Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie ponownie Pani zainteresowana adopcją Rysi więc wszystko naprawdę jest na dobrej drodze :)
Jeśli wszystko pójdzie jak ma pójść Rysia od piątku będzie w nowym domciu :D

Posted

A więc same dobre wieści od Rysi :)
Psinka pojechała wczoraj do domciu, co prawda to nie ta rodzinka, która miała ją DZIŚ adoptować ale Państwo byli bardzo mili, sympatyczni i od razu zaprosili na wizytę, myślę, że bardzo dobrze trafiła. Państwo mieli wcześniej 17 lat psiaka, który im odszedł, wiem też na pewno, że Rysia będzie miała towarzysza - kota :)
W ogóle o Rysię było średnio koło dwóch telefonów na dzień :D
Dlatego Państwo mimo, że przyjechali ją wczoraj poznać, obejrzeć to jak się o tym dowiedzieli, że ktoś jutro prawdopodobnie po nią ma przyjechać to postanowili ją od razu zabrać :)

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj dostałam maila od Rysi :)

"Dzień dobry,

Wiem, że trochę czasu minęło ale co się odwlecze...:) w załączniku zdjęcia naszej słodkiej mordy na wybiegu w parku, w kojcu w czasie drzemki i podczas przymierzania moich kapci:) Ryśka codziennie robi postępy, nawet już biega za patykiem i go przynosi!! boi się jeszcze różnych rzeczy ale wszystko w swoim czasie. Chyba przytyła bo dzisiaj miałam kłopot z podniesieniem tyłka przy wsadzaniu psa do auta (jeżdżenie jej nie przeszkadza ma tylko problem ze wsiadaniem...chyba była trzymana w jakiś małych i ciemnych pomieszczeniach bo takich się boi)

Pozdrawiam :)"

A zdjęcia mówią wszystko :D :D :D