Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu nie chcesz bannerka? Muszę przyznać że ładnie mi wyszedł;)
Może nie umiesz go wstawić? Zaznacz go myszką i wciśniej ctrl +c. A potem przejdz do panelu użytkownika, edytuj podpis i tam wklej (ctrl+v)

Posted

Dziękuję za pomoc:loveu:

Może ktoś mógłby jutro Misia odwiedzić i z nim trochę pobyć.
Ja jutro jadę do Katowic.
Myślałam, że mój mąż się nie dowie, że wybywam z domu i będę udawać że siedzę w chałupie to w nieddzielę bym pojechała do Misia.
Ale postanowił mi zrobić niespodziankę i wrócił ze zjazdu już dzisiaj:angryy:.:mad:
Nie ma szans, żebym w niedzielę się wyrwała będąc całą sobotę poza domem.:shake:

Wymyśliłam, że jadę na zlot dogomaniaków i że już się wcześniej umówiłam z dziewczynami i nie mogę odwołać. Będę smażyć się w piekle:evil_lol:

Posted

Misiek jest w Warszawie, na Ursynowie. W miarę możliwości postaram się go na dniach odwiedzić, zwłaszcza, że lekarka, która go przyjmowała, sama zaproponowała, żeby do niego wpadać. Serce mi się kraja, jak pomyśle o tym biedaku.
Dziś nie chciał jeszcze nic jeść. Miska była pełna. Ma specjalną dietę ale lekarka powiedziała, że wykombinuje dla niego mięso. Jak zaproponowałam domowe jedzenie, powiedziała, że Misiek u nich z głodu nie padnie. No a teraz ta specjalna dieta.

Na pewno bardzo cierpi, nie tylko z powodu choroby ale starcił właśnie swój "dom", do którego był przywiązany. Żal biedaka, bo pewnie nigdy nie miał innych, dobrych właściceli i pewnie całej sytuacji nie rozumie.
Jak tylko będę mogła, wpadnę do niego. To naprawde taki kochany, dobry poczciwina. Spokojny, mądry, cichutki.
Poproszę o najwspanialszy dom...

Proponuje, żeby w tytule dodać, że chodzi o Warszawę.

Posted

Śliczny chłopak z Miśka jest :loveu: i banerki też piękne ale na razie mam w podpisie bazarki Miśkowe więc banerek odpada ;)

Bazarki jakoś idą ale jutro wystawię coś jeszcze, on potrzebuje naszej pomocy - dostał szansę na nowe życie i nie może jej stracić idąc do schroniska!!!!

Tak więc hop na pierwszą!!!!!!