mamanabank Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pluszaki w każdej ilości są u mnie. Tylko jak dostarczyć? Pocztą wysłać? Mogę wysłać. Quote
aikowo Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 mamanabank napisał(a):Ho ho ho ho ho ho! No to czekamy na wieści, czy domek nadal stoi tam gdzie stał. No właśnie, lubi kotki? Lubi ale nie tak jal Nela.... Jest ekscytacja jak kotek ucieka. Kotel leżący nie jest interesujący :) Quote
Andzike Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 aikowo napisał(a):Lubi ale nie tak jal Nela.... Jest ekscytacja jak kotek ucieka. Kotel leżący nie jest interesujący :) terier jak nic ;) ciekawe jak się dogada z naszymi suczynami ;) mamanabank napisał(a):Pluszaki w każdej ilości są u mnie. Tylko jak dostarczyć? Pocztą wysłać? Mogę wysłać. Szkoda, że Mała nie objawiła się z tydzień wcześniej to bym przywiozła ;) Quote
wiosenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 A pisałyście w jej sprawie na beagle w potrzebie? Takiej uroczej mieszance też pomogą. Quote
aikowo Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 mamanabank napisał(a):Pluszaki w każdej ilości są u mnie. Tylko jak dostarczyć? Pocztą wysłać? Mogę wysłać. kurcze kurcze.... coś wymyślę :) Quote
wiosenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Andzike widziałaś? To chyba mikro http://www.dogomania.pl/forum/threads/234204-MaleĹka-mama-z-cĂłreczkÄ -na-polach-pod-Radomiem Quote
Andzike Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='wiosenka']Andzike widziałaś? To chyba mikro http://www.dogomania.pl/forum/threads/234204-MaleĹka-mama-z-cĂłreczkÄ -na-polach-pod-Radomiem Widziałam, widziałam, ale z tego co jest na wątku napisane, to chyba są już bezpieczne :) Aikowo, jak dzisiaj stadko się zachowało? :) Quote
Andzike Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Mała dostała dziś - dofinansowanie na sterylkę od Akcji Kastracja w wysokości 150zł :Rose: - torbę pełną pluszaków od mamynabank (torbę jutro dostarczy mój TZ ) :Rose: pluszaki zdecydowanie się przydadzą, bo Mała jest niezwykle kreatywna w wymyślaniu sobie zajęć pod nieobecność opiekunów... :roll: Quote
rita60 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Te terierowate to wszystkie takie kreatywne:evil_lol: Quote
aikowo Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Bardzo dziękuję za dofinansowanie sterylki i za torbę pluszaków. Mamonabank sprawiłaś suczynie radości co nie miara:) Natychmiast pierwszy pluszak został wyflaczony a oczka wygruzione i rozgryzione :) Zabawki oczywiście będą dawkowane i przekazywanie porcji rozpoczniemy od poniedziałku. Do niedzieli mamy dom pełen gości i zawsze ktoś na Małą ma oko :) Maskotki bardzo się przydadzą bo we wtorek Mała zafundowała nam dziurę w mojej kołdrze, w dwupaku z dziurą w nowiutkiej pościeli z Ikei, tak tak tej którą kupiłam w dniu znalezienia Małej :/ Zniszczyła też piżamkę TZ i moją bluzkę. Drapak koci wygląda jak po spotkaniu z tygrysem a kapcie szwagierki nie mają podeszw. Jeden dzień Małej w domu.... A została zamknięta razem z Borką i Pixelem żeby ją tonowały... nic z tego :( TZ ma zabezpieczyć w weekend wszystkie ew. ucieczki Małej przez ogrodzenie i jak pogoda dopisze będzie latać z resztą stadka po ogrodzie podczas naszej nieobecności :) Quote
Andzike Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 aikowo napisał(a): TZ ma zabezpieczyć w weekend wszystkie ew. ucieczki Małej przez ogrodzenie i jak pogoda dopisze będzie latać z resztą stadka po ogrodzie podczas naszej nieobecności :) I tak chyba będzie najlepiej ;) Skoro nawet towarzystwo Borki i Pixelka nie pomogło... Muszę się przyznać, ze jeden pluszak został już zmasakrowany przez moje suczyny - oczka i nosek już wygryzione przez Nelkę, Szira zbiera się do wypatroszenia ;) Quote
mamanabank Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Fajnie, cieszę się, że pluszaki się przydały. Tak sobie pomyślałam, że jak Mała zostanie w ogrodzie, to jest szansa, że nie trzeba będzie wzywać ekipy do rozbiórki budynków, których w dalszych planach ma tam nie być, bo ona je rozniesie :-D Quote
Andzike Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 mamanabank napisał(a): Tak sobie pomyślałam, że jak Mała zostanie w ogrodzie, to jest szansa, że nie trzeba będzie wzywać ekipy do rozbiórki budynków, których w dalszych planach ma tam nie być, bo ona je rozniesie :-D Jest to jakiś pomysł ;) Quote
rita60 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Zaglądam do małej i okazuje się,że to psiak-Demolka:razz:ale to nie jej wina,tylko foksiowych genów;) Quote
Andzike Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 rita60 napisał(a):Zaglądam do małej i okazuje się,że to psiak-Demolka:razz:ale to nie jej wina,tylko foksiowych genów;) Aikowy Pixel też terierowaty, a chyba nigdy niczego w domu nie uszkodził :) Quote
aikowo Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Andzike napisał(a):Aikowy Pixel też terierowaty, a chyba nigdy niczego w domu nie uszkodził :) Pixel ma wsobie teriera jeżeli chodzi o kopanie dołów i dziamanie na nic. W domu czasem wygryzie dziurę w kocyku, ale tylko swoim :) Mała - Demolka ma coraz mniejsze szanse na dom, kto ją weźmie taką psuję ? Jak ludzie dają radę trzymać takie psy w domu? Wczoraj byliśmy u weta. Mała została zaszczepiona i odrobaczona - rachunek 70 zł Niestety czytnik czipów wetowi się popsuł (jakiś czas temu :/) i nie wiemy nadal czy ma czipa... Będę musiała poprosić innego weta albo okoliczne schronisko :( Quote
aikowo Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Za dwa tygodnie Mała będzie miała sterylkę. Może warto ruszyć z ogłoszeniami. Dwa tygodnie zlecą szybko a może ktoś zakocha się na waszej podopiecznej Quote
rita60 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Andzike napisał(a):Aikowy Pixel też terierowaty, a chyba nigdy niczego w domu nie uszkodził :) To jakiś wyjatek:razz: Quote
aikowo Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Byliśmy dzisiaj w schronisku sprawdzić czy Mała ma czipa - nie ma :( Quote
Andzike Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='aikowo']Byliśmy dzisiaj w schronisku sprawdzić czy Mała ma czipa - nie ma :([/QUOTE] Cholercia... :( no to trzeba ruszyć z ogłoszeniami ... Quote
wiosenka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja jeszcze raz zapytam (bo nie wiem czy zauważyłyście), może warto, chyba, że już jest, powiadomić beagle w potrzebie? Quote
aikowo Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='wiosenka']Ja jeszcze raz zapytam (bo nie wiem czy zauważyłyście), może warto, chyba, że już jest, powiadomić beagle w potrzebie?[/QUOTE] Andzike zapytasz? :) ale się wyręczam :) Quote
Andzike Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='aikowo']Andzike zapytasz? :) ale się wyręczam :) Tak, wrzuciłabym już wczoraj, ale nie wiedzieć czemu po północy dogomania mi sie wykrzacza... http://www.dogomania.pl/forum/threads/76689-Beagle-w-potrzebie?p=19916677#post19916677 Mała ma 478 udostępnień na Facebooku :-o i cisza... :mdleje: Quote
omega_m Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Beaglomaniacy witają :) Śliczna i faktycznie beaglowata ta Wasza podopieczna :) I charakterek (demolka) typowo beaglowy :) Pytacie jak ludzie sobie radzą z takimi psiakami? Jak ktoś ma beagla to musi po prostu przywyknąć :D Możemy pomóc z ogłaszaniem suni, za chwilkę założę jej wątek na forum beaglowym. Mała przebywa w W-wie? Jeżeli tak możemy pomóc w ewentualnej wizycie przedadopcyjnej. Życzę maleńkiej ślicznotce szybkiego znalezienia super domku!!! Quote
Andzike Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Omega_m - witamy i dziękujemy :) Mała przebywa pod Warszawą, będziemy bardzo wdzięczne za ogłaszanie suni, za dwa tygodnie sterylka, byłoby fajnie, gdyby w międzyczasie jakieś fajne domki się odezwały ;) Aikowo napisze jakiś tekst :) Quote
Recommended Posts