSA']A Harpią też się ktoś zainteresował? Drugiego wrzuciłam całkiem przy okazji na forum labkowe, a tu znienacka odzew :crazyeye: Widać teraz sezon na czarne ;)[/QUOTE] z obu forum właśnie, tylko potrzebują lepszych zdjęc chłopaka, może uda się w sb Quote
Beat2010 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 nadal przepraszam, Harpia może w nd pojedzie do domu Quote
sambo_os1 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Lila pojechała dziś do domku.Zrobiłam jej kilka ogłoszeń i już ją ludzie wypatrzyli.Ale należało jej się :) po tylu latach...Bądź szczęśliwa i kochana Liluniu :loveu: Bursztynek sobie siedzi w DT i czeka ....czeka....czeka .... Quote
Beat2010 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 sambo_os1 napisał(a):Lila pojechała dziś do domku.Zrobiłam jej kilka ogłoszeń i już ją ludzie wypatrzyli.Ale należało jej się :) po tylu latach...Bądź szczęśliwa i kochana Liluniu :loveu: Bursztynek sobie siedzi w DT i czeka ....czeka....czeka .... Lila wyprzedzila Bursztynka, teraz jego kolej Quote
sambo_os1 Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Nie pozostaje nic innego jak zabrać się za kolejną partię ogłoszeń dla Bursztynka. Ale jestem szczęśliwa że Lilce się powiodło tak niespodziewanie po tylu latach.To taka kochana ciepła sunia :) Quote
Beat2010 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 sambo_os1 napisał(a):Nie pozostaje nic innego jak zabrać się za kolejną partię ogłoszeń dla Bursztynka. Ale jestem szczęśliwa że Lilce się powiodło tak niespodziewanie po tylu latach.To taka kochana ciepła sunia :) tak, cudowna , i tyle przeszła Quote
Beat2010 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 __Lara napisał(a):Zaglądam do Bursztynka ;) i ja i ja :) podnoszę watek, B. do domu!!!!!! Quote
Recommended Posts