Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis bylismy na spacerku w lesie. Pierwszy raz spuscilam Brutusa ze smyczy i.... nawet nie probowal sie oddalac :loveu: Zawolany slicznie przybiegal. Wybieram sie z nim w tyg do okulisty, niech zbada mu lewe oko.

Posted

Iza się zakochała i teraz pytanie czy jak się znajdzie domek to go tak łatwo odda:cool3: To będzie musiał być dom idealny, bez skazy:evil_lol:

Posted

Boże!Cudownie!Tylko błagam dziewczyny z Wrocławia sprawdżcie dom koniecznie!Ja cały czas pod wrażeniem wykorzystywania dużych psów do trenowania psów morderców (do walk)....O rany,sprawdżcie,bo to taki kochany psiur!

Posted

iza twoj rotek jest przepiekny !!!!wiem ze musi byc tez wspanialy skoro sie nim zajelas ,,wiec wychowany jest zapewne dobrze!!!
Ale wiesz do kogo ja palam miloscia do dlugowosych,,,a te niestety krocizny jak nic,,,ale wierze ze dom znajdzie!!!!
ja z regoly cosik dopisuje do psiakow ale w tym przypadku nie stty nie jestem w stanie bo nie znam tego rotka ,,,,ale moge zapewnic ze jak jest w izy rekach to ma dobrze i lepiej miec nie moze,,,oj moze moze ale tylko w domku ,,wiec czekamy ,,a nasza zgaga 2 sie na pewno ucieszy choc bedzie plakac przy jego odchodnym:placz: :placz: :placz:

Posted

Wola napisał(a):
Wczoraj podrzucałam wątek Brutuska(tak przynajmniej myślałam) ale się okazało że pomieszałam wąteczki:oops:

Hihihihi., widziałam wpis u Rokiego z Krakowa:p