Alicja Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ciesz się , ze teraz będzie miała ręce do tulenia na wyłączność Quote
malawaszka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Fantastycznie :laola: Powodzenia Kiki!!! Quote
Pysia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Miałam już tel. że dojechali prawie do domu i Kikusia cały czas grzecznie siedziała wyglądajac przez okno. Byli też w markecie po drodze aby jej od razu pokupować pere rzeczy :) Dostała obróżke z adresówką, smaczki i różne takie. Papu odkupili ode mnie bo miałam nowiutki zakupiony dla niej worek Husse Mini. Jadła Royala, Koebersa, Forza10 i to Husse smakowało jej najbardziej wiec kupiłam jej przedwczoraj. Nie zdarzyłam otworzyć nawet bo miałam próbki tego i jej dawałam :) Został mi jeszcze nieotwarty worek 1 kg. Koebersa Astor bo mi tego jesć nie chciała ( miałam też próbki....). Quote
Pegaza Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Swietnie że znalazła domek i udała Ci sie Pysia ta misja:loveu: niech się ma tam dobrze:) Quote
gosia2313 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ale super :-) Kali w domku to i Kiki nie mogła zostać w tyle :D Quote
Pysia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Właśnie dzwonili ludzie Kiki :smile: Mała ma kupione śliczne posłanko, ubranko cieplutkie na spacerki i wszystko co jej potrzeba :smile: W ubranku chodzi ochoczo na spacerki :smile: I wcale nie ciagnie do domu. Czyli tego jej było trzeba. Na razie troszke zagubiona chodzi za nimi. Ale syn państwa położył się obok posłanka i ją tam głaskał. Kiki w końcu usnęła odpoczywając. No i jak to Kiki niejadek- nie chce jeść ;-) Ale bardzo sie podoba że taka kochana przytulaka. I świetnie reaguje na każdego :smile: Jest dobrze tfu tfu! Quote
Pegaza Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pysia.. mimo że Kiki ochoczo wsiadła do auta to na pewno wspomina Ciebie i psiaki:) Quote
Beatkaa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Bajkowo :loveu::loveu: Ogromnie się cieszę :):):) Quote
Pysia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 A ja na serio bedę sie ciszyc za jakiś czas ;) Jak nabiorę pewności. Ale brakuje mi jej- wiecie? To kochana psinka. Strasznie słodzka :) Quote
Beatkaa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Jestem dobrej myśli.Wspaniale,że właściciele są z Tobą,Pysia w kontakcie ;) Quote
Pegaza Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Pysia przygarnij znów jakiegoś psa bo pusto będzie na tym wątku;) a ja się przyzwyczaiłam Cie odwiedzac.. Quote
Pysia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Na razie nie dzwonią. Obiecali co jakis czas. Cokolwiek to znaczy ;) Na pewno nie codziennie ;) Pegaza na razie nie moge bo jeżdżę z tatą do kliniki do Katowic. Kiki była absolutnie grzeczna, ale kolejny psiak licho wie. Więc na razie przerwa. Brak mi Kikulinki. Słodkie psiatko z niej :) Quote
Pysia Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Dostałamwiadomość od państwa Kiki. Dziewczynka chodzi na spacerki chętnie ( ubranko pomaga ;) ) i przyzwyczaja sie do nich. Dwie fotki na tel. mi przysłali niuni. Widać ze zadowolona. A jakie ma śliczne posłanko! Nie chcę jeszcze zapeszać, ale wygląda na to że adopcja przebiega pomyślnie :) Quote
Pysia Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 A jak ja się cieszę :) To taka słodka istotka :) Quote
Pysia Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Dzwoniła do mnie dzisiaj pani Kiki :) Poopowiadała o małej :) Kikulina sprawuje sie bardzo dobrze jak przystało na dame :) Jest kochana, grzeczna i słodka. Ale sie nasłuchałam fajnych rzeczy- mówię Wam :loveu: To miód na duszę ludzką :) Myślę, ze mogę przestać się martwić czy wszystko przebiegnie dobrze, bo przebiegło ( tfu tfu! ) :) Quote
Beatkaa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Fajnie,że się odezwali :):) To naprawdę super świadczy o tych ludziach ;):loveu: Quote
Recommended Posts