Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam już tel. że dojechali prawie do domu i Kikusia cały czas grzecznie siedziała wyglądajac przez okno. Byli też w markecie po drodze aby jej od razu pokupować pere rzeczy :) Dostała obróżke z adresówką, smaczki i różne takie. Papu odkupili ode mnie bo miałam nowiutki zakupiony dla niej worek Husse Mini. Jadła Royala, Koebersa, Forza10 i to Husse smakowało jej najbardziej wiec kupiłam jej przedwczoraj. Nie zdarzyłam otworzyć nawet bo miałam próbki tego i jej dawałam :) Został mi jeszcze nieotwarty worek 1 kg. Koebersa Astor bo mi tego jesć nie chciała ( miałam też próbki....).

Posted

Właśnie dzwonili ludzie Kiki :smile: Mała ma kupione śliczne posłanko, ubranko cieplutkie na spacerki i wszystko co jej potrzeba :smile: W ubranku chodzi ochoczo na spacerki :smile: I wcale nie ciagnie do domu. Czyli tego jej było trzeba.
Na razie troszke zagubiona chodzi za nimi. Ale syn państwa położył się obok posłanka i ją tam głaskał. Kiki w końcu usnęła odpoczywając. No i jak to Kiki niejadek- nie chce jeść ;-)
Ale bardzo sie podoba że taka kochana przytulaka. I świetnie reaguje na każdego :smile:
Jest dobrze tfu tfu!

Posted

Na razie nie dzwonią. Obiecali co jakis czas. Cokolwiek to znaczy ;) Na pewno nie codziennie ;)

Pegaza na razie nie moge bo jeżdżę z tatą do kliniki do Katowic. Kiki była absolutnie grzeczna, ale kolejny psiak licho wie. Więc na razie przerwa.

Brak mi Kikulinki. Słodkie psiatko z niej :)

Posted

Dostałamwiadomość od państwa Kiki. Dziewczynka chodzi na spacerki chętnie ( ubranko pomaga ;) ) i przyzwyczaja sie do nich. Dwie fotki na tel. mi przysłali niuni. Widać ze zadowolona. A jakie ma śliczne posłanko!
Nie chcę jeszcze zapeszać, ale wygląda na to że adopcja przebiega pomyślnie :)

• 1 month later...
Posted

Dzwoniła do mnie dzisiaj pani Kiki :) Poopowiadała o małej :) Kikulina sprawuje sie bardzo dobrze jak przystało na dame :) Jest kochana, grzeczna i słodka. Ale sie nasłuchałam fajnych rzeczy- mówię Wam :loveu: To miód na duszę ludzką :)
Myślę, ze mogę przestać się martwić czy wszystko przebiegnie dobrze, bo przebiegło ( tfu tfu! ) :)