ania91sc Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Właśnie też jestem w szoku, że taki szybki odzew :D Ale Pani jest zachwycona Rysią więc jestem dobrej myśli :) Quote
Romina_74 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Zaciskam paluchy za Rysię. Jest piękna. Biedunia, ta jej "uległość" jest przejmująca :( Quote
ania91sc Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Dzisiaj dzwoniła do mnie ponownie Pani zainteresowana adopcją Rysi więc wszystko naprawdę jest na dobrej drodze :) Jeśli wszystko pójdzie jak ma pójść Rysia od piątku będzie w nowym domciu :D Quote
ewes Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 zaciskam kciuki, aby poszło tak jak ma pójść :) Quote
Romina_74 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Rysia Rysia Rysia :) Na drugię nadaję Rysi imię IWON :) I WON Rysia do domku!!! ;) Quote
ania91sc Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 A więc same dobre wieści od Rysi :) Psinka pojechała wczoraj do domciu, co prawda to nie ta rodzinka, która miała ją DZIŚ adoptować ale Państwo byli bardzo mili, sympatyczni i od razu zaprosili na wizytę, myślę, że bardzo dobrze trafiła. Państwo mieli wcześniej 17 lat psiaka, który im odszedł, wiem też na pewno, że Rysia będzie miała towarzysza - kota :) W ogóle o Rysię było średnio koło dwóch telefonów na dzień :D Dlatego Państwo mimo, że przyjechali ją wczoraj poznać, obejrzeć to jak się o tym dowiedzieli, że ktoś jutro prawdopodobnie po nią ma przyjechać to postanowili ją od razu zabrać :) Quote
iwonamaj Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Powodzenia sunieczko, bądź szczęśliwa... Quote
Romina_74 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Super wieść :) Rysia trzymaj się zdrowo i szczęśliwa zawsze bądź !!! Quote
aeriel Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Bardzo się cieszę, trzymaj się malutka! Quote
maciaszek Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Bądź szczęśliwa Rysiu w nowym domku :)! Quote
ania91sc Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dzisiaj dostałam maila od Rysi :) "Dzień dobry, Wiem, że trochę czasu minęło ale co się odwlecze...:) w załączniku zdjęcia naszej słodkiej mordy na wybiegu w parku, w kojcu w czasie drzemki i podczas przymierzania moich kapci:) Ryśka codziennie robi postępy, nawet już biega za patykiem i go przynosi!! boi się jeszcze różnych rzeczy ale wszystko w swoim czasie. Chyba przytyła bo dzisiaj miałam kłopot z podniesieniem tyłka przy wsadzaniu psa do auta (jeżdżenie jej nie przeszkadza ma tylko problem ze wsiadaniem...chyba była trzymana w jakiś małych i ciemnych pomieszczeniach bo takich się boi) Pozdrawiam :)" A zdjęcia mówią wszystko :D :D :D Quote
soboz4 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Fantastyczne, dech mi zaparło, po prostu szczęśliwa mordka! Quote
ania91sc Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Nie martw się Bożena... jak dostałam te zdjęcia to łezka mi się w oku też zakręciła (na widok tego jaka szczęśliwa jest i, że w końcu jej się udało!!!) :) Quote
pralinka94 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 suuuper oglądać tak szczęśliwą Rysie! normalnie nie ten pies :D Quote
choba Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 zdjęcie z kapciami jest świetne :D super, że jest szczęśliwa :) Quote
Recommended Posts