Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest wolfheart
Posted

witamy się :p zaciekawił mnie bannerek i bardzo się cieszę,że zaglądnęłam do tej galerii.Psy są cudowne,a zdjęcia w górskich plenerach bombowe:cool1:

Posted

[quote name='Rinuś']Że też z tymi rozetami to ja wcześniej nie wiedziałam :placz: były mi potrzebne....
FB polubiony, będziemy śledzić :p

Szkoda, ale trudno - mam nadzieję, że do następnego razu;-)
[quote name='marta.k9080']witamy się :-P zaciekawił mnie bannerek i bardzo się cieszę,że zaglądnęłam do tej galerii.Psy są cudowne,a zdjęcia w górskich plenerach bombowe:cool1:
Witajcie, bardzo nam miło, że nasze fotki się podobają :-)

Posted

Haha, ja w zasadzie też nie mam ;-)
Moje psy mają po 2 obroże na głowę (w tym te, których zdjęcia wrzuciłam ;-) ), głównie dlatego, żeby była opcja wyprania ;-)
No i po chwili użytkowania stwierdzam, że jednak półzaciski są wygodniejsze 100 razy niz zwykłe obroże ;-)

Dzięki za miłe słowo ;-)

Posted

No to są ;-)

Chyba kiedyś wspominałam, że nasze psy nie wchodzą do łózka?
Nie wchodzą, faktycznie. Jak pancia widzi to nie wchodzą.
Ale jak pańcia wyjdzie.......... :diabloti:

Posted

On nie ma ani łapek, ani uszek :evil_lol:

Słuchajcie, prosimy o pomoc :-)

Mamy problem z wyborem materiałów, które beda dostępne do zamówień - zajrzyjcie w WYDARZENIE i zagłosujcie w SONDZIE :-) Bardzo nam pomożecie, bo jak dla mnie wybór jest za duzy ;-)
Jesli możecie - to również wydarzenie udostępnijcie, im więcej psiolubnych nam pomoże, tym wybór bedzie lepszy ;-)

Posted

Nie miałam nigdy Furkidza, więc nie porównam- ale taśma składana jest podwójnie, wiec wydaje mi się, ze jest dość twarda (w fazie testowania na naszych własnych futrach pierwsze obroże były z pojedynczą taśmą, ale taka sie przy używaniu zwija.... podwójna się sprawdza w 100% jak dla mnie ;-)

Dzięki za zagłosowanie! :-)