Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolina&sasza napisał(a):
Melduję się u psiaka. Masza a ten domek od wakacji nadal aktualny? Bo może można by znaleźć DT do tego czasu...

To dom u mojej koleżanki z pracy, szukają psiaka w tym typie, ona by chciała już podrośniętego a dzieci szczeniaka ale to ona decyduje:) i dopiero od wakacji bo do tego czasu muszą jeszcze płot poprawić i jakieś prace remontowe mają. Ja za dom ręczę, osoby wrażliwe, mają inne zwierzęta ( chomiki, kraba, żabę) i dokarmiają koty, a w najbliższej rodzinie jest w domu golden i dzieci od małego z nim miały do czynienia, potrafią się nim zająć, wyprowadzić itp. To już podrośnięte dzieci 12 i 8 lat. Jednak czy Adi im się spodoba? Pewnie chcieliby go poznać najpierw bo to ich pierwszy pies w życiu. Jak wróci do pracy po urlopie to pokażę jej Adiego.

Posted

Co słychać u biszkopta ? Adi ma założony wątek na stronie forum Fundacji Prima.
Czy mógłby ktoś założyć mu wątek na labradory.info ? Tam zaglada sporo osób.

Posted (edited)

ups, nie zauważyłam - Adi ma już wątek na labradory.info
Z tego co wyczytałam to Adi ma teraz na imię Dolfik, był przez chwilę w DT a teraz pojedzie do hoteliku pod Opole.

Edited by jolam
Posted

[quote name='jolam']ups, nie zauważyłam - Adi ma już wątek na labradory.info
Z tego co wyczytałam to Adi ma teraz na imię Dolfik, był przez chwilę w DT a teraz pojedzie do hoteliku pod Opole.[/QUOTE]
O to dobre wieści!