mańka_ Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Chwilę się dziś pobawiłam... i jest - obroża panny Zuzi :-) jak na pierwszy raz jestem z siebie baaaardzo dumna :loveu: (wybaczcie jakość zdjęcia, ale wszystkie obiektywy poza domem, a domowy kompakt odmówił posłuszeństwa...) [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/532292_547657235260430_15338342_n.jpg[/img] Quote
mańka_ Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Dzięki :-) Strasznie mi się ten materiał spodobał w sklepie... i musiałam z niego coś uszyć :-D Quote
Izabela124. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Kaaasia']A o której się kręciłaś że was nie widziałam?[/QUOTE]W sumie często na hali berneńczyków byłam, bo mi się nudziło, do WC chodziłam. Quote
Talucha Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='mańka_']Dzięki :-) Strasznie mi się ten materiał spodobał w sklepie... i musiałam z niego coś uszyć :-D[/QUOTE] I bardzo dobrze, bo naprawdę fajny materiał i psinie extra pasuje ;) Quote
mańka_ Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Talucha']I bardzo dobrze, bo naprawdę fajny materiał i psinie extra pasuje ;)[/QUOTE] Wszyscy się śmieją że wyglada jak w piżamie... ale chyba się po prostu nie znają :razz: [quote name='Angi']fajna obróżka ;-)[/QUOTE] Dzięki ;-) Teraz kombinuję nad materiałem dla kawalera.... :-) Quote
Talucha Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='mańka_']Wszyscy się śmieją że wyglada jak w piżamie... ale chyba się po prostu nie znają :razz: Teraz kombinuję nad materiałem dla kawalera.... :-)[/QUOTE] :evil_lol: Stylowo jest :cool3: Ja mam kawalera, który i tak chodzi w kwiatkach :diabloti: Quote
mańka_ Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Talucha']:evil_lol: Stylowo jest :cool3: Ja mam kawalera, który i tak chodzi w kwiatkach :diabloti:[/QUOTE] Mojemu do charakteru kwiatki w żaden sposób nie pasują... poza tym TŻ by mi za taką kwiatkową kastracje Bohuna kęsim zrobił :-D Quote
Iza. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='mańka_']Za 2 tygodnie jedziemy na Litwę do Keidainai ;-)[/QUOTE] a do nowego dworu w grudniu ? :razz: obróżka super :kciuki: Quote
Kaaasia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Izabela124.']W sumie często na hali berneńczyków byłam, bo mi się nudziło, do WC chodziłam.[/QUOTE] Widocznie się mijałyśmy bo ja jeszcze do bokserów biegałam :roll: Quote
mańka_ Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Iza.']a do nowego dworu w grudniu ? :razz: obróżka super :kciuki:[/QUOTE] Nie, do NDM nie - mamy beznadziejną sędzinę i nam szkoda kasy :-D dzięki! :-) Quote
Iza. Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='mańka_']Nie, do NDM nie - mamy beznadziejną sędzinę i nam szkoda kasy :-D dzięki! :-)[/QUOTE] Coś kojarzę z innego tematu, czyżby Pani S. ? Quote
mańka_ Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Iza.']Coś kojarzę z innego tematu, czyżby Pani S. ?[/QUOTE] :cool3: taaa.... Quote
mańka_ Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Iiiiii.... Zuzia ma smycz do kompletu :-) Z tej okazji lepsze fotki ;-) Quote
mańka_ Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Dzięki! :-) Bardzo jestem zadowolona, bo wreszcie obroża dokładnie taka jaką chciałam (nie wyciera futra mimo ciąglego noszenia bo luźna) no i szeroka ;-) Zuzia tez wygląda na zadowoloną ;-) Następny w kolejce - Bohun :-D Quote
Maalwi Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ale gustownie w niej wyglada! jaka długosc ma smyczka? Quote
Karro Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 http://szwajcary.com/obrazky/6729_1353008162.jpg Pięknie w niej wygląda :) Gratulacje wyników z wystawy! :) Pozdrawiamy! Quote
Speedymania Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Witamy się. Jakie PIĘKNE zdjęcia robisz! Są niesamowite :) Ja to jak trzasnę zdjęcie i Bruno jest cały to skaczę ze szczęścia, ale potem na kompie okazuje się że jest rozmazane i na tym się kończy moje świętowanie :cool3: Pozdrawiamy i ślemy duuuuuuuuuuuuuużo głasków ! Quote
mańka_ Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Witaj! :-) Dziekujemy za komplementy - zdjęcia robię ja i mój TŻ :-) Trochę praktyki i Ty takie będziesz robić - a jakbyś chciała, by podpowiedzieć, co można zrobic by były mniej rozmazane to dawaj znać, moze coś proadzimy ;-) Quote
Speedymania Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 mańka_ napisał(a):Witaj! :-) Dziekujemy za komplementy - zdjęcia robię ja i mój TŻ :-) Trochę praktyki i Ty takie będziesz robić - a jakbyś chciała, by podpowiedzieć, co można zrobic by były mniej rozmazane to dawaj znać, moze coś proadzimy ;-) OO byłabym w niebo wzięta ;d Domyślam się że chyba nie ma jednak rady na nie rozmyte zdjęcia kiedy robisz na dworze bez statywu ;d Quote
Recommended Posts